targu-mures:-masuri-pentru-prevenirea-coronavirusului-in-scoli-si-gradinite

Târgu-Mureș: Măsuri pentru prevenirea coronavirusului în școli și grădinițe

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureș, social-democratul Sergiu Papuc, a trimis marți, 25 februarie, tuturor unităților de învățământ preuniversitare de stat – creşe, grădinițe, şcoli – o circulară cu privire la măsurile care trebuie luate... Citeste mai mult »
targu-mures:-decizia-consiliului-de-administratie-al-umfst-privind-situatia-epidemiologica-legata-de-infectia-cu-coronavirus

Târgu-Mureș: Decizia Consiliului de Administrație al UMFST privind situația epidemiologică legată de infecția cu coronavirus

Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus, Consiliul de Administrație al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș hotărăște următoarele: Studenții și cadrele didactice care au revenit în... Citeste mai mult »
„ziua-portilor-deschise”-la-scoala-gimnaziala-„friedrich-schiller”

„Ziua porţilor deschise” la Școala Gimnazială „Friedrich Schiller”

Copiii sunt oglinda noastră de mâine, sunt cei care vor crea imaginea unei lumi pe care noi doar îndrăznim să ne-o imaginăm. Tocmai de aceea ei sunt preocuparea noastră primordială, cea mai... Citeste mai mult »
controale-la-scolile-din-”programul-pentru-scoli-al-romaniei”

Controale la școlile din ”Programul pentru Școli al României”

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii ianuarie Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș a controlat 30 de unități... Citeste mai mult »
”tinerii-dezbat”-si-in-judetul-mures

”Tinerii dezbat” și în județul Mureș

Etapa județeană a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” va avea loc în perioada 4-31 mai 2020. ”În funcție de resursele umane și materialele implicate, comisia de organizare... Citeste mai mult »
bac-ul-pe-intelesul-tau-–-cursuri-gratuite-de-literatura-pentru-examen

BAC-ul pe înțelesul tău – cursuri gratuite de literatură pentru examen

3g HUB împreună cu profesorul Călin Crăciun invită elevii din Târgu-Mureș la o serie de prelegeri despre operele literare pe care aceștia trebuie să le cunoască pentru susținerea examenului de Bacalaureat. Cursul... Citeste mai mult »
sapte-programe-noi-de-studii-la-facultatea-de-economie-si-drept-din-cadrul-umfst

Șapte programe noi de studii la Facultatea de Economie și Drept din cadrul UMFST

Decanul Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, conf. univ. dr. Daniela Ștefănescu, a prezentat luni, 10 februarie, la... Citeste mai mult »
”farmacia-studentilor”,-la-umfst-targu-mures

”Farmacia studenților”, la UMFST Târgu-Mureș

La Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș s-a lansat un nou proiect prin care se dorește inițierea studenților în lumea... Citeste mai mult »
alerta-provocata-de-coronavirus-intr-o-scoala-din-mures

Alertă provocată de coronavirus într-o școală din Mureș

Părinţii unor elevi de la Şcoala Gimnazială “George Coşbuc” din Târgu Mureş au cerut, în scris, conducerii şcolii izolarea unui copil a cărui mamă se va întoarce din China în zilele următoare,... Citeste mai mult »
concursuri-de-admitere-la-mai-multe-scoli-militare

Concursuri de admitere la mai multe școli militare

O carieră militară de succes începe într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare. Dincolo de cerinţele impuse de managementul resurselor umane pe linia selecţiei, tinerii care îmbrăţişează cariera militară trebuie... Citeste mai mult »