interceptarile-care-arata-stilul-mafiot-de-actiune.-numiri-controversate-la-varful-institutiilor-statului

Interceptările care arată stilul mafiot de acțiune. Numiri controversate la vârful instituțiilor statului

Noi dezvăluiri despre mafia din jurul baronului de Ilfov – Hubert Thuma, la Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu The post Interceptările care arată stilul mafiot de acțiune. Numiri controversate la vârful... Citeste mai mult »
legaturile-mafiote-ale-baronului-de-ilfov,-hubert-thuma.-dezvaluiri-incendiare,-la-culisele-statului-paralel

Legăturile mafiote ale baronului de Ilfov, Hubert Thuma. Dezvăluiri incendiare, la Culisele Statului Paralel

Dezvăluiri incendiare, la Culisele statului paralel The post Legăturile mafiote ale baronului de Ilfov, Hubert Thuma. Dezvăluiri incendiare, la Culisele Statului Paralel appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata.... Citeste mai mult »
masurile-fiscale-ale-guvernului,-analiza-la-sange-la-culisele-statului-paralel-–-efectele-nevazute-asupra-romanilor

Măsurile fiscale ale Guvernului, analiză la sânge la Culisele statului paralel – Efectele nevăzute asupra românilor

Analiză completă a măsurile economice luate de Guvern de la 1 august, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu The post Măsurile fiscale ale Guvernului, analiză la sânge la Culisele statului paralel... Citeste mai mult »
viorel-catarama:-„plafonarea-–-teorie-comunista-vor-stabili-pretul-la-paine,-la-rosii,-la-tot.-nu-voi-fi-de-acord-cu-masuri-comuniste!”

Viorel Cataramă: „Plafonarea – teorie COMUNISTĂ. Vor stabili prețul la pâine, la roșii, la tot. Nu voi fi de acord cu măsuri comuniste!”

Situația raționalizării consumului de energie și a plafonării prețurilor din România în urma crizei energiei și după războiul din Ucraina a fost dezbătută joi seara, la Culisele statului paralel The post Viorel... Citeste mai mult »
ascensiunea-omului-de-incredere-al-lui-hubert-thuma-–-cum-a-ajuns-doru-iacobus-la-„butoiul-cu-miere”-de-la-ilfov

Ascensiunea omului de încredere al lui Hubert Thuma – Cum a ajuns Doru Iacobuș la „butoiul cu miere” de la Ilfov

Motivele pentru care Doru Iacobuș a ajuns șef de cabinet al baronului Hubert Thuma și mafia și „legăturile de clan” din Ilfov The post Ascensiunea omului de încredere al lui Hubert Thuma... Citeste mai mult »
dezvaluiri-incendiare-despre-increngaturile-baronului-de-ilfov.-cine-e-protejatul-lui-hubert-thuma-si-cum-si-a-rotunjit-veniturile-uriase

Dezvăluiri incendiare despre încrengăturile baronului de Ilfov. Cine e protejatul lui Hubert Thuma și cum și-a rotunjit veniturile uriașe

Noi dezvăluiri despre mafia din jurul baronului de Ilfov – Hubert Thuma, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu The post Dezvăluiri incendiare despre încrengăturile baronului de Ilfov. Cine e protejatul lui... Citeste mai mult »
„testamentul”-lui-lucian-duta:-„condamnarea-mea-se-bazeaza-exclusiv-pe-denunturi”

„Testamentul” lui Lucian Duță: „Condamnarea mea se bazeaza exclusiv pe denunțuri”

Lucian Duță, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare pentru o mită de 6,3 milioane de euro The post „Testamentul” lui Lucian Duță: „Condamnarea mea se bazeaza exclusiv pe denunțuri” appeared... Citeste mai mult »
document-bomba-din-dosarul-cu-prejudiciu-de-un-miliard-de-lei-–-unde-au-fost-sifonati-banii-de-la-romprest

DOCUMENT-BOMBĂ din dosarul cu prejudiciu de un miliard de lei – Unde au fost sifonați banii de la ROMPREST

Documente în premieră despre cum dădea Bogdan Mîndrescu lucrări în plus la Romprest când era director la Compania de Aeroporturi The post DOCUMENT-BOMBĂ din dosarul cu prejudiciu de un miliard de lei... Citeste mai mult »
bomba-in-acte:-afaceri-controversate-in-mediu-–-cum-se-controleaza-o-licitatie-a-cnair

BOMBĂ în acte: afaceri controversate în mediu – Cum se controlează o licitație a CNAIR

CNAIR a organizat anul trecut o licitație pentru decontaminarea pământului cu mercur ridicat de pe amplasamentul autostrăzii Transilvania The post BOMBĂ în acte: afaceri controversate în mediu – Cum se controlează o... Citeste mai mult »
plagiatul-lui-ciuca,-din-nou-in-atentia-media!-ada-mesesan,-la-culisele-statului-paralel:-il-compromitem-sa-facem-loc-usr.-acuzatia-e-comanda-politica

Plagiatul lui Ciucă, din nou în atenția media! Ada Meseșan, la Culisele Statului Paralel: Îl compromitem să facem loc USR. Acuzația e comandă politică

Ada Meseșan a subliniat, la rândul său, că “ministrul Câmpeanu a recurs la acest demers pentru că trebuia să o facă” The post Plagiatul lui Ciucă, din nou în atenția media! Ada... Citeste mai mult »