sapte-medii-de-10-la-bacalaureat,-in-judetul-mures

Șapte medii de 10 la Bacalaureat, în județul Mureș

Pagina web dedicată examentului de Bacalaureat 2022, www.bacalaureat.edu.ro, a publicat luni, 27 iunie, rezultatele înregistrate înainte de contestații, la sesiunea din luna iunie 2022. Potrivit sursei citate, în județul Mureș s-au înregistrat... Citeste mai mult »
concurs-pentru-43-de-functii-de-director-si-director-adjunct-in-invatamantul-muresean

CONCURS pentru 43 de funcții de director și director adjunct în învățământul mureșean

Anunț Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează, în perioada 27 iunie – 5 octombrie 2022, conform calendarului publicat de Ministerului Educației în anexa nr. 2 a Ordinului nr. 4098/2022, care completează și modifică... Citeste mai mult »
foto:-al-doilea-proiect-erasmus-+-la-scoala-gimnaziala-hodac

FOTO: Al doilea proiect Erasmus + la Şcoala Gimnazială Hodac

Viteza cu care se desfăşoară aproape totul în zilele noastre ne face să ne simţim neliniştiţi şi, poate, anxioşi. Rapiditatea cu care evoluează ştiinţa şi tehnologia ne determină să fim şi noi... Citeste mai mult »
„tehnologia-&-ihealth-in-medicina-secolului-xxi”,-la-umfst

„Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI”, la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Asociația Medicală Română, în calitate de co-organizatori, organizează sub egida Academiei Române, în perioada 6 – 9... Citeste mai mult »
umfst,-locul-1-din-63-de-universitati-aplicante-la-un-proiect-pnrr

UMFST, locul 1 din 63 de universități aplicante la un proiect PNRR

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a obținut cel mai bun punctaj dintre universitățile românești la finalul etapei de evaluare calitativă a investiției ”Digitalizarea... Citeste mai mult »
actiune-antidrog,-la-liceul-tehnologic-tarnaveni

Acțiune antidrog, la Liceul Tehnologic Târnăveni

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie, specialiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, a Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu cei ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere... Citeste mai mult »
patru-medii-de-10-la-evaluarea-nationala-in-judetul-mures

Patru medii de 10 la Evaluarea Națională în județul Mureș

Patru elevi din județul Mureș au obținut media maximă, 10, la Evaluarea Națională 2022, a informat joi, 23 iunie, pagina web www.evaluare.edu.ro. Potrivit sursei citate, cei patru elevi cu media maximă, 10,... Citeste mai mult »
scoala-ardeleana-–-ieri,-azi,-mereu

Școala Ardeleană – ieri, azi, mereu

Școala Ardeleană – ieri, azi, mereu Dacă ar fi să rezum în câteva cuvinte ceea ce consider că este demn de reținut despre Școala Ardeleană, cu referire la evenimentul petrecut ieri, aș... Citeste mai mult »
„scoala-ardeleana.-ieri,-azi,-mereu”,-eveniment-organizat-de-umfst-si-unatc-bucuresti

„Școala Ardeleană. Ieri, azi, mereu”, eveniment organizat de UMFST și UNATC București

Comunitatea academică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș este invitată să participe miercuri, 22 iunie 2022, ora 15:00, în Aula Magna a UMFST (Str.... Citeste mai mult »
video:-despre-depasirea-limitelor-si-emancipare-cu-bogdan-ratiu-la-tedx-cornisa

VIDEO: Despre depășirea limitelor și emancipare cu Bogdan Rațiu la TEDx Cornișa

Evenimentul TEDx Cornișa care s-a desfășurat pe 11 iunie la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”, l-a adus pe scenă spre bucuria publicului târgumureșan pe profesorul Bogdan Rațiu, care predă Limba și literatura română... Citeste mai mult »