saptamana-viitoare-va-putea-debuta-vaccinarea-impotriva-variantei-omicron-de-coronavirus

Săptămâna viitoare va putea debuta vaccinarea împotriva variantei Omicron de coronavirus

Direcțiile de sănătate publică au primit sarcina de a se organiza, în această săptămână, pentru a putea vaccina populația aflată la risc, împotriva ultimei variante a SARS-CoV-2. Ministerul Sănătății a anunțat că... Citeste mai mult »
stoc-zero-la-dsp-harghita-la-cele-mai-importante-vaccinuri-pentru-nou-nascuti-si-copii-mici

Stoc zero la DSP Harghita la cele mai importante vaccinuri pentru nou născuţi şi copii mici

Cele mai importante vaccinuri pentru nou născuţi şi copii mici lipsesc din stocurile Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, a precizat, astăzi, pentru AGERPRES, directoarea instituţiei, dr. Tar Gyongyi. Aceasta a subliniat că... Citeste mai mult »
sase-centre-de-evaluare-a-pacientilor-cu-covid-19-sunt-functionale-in-harghita

Şase centre de evaluare a pacienţilor cu COVID-19 sunt funcţionale în Harghita

Şase centre de evaluare ambulatorie a pacienţilor cu COVID-19 sunt funcţionale în judeţul Harghita. Acestea se găsesc în Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Topliţa şi Vlăhiţa, a transmis Direcţia de Sănătate Publică... Citeste mai mult »
dsp-harghita:-reinceperea-scolii-va-duce-la-cresterea-infectarilor-cu-noul-coronavirus

DSP Harghita: reînceperea școlii va duce la creșterea infectărilor cu noul coronavirus

Autoritățile sanitare harghitene spun că în perioada imediat următoare ne-am putea confrunta cu o nouă creștere a cazurilor de infectări cu SARS-Cov-2, odată cu reîntoarcerea copiilor în colectivitate, după ce în ultimele... Citeste mai mult »
sefa-dsp-harghita-considera-ca-vor-creste-infectarile-in-unitatile-scolare-cu-cursuri-fata-in-fata

Şefa DSP Harghita consideră că vor creşte infectările în unităţile şcolare cu cursuri faţă în faţă

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, dr. Tar Gyongyi, consideră că în unităţile şcolare unde activitatea se desfăşoară cu prezenţă fizică va creşte numărul de infectări cu noul coronavirus, întrucât bolile cu... Citeste mai mult »
harghita:-focar-de-covid-19-la-sectia-exterioara-de-la-cristuru-secuiesc

Harghita: Focar de COVID-19 la secţia exterioară de la Cristuru Secuiesc

Un focar de COVID-19 se înregistrează la secţia exterioară a Spitalului din Odorheiu Secuiesc, de la Cristuru Secuiesc, nouă angajaţi fiind confirmaţi cu noul coronavirus. Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, dr.... Citeste mai mult »
vaccinarea-personalului-medical-auxiliar,-sub-40%-in-harghita

Vaccinarea personalului medical auxiliar, sub 40% în Harghita

Rata de vaccinare e în funcție de studii, spun reprezentanții autorităților sanitare harghitene, care fac apel la cadrele medicale, din toate categoriile, să se vaccineze. Un important punct de vedere îl au... Citeste mai mult »
in-judetul-harghita-nu-mai-sunt-locuri-la-ati-pentru-pacientii-covid-19

În judeţul Harghita nu mai sunt locuri la ATI pentru pacienţii COVID-19

Toate locurile la ATI destinate pacienţilor COVID-19 din Harghita sunt ocupate, autorităţile sanitare făcând demersuri pentru suplimentarea numărului acestora. Directoarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Harghita, dr. Tar Gyongyi, a declarat pentru... Citeste mai mult »
harghita-se-mentine-la-o-rata-scazuta-de-imbolnaviri,-sub-2,3-la-mia-de-locuitori

Harghita se menține la o rată scăzută de îmbolnăviri, sub 2,3 la mia de locuitori

Dacă la începutul toamnei în Harghita se înregistrau printre cele mai multe cazuri de infectări din țară, iar în orașe precum Odorhei erau peste 8 infectări la mia de locuitori cumulat pe... Citeste mai mult »
in-harghita-situatia-este-controlata-epidemiologic

În Harghita situaţia este controlată epidemiologic

Directoarea Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, dr. Tar Gyongyi a apreciat că situaţia în judeţ privind îmbolnăvirile de COVID-19 este una foarte bună. Numărul celor infectaţi este în continuare redus, iar specialiştii... Citeste mai mult »