angajari-la-scoala-primara-montessori-din-targu-mures

Angajări la Școala Primară Montessori din Târgu Mureș

Școala Primară Montessori din Târgu Mureș este în căutarea unui profesor de limba engleză pentru nivelul de vârstă 3 – 6 ani (Casa Copiilor – grădiniță).  Dacă ești o persoană responsabilă, iubitoare... Citeste mai mult »
scoala-gimnaziala-„liviu-rebreanu”,-in-freamat-de-sarbatoare

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, în freamăt de sărbătoare

La Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” au fost sărbătoriți cum se cuvine, marți, 29 noiembrie, cei 137 de ani care au trecut de la nașterea marelui prozator și dramaturg român, Liviu Rebreanu. Astfel,... Citeste mai mult »
inspectorul-scolar-general-al-judetului-mures,-mesaj-de-1-decembrie

Inspectorul școlar general al județului Mureș, mesaj de 1 Decembrie

Post-ul Inspectorul școlar general al județului Mureș, mesaj de 1 Decembrie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Inspectorul... Citeste mai mult »
foto:-1-decembrie-la-liceul-tehnologic-,,ion-vlasiu”

FOTO: 1 Decembrie la Liceul Tehnologic ,,Ion Vlasiu”

Marți, 29 noiembrie 2022, elevi și cadre didactice au omagiat printr-o serbare, în Sala Festivă a Liceului Tehnologic ,,Ion Vlasiu” din Târgu Mureș, Ziua Națională a României. Semnificația evenimentului a fost ilustrată... Citeste mai mult »
cinste-unirii,-la-scoala-gimnaziala-zau-de-campie!

Cinste Unirii, la Școala Gimnazială Zau de Câmpie!

România e în fiecare dintre noi pentru că pe-un freamăt de vânt traversează lumea întreagă pentru a-și găsi astâmpăr în sufletele celor ce-i sunt fii. România e o emoție, iar de 1... Citeste mai mult »
sesiune-de-preadmitere-la-umfst-targu-mures

Sesiune de preadmitere la UMFST Târgu Mureș

Oficiul pentru Admitere (OAd) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea sesiunii de Preadmitere 2023 la programele de studii de licență și... Citeste mai mult »
foto:-ziua-nationala-a-romaniei-sarbatorita-de-colegiul-national-”unirea”

FOTO: Ziua Națională a României sărbătorită de Colegiul Național ”Unirea”

Venind în întâmpinarea marii sărbători naționale, Colegiul Naţional „Unirea” a organizat un ansamblu de activităţi şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, cu conştiinţa faptului că marile momente ale istoriei naţionale instituie,... Citeste mai mult »
ziua-nationala-a-romaniei-sarbatorita-la-scoala-romulus-guga

Ziua Națională a României sărbătorită la Școala Romulus Guga

Luni, 28 noiembrie, de la ora 12.00, Școala Gimnazială Romulus Guga a purtat haine de sărbătoare. Întreaga școală a sărbătorit Ziua Națională a României prin cântec, joc, desen și voie bună! Toți... Citeste mai mult »
targu-mures:-zilele-portilor-deschise-universitare

Târgu Mureș: Zilele Porților Deschise Universitare

Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș organizează, în perioada 25-27 noiembrie 2022, cea de-a XIX-a ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise Universitare”, la care participă aproape 300 de liceeni. Evenimentul își propune... Citeste mai mult »
dezbatere-despre-turism,-la-biblioteca-judeteana-mures

Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș

Sala documentară a Bibliotecii Județene Mureș a găzduit miercuri, 23 noiembrie, cu ocazia Zilelor Bibliotecii Județene Mureș 2022, dezbaterea ”Turismul ca misiune”. La eveniment au fost invitați să participe elevi care studiază... Citeste mai mult »