lidl-va-reduce-oferta-de-carne-din-magazine in-germania

Lidl va reduce oferta de carne din magazine în Germania

Christoph Graf, managerul de achiziții al Lidl Germania, a declarat presei locale că retailerul va reduce drastic oferta de carne în următorii ani și că își va spori oferta de produse „vegetariene”.... Citeste mai mult »
program-supermarketuri-de-craciun-si-revelion-2022.-vezi-ce-program-au-kaufland,-lidl,-carrefour,-profi,-penny,-metro,-auchan-si-selgros!

Program supermarketuri de Crăciun și Revelion 2022. Vezi ce program au Kaufland, Lidl, Carrefour, Profi, Penny, Metro, Auchan și Selgros!

Program Crăciun și Revelion 2022. Kaufland17- 23 decembrie 2022, 07:00 -22:0025 decembrie 2022- închis26 decembrie 2022, 09:00- 22:0027 – 30 decembrie 2022, 07:00 -22:001 ianuarie 2023- închis Program Crăciun și Revelion 2022.... Citeste mai mult »
schimbare-in-programul-magazinelor-lidl,-de-craciun-si-revelion.-zilele-in-care-vor-fi-inchise

Schimbare în programul magazinelor LIDL, de Crăciun și Revelion. Zilele în care vor fi închise

Magazinele Lidl vor fi închise în 25 și 26 decembrie și, de asemenea, în 1 ianuarie. Compania oferă zile libere pentru angajați, în perioada amintită. Programul va fi până la ora 22.00... Citeste mai mult »
lidl-recheama-in-magazine-iaurtul-natur-pilos,-de-1-kg

Lidl recheamă în magazine iaurtul natur Pilos, de 1 kg

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a publicat o alertă prin care Lidl recheamă în magazine iaurtul natur Pilos, cu concentraţia de 1,5% grăsime şi 3,5% grăsime, la 1 kilogram.... Citeste mai mult »
alerta-alimentara!-dulciuri-cu-salmonella.-nu-consumati-acest-produs!

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Dulciuri cu Salmonella. Nu consumați acest produs!

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost retras de la vânzare de Lidl, indiferent de termenul de valabilitate, după ce, în urma analizelor, s-a... Citeste mai mult »
produse-cu-salmonella-typhimurium-la-lidl.-clientii,-avertizati-sa-nu-le-consume-si-sa-le-returneze

Produse cu Salmonella Typhimurium la Lidl. Clienții, avertizați să nu le consume și să le returneze

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Produse cu Salmonella Typhimurium la Lidl. Clienții, avertizați să nu le consume și să... Citeste mai mult »
azomures,-premiul-i-la-competitia-romanian-csr-awards-–-editia-2020

Azomureș, premiul I la competiția Romanian CSR Awards – ediția 2020

Anunțul a fost făcut în cadrul galei Romanian CSR Awards, desfășurată în sistem online. Proiectul, înscris la secțiunea Parteneriat Intersectorial, prezintă activitatea derulată în parteneriat de Azomureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență... Citeste mai mult »
lectie deschisa de educatie rutiera pentru prichindei la tg mures

Lecție deschisă de educație rutieră pentru prichindei, la Tg. Mureș

Câteva zeci de copii între 4 și 10 ani au participat astăzi la acțiunea de educație rutieră desfășurată de Poliția Rutieră și Lidl în cadrul celei de-a 7-a ediții a campaniei „Verde... Citeste mai mult »
compania lidl retrage de la vanzare un produs dupa ce a fost detectata bacteria salmonella

Compania Lidl retrage de la vânzare un produs, după ce a fost detectată bacteria Salmonella

Este vorba despre produsul Ciolan Presat de la firma „Cămara Noastră”, pachetul de 100 g. Persoanele care au cumpărat acest sortiment de Ciolan Presat sunt sfătuite să nu-l consume deoarece Salmonella poate... Citeste mai mult »