mark-endre:-„putem-vorbi-la-superlativ-de-acest-eveniment”

Márk Endre: „Putem vorbi la superlativ de acest eveniment”

Oferta ”#loveReghin DAY&NIGHT” pentru prima ediție,  desfășurată în zilele de 23 și 24 iulie la Pădurea Rotundă din Reghin , nu doar că a fost aleasă cu grijă, dar, ceea ce e... Citeste mai mult »
video,-foto:-muzica-a-rasunat-asa-cum-trebuie-la-”#lovereghin-day&night”

VIDEO, FOTO: Muzica a răsunat așa cum trebuie la ”#loveReghin DAY&NIGHT”

Exceptând momentele în care se mai presta cultură la Pădurea Rotundă,  mai un Maifest sau evenimentul organizat de Eliodor Moldovan, în rest pădurea cea rotunda și frumoasă din Reghin era doar un... Citeste mai mult »
foto:-producatorii-si-artizanii-locali,-nelipsiti-din-cadrul-”#lovereghin-day&night”

FOTO: Producătorii și artizanii locali, nelipsiți din cadrul ”#loveReghin DAY&NIGHT”

Pata de gust și culoare a festivalului ”#loveReghin DAY&NIGHT” a fost adusă de către producătorii și artizanii locali, protagoniștii unei noi ediții a deja cunoscutului Târg al producătorilor locali din Reghin. Branduri... Citeste mai mult »
video,-foto:-”#lovereghin-day&night”,-(re)descoperirea-frumusetii-padurii-rotunde

VIDEO, FOTO: ”#loveReghin DAY&NIGHT”, (re)descoperirea frumuseții Pădurii Rotunde

După o perioadă lungă în care Pădurea Rotundă era prea puțin pusă în valoare, municipalitatea reghineană a găsit de cuviință să ofere acestui minunat spațiu o frumoasă întrebuințare. Primul pas în acest... Citeste mai mult »
foto:-debut-cu-dreptul-pentru-”#lovereghin-day&night”

FOTO: Debut cu dreptul pentru ”#loveReghin DAY&NIGHT”

Prima zi din cadrul ”#loveReghin DAY&NIGHT” a depășit toate așteptările în ce privește asistența, numeroși reghineni au poposit vineri seara în spațiul Pădurii Rotunde pentru o seară de distracție și bună dispoziție.... Citeste mai mult »
vizi,-multumit-de-conceptul-”#lovereghin-day&night”

Vizi, mulțumit de conceptul ”#loveReghin Day&Night”

Dacă tot s-au gândit cei de la Primăria Reghin să pună accent pe artiștii locali în cadrul evenimentului ”#loveReghin Day&Night” (23- 24 iulie), din oferta muzicală nu putea lipsi Vizi. Acesta a... Citeste mai mult »
video;-foto:-ultimele-pregatiri-pentru-”#lovereghin-day&night”

VIDEO; FOTO: Ultimele pregătiri pentru ”#loveReghin Day&Night”

Pregătirile pentru prima ediție ”#loveReghin Day&Night” care va avea loc la Pădurea Rotundă din Reghin sunt în toi. Ziua de joi a fost cea a pregătirilor pentru sărbătoarea reghinenilor care va monopoliza... Citeste mai mult »
”#lovereghin-day&night”,-in-mediul-prietenos-si-vesel-al-padurii-rotunde

”#loveReghin DAY&NIGHT”, în mediul prietenos și vesel al Pădurii Rotunde

Municipalitatea reghineană se pregătește pentru un nou debut, cel al festivalului ” #loveReghin DAY&NIGHT” care va avea loc în perioda 23-24 iule la Pădurea Rotundă. „A fost o perioadă grea, atipică în... Citeste mai mult »