057f5f47b1a5be11c8e21198cea780f8 2048x1365 1

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și secretarul de stat Raed Arafat au anunțat astăzi, 25 martie, semnarea celei mai mari finanțări primite până acum de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. 682 de milioane de euro din bani europeni, alocați Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și secretarul de stat Raed Arafat au anunțat astăzi, 25 martie, semnarea celei mai mari finanțări primite până acum de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).... Citeste mai mult »
peste 6 miliarde de lei au intrat in judetul mures in ultimii ani din fonduri europene

Peste 6 miliarde de lei au intrat în județul Mureș în ultimii ani din fonduri europene

Fondurile au fost atrase în ultimii ani prin programele operaţionale derulate fie la nivel local, fie naţional. Cel mai important beneficiar este Consiliul Județean, care a realizat lucrări în infrastructură, pentru reparații... Citeste mai mult »
zone de agrement amenajate cu fonduri europene in m ciuc

Zone de agrement amenajate cu fonduri europene în M.Ciuc

Primăria Miercurea Ciuc a câştigat un proiect cu finanţare europeană pentru amenajarea unei zone de agrement la marginea oraşului, lângă ştrandul municipal, aflat acum într-o stare avansată de degradare. Primarul Ráduly Róbert... Citeste mai mult »
guvernul a decis retragerea de la publicarea in monitorul oficial a ordonantelor de urgenta privind fondurile europene aprobate

Guvernul a decis retragerea de la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţelor de urgenţă privind fondurile europene aprobate

Guvernul a decis retragerea de la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţelor de urgenţă privind fondurile europene aprobate de membrii cabinetului săptămâna trecută. Anunţul a fost făcut astăzi de premierul în exerciţiu,... Citeste mai mult »
autostrada targu mures iasi ungheni se va realiza prin angajarea de fonduri europene

Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni se va realiza prin angajarea de fonduri europene

Guvernul a decis ca realizarea autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni să se facă prin angajarea de fonduri europene. Premierul Ludovic Orban a anunţat că, în şedinţa Guvernului de săptămâna aceasta, va fi adoptată o... Citeste mai mult »
pregatiri pentru atragerea fondurilor europene

Pregătiri pentru atragerea fondurilor europene

Peste 40 de reprezentanți ai autorităților publice locale, ai mediului de afaceri și ai societății civile din Regiunea Centru s-au reunit la Alba Iulia pentru a discuta despre domeniile care au nevoie... Citeste mai mult »
fonduri europene pentru aeroportul international brasov

Fonduri europene pentru Aeroportul Internațional Brașov

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, spune că înlocuitorul său trebuie să continue eforturile pentru ca aeroportul care se construiește la Brașov să beneficieze de fonduri europene. Mînzatu spune că efortul... Citeste mai mult »
sistem de iluminat modern prin fonduri europene in localitatea harghiteana gheorgheni

Sistem de iluminat modern prin fonduri europene, în localitatea harghiteană Gheorgheni

O nouă finanțare nerambursabilă a fost alocată astăzi municipiului Gheorgheni, prin intermediul ADR Centru. Acest proiect completeaza lista celor contractate in municipiu, care include doua proiecte de crestere a eficientei energetice, alte... Citeste mai mult »
harghitenii invitati sa discute despre utilizarea fondurilor europene in judet

Harghitenii, invitați să discute despre utilizarea fondurilor europene în județ

Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează în data de 14 noiembrie, la Miercurea Ciuc, o dezbatere intitulată „Unde sunt fondurile europene din județul tău?” Cetățenii care vor să afle ce rol joacă... Citeste mai mult »
scoala gimnaziala din comuna harghiteana remetea modernizata cu fonduri europene

Școala gimnazială din comuna harghiteană Remetea, modernizată cu fonduri europene

Peste 1,2 milioane euro fonduri nerambursabile, vor fi utilizate de administrația locală din comuna Remetea în implementarea unui proiect de modernizare a școlii gimnaziale. Contractul de finanțare semnat astăzi de autoritățile locale... Citeste mai mult »