verstappen,-vechiul-si-noul-campion-mondial

Verstappen, vechiul și noul campion mondial

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 9 octombrie, pe circuitul de la Suzuka, întrecerea de 53 de tururi (din care s-au parcurs doar 28, din cauza ploii... Citeste mai mult »
formula-1

Formula 1

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 2 octombrie, pe circuitul stradal Marina Bay, cursa de 61 de tururi pentru Grand Prix-ul Republicii Singapore, cea de-a 17-a etapă... Citeste mai mult »
max,-la-maximum

Max, la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 24 iulie, pe circuitul „Paul Ricard” din Le Castellet, cursa de 53 de tururi pentru Grand Prix-ul Franței, cea de-a 12-a... Citeste mai mult »
verstappen,-cel-mai-bun-in-canada

Verstappen, cel mai bun în Canada

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 19 iunie, pe circuitul „Gilles-Villeneuve” din Montréal, cursa de 70 de tururi pentru Marele Premiu al Canadei (FOTO), reprezentând cea de-a... Citeste mai mult »
formula-1:-perez-s-a-impus-la-monte-carlo

Formula 1: Peréz s-a impus la Monte Carlo

       Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 29 mai, pe circuitul stradal din Monte Carlo, cursa de 78 de tururi contând pentru Marele Premiu al... Citeste mai mult »
formula-1:-miami-grand-prix

Formula 1: Miami Grand Prix

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an programează duminică, 8 mai, începând cu ora 22:30, pe Autodromul „Miami International”, cursa pentru Marele Premiu al orașului Miami, din statul... Citeste mai mult »
formula-1:-verstappen-a-castigat-in-san-marino

Formula 1: Verstappen a câștigat în San Marino

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 24 aprilie, pe Autodromul „Enzo e Dino Ferrari” din San Marino, cursa de 63 de tururi pentru Marele... Citeste mai mult »
leclerc-a-castigat-mp-al-australiei-la-formula-1

Leclerc a câștigat MP al Australiei la Formula 1

     Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 10 aprilie, pe circuitul „Albert Park” din Melbourne, cursa pentru Marele Premiul al Australiei, contând ca cea de-a... Citeste mai mult »
verstappen,-invingator-in-arabia-saudita

Verstappen, învingător în Arabia Saudită

   În Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 s-a desfășurat duminică, 27 martie, pe „Jeddah Corniche Circuit” din Jeddah, cursa pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, contând ca cea de-a doua etapă... Citeste mai mult »
hamilton-a-redevenit-numarul-f1

Hamilton a redevenit numărul F1

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 26 septembrie, pe autodromul de la Sochi, cursa de 53 de tururi contând pentru Marele Premiu al Rusiei, cea de-a... Citeste mai mult »