hocheistii-din-gheorgheni-s-au-apropiat-de-ferencvaros

Hocheiștii din Gheorgheni s-au apropiat de Ferencváros

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar scorul general este acum 3-2... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-condusi-cu-3-1-in-finala

Hocheiștii din Gheorgheni, conduși cu 3-1 în finală

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Confruntările 3 și 4 au... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-victoriosi-la-budapesta

Hocheiștii din Gheorgheni, victorioși la Budapesta

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Meciurile 3 și 4 au... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni-au-0-2-cu-ferencvaros

Hocheiștii din Gheorgheni au 0-2 cu Ferencváros

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Primele două meciuri, cele de... Citeste mai mult »
gheorgheni-a-pierdut-primul-meci-al-finalei-de-hochei

Gheorgheni a pierdut primul meci al finalei de hochei

   Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se joacă între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. Primele două meciuri sunt... Citeste mai mult »
corona-a-egalat-gheorgheniul,-3-3-in-erste-liga

Corona a egalat Gheorgheniul, 3-3 în Erste Liga

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar marți, 14 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc meciul... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga-de-hochei,-dupa-5-meciuri

Semifinalele Erste Liga de hochei, după 5 meciuri

    Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 10 martie, a avut loc partida a patra dintre... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga:-2-2…-peste-tot

Semifinalele Erste Liga: 2-2… peste tot

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”. Vineri, 10 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc partida a... Citeste mai mult »
corona,-1-1-scor-general-cu-gheorgheni

Corona, 1-1 scor general cu Gheorgheni

În România și Ungaria se desfășoară semifinalele Erste Liga de hochei pe gheață, programate în sistemul „cel mai bun din șapte întâlniri”. Luni, 6 martie, la Gheorgheni, a avut loc meciul al... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-in-semifinalele-erste-liga

Hocheiștii din Gheorgheni, în semifinalele Erste Liga

„Sferturile” campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 24 februarie, au avut loc două jocuri cu numărul patru: Sport... Citeste mai mult »