peste-4.000-de-locuri-de-cazare-la-pret-redus-pe-litoralul-romanesc

Peste 4.000 de locuri de cazare la preț redus pe litoralul românesc

Începând de ieri, programul „Litoralul pentru toți”, derulat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc, le oferă turiștilor cu posibilități materiale reduse oportunitatea de a petrece un sejur la mare. Anul acesta la... Citeste mai mult »
“litoralul-pentru-toti”-isi-asteapta-turistii!-preturi-atractive-pana-la-mijlocul-lunii-iunie

“Litoralul pentru toți” își așteaptă turiștii! Prețuri atractive până la mijlocul lunii iunie

Cine vrea o escapadă la marea noastră, cu cheltuieli mai mici, găsește oferte până la mijlocul lunii iunie, când se încheie programul “Litoralul pentru toți”. Hotelierii nu le cer turiștilor nici teste... Citeste mai mult »
hotelurile-de-la-mare-sunt-inca-pline,-desi-suntem-in-pandemie-de-covid-19!

Hotelurile de la mare sunt încă pline, deși suntem în pandemie de Covid-19!

La mare, sezonul vacanțelor se apropie de final, dar încă sunt hoteluri pline. Și asta datorită voucherelor de vacanță. Jumătate dintre turiștii care își petrec începutul de septembrie pe litoral au achitat... Citeste mai mult »
incepe-programul-„litoralul-pentru-toti”

Începe programul „Litoralul pentru toți”

Acesta este adresat turiștilor care doresc să beneficieze de tarife cu 50-60% mai mici față de cele din vârf de sezon. Agențiile de turism și hotelierii spun că cererea este foarte mare,... Citeste mai mult »
incepe-programul-“litoralul-pentru-toti”!

Începe programul “Litoralul pentru toți”!

Vara se apropie de final, dar plajele sunt pline de turiști, pentru că vremea a fost perfectă, iar prețurile au început să scadă. S-au făcut multe rezervări și pentru săptămâna viitoare, când... Citeste mai mult »
„litoralul-pentru-toti”,-in-perioada-1-30-septembrie

„Litoralul pentru toți”, în perioada 1-30 septembrie

Românii care merg în stațiunile de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, începând de la 45 de lei/noapte, prin programul ‘Litoralul pentru toți‘. Programul, lansat... Citeste mai mult »
o noua editie a programului litoralul pentru toti se apropie de start

O nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți” se apropie de start

Tarifele încep de la 50 de lei de persoană cu mic dejun inclus. În program sunt incluse hoteluri din toate staţiunile, mai puţin Costineşti şi Vama Veche. Prim-vicepreședintele executiv al FederaȚiei Patronatelor... Citeste mai mult »
a fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc al marii negre

A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc al Mării Negre

Hotelurile au fost ocupate în proporție de 98% în ciuda faptului că aceasta este perioada cu cele mai mari prețuri. De săptămâna aceasta prețurile se vor reduce, iar de la 1 septembrie... Citeste mai mult »
litoralul romanesc este ocupat aproape in intregime in minivacanta de sfanta maria

Litoralul românesc este ocupat aproape în întregime în minivacanța de Sfânta Maria

Multe persoane şi-au rezervat vacanţe pentru această perioadă, încă din primăvară, beneficiind şi de tarife mai mici, spune Raluca Hatmanu, reprezentanta unei agenţii de turism. Dar sunt şi turişti care au plătit... Citeste mai mult »