primul-telefon-pliabil-de-la-google,-ar-putea-fi-lansat-inainte-de-finalul-acestui-an

Primul telefon pliabil de la Google, ar putea fi lansat înainte de finalul acestui an

Primul telefon pliabil de la Google, Pixel Fold, ar putea fi lansat înainte de finalul acestui an. Dacă zvonurile se vor adeveri, acesta ar urma să fie cu circa 25 % mai... Citeste mai mult »
primul-ceas-inteligent-dezvoltat-de-google-va-fi-dotat-cu-cea-mai-noua-versiune-a-sistemului-de-operare-wear-os-si-are-sanse-mari-sa-devina-realitate

Primul ceas inteligent dezvoltat de Google va fi dotat cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Wear OS și are șanse mari să devină realitate

Google și-ar putea prezenta oficial primul său smartwatch în data de 26 mai anul acesta. Google I/O 2022 ar fi prilejul perfect pentru prezentarea lui Pixel Watch. Imaginile apărute pe surse, arată... Citeste mai mult »
ghiozdanul-inteligent-„9µm”,-cu-monitorizare-gps-pentru-copii

Ghiozdanul inteligent „9µm”, cu monitorizare GPS pentru copii

Pentru jucătorii mari din domeniul tehnologiei, să produci un smartphone sau o tabletă în ziua de azi reprezintă o banalitate. Mai greu este să penetrezi piețele de distribuție și vânzare. Din cauza... Citeste mai mult »
traim-intr-o-lume-in-care-toata-lumea-spioneaza…-pe-toata-lumea

Trăim într-o lume în care toată lumea spionează… pe toată lumea

Mai nou, difuzoarele inteligente de la Google, au fost depistate că ascultă mai mult decât ar trebui. La mai bine de un an de la scandalul privind ascultarea utilizatorilor de către producătorii... Citeste mai mult »