inalta-curte-de-casatie-si-justitie-l-a-achitat-definitiv-pe-fostul-presedinte-al-senatului,-calin-popescu-tariceanu

Înalta Curte de Casaţie şi Justitie l-a achitat definitiv pe fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu

   Acesta a fost acuzat de abuz în serviciu şi complicitate la uzurpare de calităţi oficiale, în legătură cu menţinerea în funcţie a unui senator incompatibil.     El fusese trimis în... Citeste mai mult »
inalta-curte-de-casatie-si-justitie-judeca-astazi-recursul-in-casatie-formulat-de-elena-udrea-in-2019

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă astăzi recursul în casaţie formulat de Elena Udrea în 2019

   Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă astăzi recursul în casaţie formulat de Elena Udrea în 2019, o cale extraordinară de atac faţă de condamnarea definitivă de 6 ani primită în... Citeste mai mult »
iccj:-ion-iliescu-poate-fi-anchetat-penal-in-legatura-cu-moartea-a-patru-persoane-in-timpul-mineriadei

ICCJ: Ion Iliescu poate fi anchetat penal în legătură cu moartea a patru persoane în timpul Mineriadei

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, ieri, o cerere a procurorilor de la Parchetul General privind redeschiderea urmăririi penale împotriva fostului preşedinte Ion Iliescu, în legătură cu moartea a patru... Citeste mai mult »
presedinta inaltei curti de casatie alina corbu considera ca decizia de eliminare a pensiilor magistratilor este trista si stupefianta

Preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie, Alina Corbu, consideră că decizia de eliminare a pensiilor magistraţilor este „tristă şi stupefiantă”

Aceasta spune că decizia a fost luată cu ignorarea flagrantă a deciziei anterioare a Curţii Constituţionale. Scrisoarea a fost concepută anterior şedinţei Secţiilor Unite care va avea loc azi la ora 18:00... Citeste mai mult »
presedintele psd liviu dragnea spune ca nu are emotii in privinta sentintei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu are emoţii în privinţa sentinţei

Aceasta va fi dată pe 27 mai în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea se consideră „complet nevinovat”. El a adăugat că decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar... Citeste mai mult »