covasnean-arestat-preventiv-pentru-trafic-si-detinere-de-droguri

Covăsnean arestat preventiv pentru trafic şi deţinere de droguri

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe a fost arestat preventiv pentru deţinere şi trafic de droguri, după ce poliţiştii au descoperit că deţinea droguri. Inițial, asupra... Citeste mai mult »
agentia nationala antidrog intra in era tehnologiei

Agenția Națională Antidrog intră în era tehnologiei

O recentă achiziției a instituției, plasează acțiunile de prevenție la un nivel superior. Concret, Agenția a achizionat 144 de perechi de ochelari care simulează efectele consumului de alcool şi droguri, dar şi... Citeste mai mult »
tanar de 20 de ani aflat la volan a picat drugtest

Tânăr de 20 de ani, aflat la volan, a picat Drugtest

Duminică, în jurul orei 18, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Voinicenilor din municipiul Târgu Mureş, un autoturism, condus de un tânăr, de 20... Citeste mai mult »
raportul publicat de agentia nationala antidrog

Raportul publicat de Agenţia Naţională Antidrog

Peste 4200 de persoane au fost tratate anul trecut pentru consum de droguri – arată raportul publicat de Agenţia Naţională Antidrog, care a analizat datele care se referă la anul 2018. Astfel,... Citeste mai mult »
barbat arestat la brasov pentru trafic de metamfetamina

Bărbat arestat la Braşov pentru trafic de metamfetamină

Un bărbat de 22 de ani din Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce poliţiştii au descoperit, la locuinţa folosită de acesta, droguri de mare risc, informează Biroul... Citeste mai mult »
drogurile in scoala o problema greu de rezolvat si in bistrita nasaud

Drogurile în școală – o problemă greu de rezolvat și în Bistrița-Năsăud

Sfârșitul de an a adus în atenția publică două astfel de situații, un elev aflat sub influența lor a atacat o vânzătoare cu un cuțit și acum e arestat la domiciliu, iar... Citeste mai mult »
institutiile muresene incearca sa stopeze consumul de alcool in rindul tinerilor

Instituțiile mureșene încearcă să stopeze consumul de alcool în rîndul tinerilor

Tot mai mulți minori consumă alcool, arată datele statistice, care se confirmă și la nivelul județului Mureș unde s-a realizat un studiu în acest sens. După ce au văzut cifrele autoritățile au... Citeste mai mult »
cinci mureseni retinuti pentru trafic de droguri

Cinci mureșeni reținuți pentru trafic de droguri

Poliţiştii mureșeni sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Tîrgu-Mureş, cercetează cinci bărbaţi bănuiţi de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni... Citeste mai mult »
un centru pentru tratarea dependentei de droguri ar putea fi infiintat in cadrul spitalului de psihiatrie brasov

Un centru pentru tratarea dependenţei de droguri ar putea fi înfiinţat în cadrul Spitalului de Psihiatrie Brașov

Înfiinţarea unui centru pentru tratarea dependenţilor de droguri, care ar fi primul de acest fel din Braşov, este unul dintre proiectele pe care managerul Spitalului braşovean de Neurologie şi Psihiatrie, dr. Florin... Citeste mai mult »
diicot a deschis 46 de dosare penale in urma unei actiuni antidrog din statiunea mamaia

DIICOT a deschis 46 de dosare penale în urma unei acţiuni antidrog din staţiunea Mamaia

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au deschis 46 de dosare penale în urma unei acţiuni antidrog desfăşurată în ultimele cinci zile, în staţiunea Mamaia, a anunţat astăzi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Acţiunea... Citeste mai mult »