trupa-hara-si-a-lansat-cea-mai-noua-piesa,-”noapte-alba”

Trupa Hara și-a lansat cea mai nouă piesă, ”Noapte albă”

Tocmai s-a lansat cea mai recentă piesă a trupei Hara, ”Noapte albă.” Piesa a fost înregistrată la Cluj-Napoca, iar videoclipul s-a filmat tot aici, ca o surpriză în cadrul Retro Party România... Citeste mai mult »
”nuante-ale-naturii”,-la-palatul-toldalagi-din-targu-mures

”Nuanțe ale naturii”, la Palatul Toldalagi din Târgu Mureș

Fundația Casa Tradițiilor Ardelenești în parteneriat cu Muzeul Județean Mureș organizează marți, 4 aprilie, de la ora 17.00, expoziția „Nuanțe ale naturii”, care se va desfășura în sălile de expunere temporară din... Citeste mai mult »
corul-madrigal-prezinta-spectacolul-„saptamana-patimilor”-la-targu-mures

Corul Madrigal prezintă Spectacolul „Săptămâna Patimilor” la Târgu Mureș

Luni, 3 aprilie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va susține Spectacolul Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor” la Palatul Culturii din Târgu... Citeste mai mult »
trio-farfarello-revine-la-reghin.-”violonistul-diavolului”-poposeste-in-”dogma”

Trio farfarello revine la Reghin. ”Violonistul Diavolului” poposește în ”Dogma”

Mani Neumann, Der Teufelsgeiger (Violonistul Diavolului), cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, (re)aduce Trio Farfarello la Reghin, sâmbătă, 1 aprilie, ora 21 în Clubul... Citeste mai mult »
spectacol-de-gala,-in-sala-ansamblului-”muresul”

Spectacol de gală, în Sala Ansamblului ”Mureșul”

Sala Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, în data de 13 martie, un spectacol folcloric de gala, aniversar, dedicat postului de Radio Târgu Mureș,... Citeste mai mult »
invitatie-la-spectacolul-extraordinar-”miorita”

Invitație la spectacolul extraordinar ”Miorița”

Sala Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureș” din Târgu Mureș va găzdui, în data de 19 aprilie, de la ora 19.00, spectacolul extraordinar ”Miorița”. ”Un spectacol inedit plin de emoție și sensibilitate vă așteaptă... Citeste mai mult »
parintele-ilie-daian-s-a-pensionat

Părintele Ilie Dăian s-a pensionat

Personalități importante în viața fiecărei comunități, preoții se bucură de respectul credincioșilor care găsesc în Biserică, în Cuvântul Domnului un punct de sprijin, o alinare a suferințelor spirituale și materiale de care... Citeste mai mult »
proiect-cultural-initiat-de-rotary-targu-mures-maris

Proiect cultural inițiat de Rotary Târgu Mureș Maris

Clubul Rotary Târgu Mureș Maris a demarat luni, 27 martie, proiectul cultural ”Clubul de Carte – Carte citită, trăită, povestită”. ”În prezența mai multor iubitoare de carte, colega noastră Corina Lircă ne-a... Citeste mai mult »
seara-blues-cu-nightlosers-la-reghin

Seară blues cu Nightlosers la Reghin

Seria de evenimente Reghin Art & Culture a continuat vineri, 24 martie, cu recitalul trupei cluejene Nightlosers. Lumea adunată la Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” a avut parte de o... Citeste mai mult »
directia-5,-concert-la-targu-mures

Direcția 5, concert la Târgu Mureș

Formația Direcția 5 va susține luni, 8 mai, de la ora 20.00, un concert în Sala mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. ”Concertul face parte din Turneul Național 2023 Direcția 5 ”Forever Love”.... Citeste mai mult »