sergio-perez,-primul-in-arabia-saudita

Sergio Peréz, primul în Arabia Saudită

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 19 martie, la Jeddah Corniche Circuit din Jeddah, cursa de 50 de tururi pentru Grad Prix-ul Arabiei Saudite. Primul a... Citeste mai mult »
max,-la-maximum

Max, la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 24 iulie, pe circuitul „Paul Ricard” din Le Castellet, cursa de 53 de tururi pentru Grand Prix-ul Franței, cea de-a 12-a... Citeste mai mult »
leclerc,-invingator-la-spielberg

Leclerc, învingător la Spielberg

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 10 iulie, pe circuitul Red Bull Ring de la Spielberg, cursa de 71 de tururi pentru Marele Premiu al Austriei, cea... Citeste mai mult »
verstappen,-cel-mai-bun-in-canada

Verstappen, cel mai bun în Canada

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 19 iunie, pe circuitul „Gilles-Villeneuve” din Montréal, cursa de 70 de tururi pentru Marele Premiu al Canadei (FOTO), reprezentând cea de-a... Citeste mai mult »
formula-1:-perez-s-a-impus-la-monte-carlo

Formula 1: Peréz s-a impus la Monte Carlo

       Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 29 mai, pe circuitul stradal din Monte Carlo, cursa de 78 de tururi contând pentru Marele Premiu al... Citeste mai mult »
verstappen-la…-max(imum)

Verstappen la… Max(imum)

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 8 mai, pe Autodromul „Miami International”, Marele Premiu al orașului Miami, din statul american Florida, contând ca cea de-a 5-a etapă... Citeste mai mult »
formula-1:-miami-grand-prix

Formula 1: Miami Grand Prix

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an programează duminică, 8 mai, începând cu ora 22:30, pe Autodromul „Miami International”, cursa pentru Marele Premiu al orașului Miami, din statul... Citeste mai mult »
formula-1:-verstappen-a-castigat-in-san-marino

Formula 1: Verstappen a câștigat în San Marino

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 24 aprilie, pe Autodromul „Enzo e Dino Ferrari” din San Marino, cursa de 63 de tururi pentru Marele... Citeste mai mult »
leclerc-a-castigat-mp-al-australiei-la-formula-1

Leclerc a câștigat MP al Australiei la Formula 1

     Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 10 aprilie, pe circuitul „Albert Park” din Melbourne, cursa pentru Marele Premiul al Australiei, contând ca cea de-a... Citeste mai mult »
verstappen,-noul-campion-mondial

Verstappen, noul campion mondial

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 12 decembrie, pe „Yas Marina Circuit” din Abu Dhabi, cursa de 55 de tururi pentru Marele Premiu al Emiratelor Arabe... Citeste mai mult »