amenzi-de-peste-800.000-lei-aplicate-de-garda-de-mediu-harghita,-de-la-inceputul-anului

Amenzi de peste 800.000 lei aplicate de Garda de Mediu Harghita, de la începutul anului

Comisarii Gărzii de Mediu Harghita au aplicat, de la începutul anului, 50 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 834.500 lei, fiind efectuate 300 de controale. Comisarul şef al Gărzii de Mediu... Citeste mai mult »
guvernul-se-reuneste,-diseara,-intr-o-noua-sedinta-pentru-a-adopta-un-set-de-masuri-de-sustinere-a-angajatilor-si-angajatorilor-dupa-1-iunie

Guvernul se reuneşte, diseară, într-o nouă şedinţă pentru a adopta un set de măsuri de susţinere a angajaţilor şi angajatorilor după 1 iunie

Astfel, angajaţii care au beneficiat de şomaj tehnic pe perioada pandemiei de coronavirus şi cărora le sunt menţinute raporturile de muncă după reluarea activităţii, ar putea beneficia pentru o perioadă de trei... Citeste mai mult »
inca-cinci-decese,-anuntate-de-grupul-de-comunicare-strategica

Încă cinci decese, anunţate de Grupul de Comunicare Strategică

Încă cinci decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost anunțate de autorități în ultima oră. Este vorba despre cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 70 de ani.... Citeste mai mult »
sase cazuri de coronavirus in romania

Șase cazuri de coronavirus în România

Cel mai recent caz pozitiv de coronavirus a fost confirmat astăzi la o persoană de 71 de ani din Suceava, informează Grupul de Comunicare Strategică. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din... Citeste mai mult »
masinile electrice castiga teren in mures

Mașinile electrice câștigă teren în Mureș

Până în decembrie anul trecut în Mureș erau înmatriculate 12 autoturisme ecologice, din care 3 electrice și celelalte hibride. Autoturismele electrice pot circula acum fără grijă pe ”autostrada electrică”. E.ON Energie a... Citeste mai mult »