la-multi-ani,-romania!-la-multi-ani,-reghin!-la-multi-ani-reghineni!

La mulți ani, România! La mulți ani, Reghin! La mulți ani reghineni!

Municipalitatea reghineană a marcat Ziua Națională a României printr-un spectacol folcloric găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Startul a fost dat și de această dată de... Citeste mai mult »
artisti-indragiti-pe-scena-zilei-comunei-deda

Artiști îndrăgiți pe scena Zilei Comunei Deda

Primăria și Consiliul Local al comunei Deda readuc în atenție tradiția lunii septembrie, organzând o nouă ediție a Zilei Comunei Deda, eveniment care va avea loc dumică, 11 septembrie, în locația binecunoscută,... Citeste mai mult »
succes-reghinean-de-exceptie-la-festivalul-”constelatia-talentelor”

Succes reghinean de excepție la Festivalul ”Constelația Talentelor”

Asociația ”Our Lifetime”a inițiat în cursul săptămânii trecute o campanie de adunare de fonduri pentru sprijinirea a șapte artiști reghineni, interpreți de muzică populară și ușoară, cu vârstele între 7 și 17... Citeste mai mult »
diana tise tanara solista de muzica populara crescand inca de mica cu pasiunea pentru folclor era inevitabil sa aleg acest gen de muzica

Diana Tișe, tânără solistă de muzică populară: “Crescând încă de mică cu pasiunea pentru folclor, era inevitabil să aleg acest gen de muzică”

Diana Tișe este o tânără solistă de muzică populară în devenire, care, la frageda vârstă de 11 ani, urcă și cântă cu mândrie pe scenă, printre soliști consacrați, și care își duce... Citeste mai mult »