al-unsprezelea-pacient-a-murit-in-urma-incendiului-de-la-institutul-„matei-bals”

Al unsprezelea pacient a murit în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”

Încă un pacient, care s-a aflat în Pavilionul 5 al Institutului”Matei Balș” din București în timpul incendiului de vinerea trecută, a murit. Este vorba despre o femeie de 84 de ani, transferată... Citeste mai mult »
creste-bilantul-deceselor-dupa-incendiul-de-la-institutul-matei-bals-din-bucuresti

Creşte bilanţul deceselor după incendiul de la Institutul Matei Balş din Bucureşti

O femeie de 67 de ani, care a fost transferată în alt pavilion al unităţii sanitare, este a şaptea victimă a incendiului de vineri dimineaţa. Medicii legişti urmează să efectueze necropsia pentru... Citeste mai mult »
anchetatorii-continua-cercetarile-pentru-a-stabili-cauza-incendiului-de-la-institutul-„matei-bals”

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cauza incendiului de la Institutul „Matei Balş”

Anchetatorii reiau, în această dimineaţă, cercetările pentru a stabili cauza incendiului de la Institutul „Matei Balş”. Aceştia verifică şi activitatea privind serviciile de apărare contra incendiilor, de întreţinere a instalaţiilor electrice şi... Citeste mai mult »
florin-citu,-dupa-vizita-la-„matei-bals”,-la-o-zi-dupa-incendiu:-„avem-nevoie-de-adevar-cat-mai-repede.-va-promit-ca-vinovatii-vor-suporta-consecintele,-indiferent-de-functia-pe-care-o-au”

Florin Cîțu, după vizita la „Matei Balș”, la o zi după incendiu: „Avem nevoie de adevăr cât mai repede. Vă promit că vinovații vor suporta consecințele, indiferent de funcția pe care o au”

Premierul a fost sâmbătă după-amiază într-o vizită la Institutul „Matei Balș” The post Florin Cîțu, după vizita la „Matei Balș”, la o zi după incendiu: „Avem nevoie de adevăr cât mai repede.... Citeste mai mult »
inca-o-persoana-din-randul-pacientilor-de-la-matei-bals,-transferati-la-alte-spitale,-a-decedat

Încă o persoană din rândul pacienţilor de la Matei Balș, transferaţi la alte spitale, a decedat

Încă o persoană din rândul pacienţilor care au fost transferaţi de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ‘Matei Balş’ după incendiul produs a decedat. Bilanţul victimelor se ridiucă astfel la şase, a... Citeste mai mult »
reprezentantii-institutului-„matei-bals”-sustin-ca-autorizatiile-si-avizele-unitatii-medicale-sunt-la-zi

Reprezentanții Institutului „Matei Balș” susțin că autorizațiile și avizele unității medicale sunt la zi

Aceștia mai spun că vor sprijini ancheta în curs și lămurirea aspectelor care ar fi putut duce la incendiu. Este nevoie de reformarea sistemului sanitar și de investiții în infrastructura din domeniu... Citeste mai mult »
tragediile-care-au-zguduit-sistemul-medical-romanesc.-siguranta-bolnavilor,-la-voia-sortii

TRAGEDIILE care au zguduit sistemul medical românesc. Siguranța bolnavilor, la voia sorții

În ultimii 10 ani, tragedii ca cea de la Institutul Matei Balș, s-au repetat periodic în spitalele din România The post TRAGEDIILE care au zguduit sistemul medical românesc. Siguranța bolnavilor, la voia... Citeste mai mult »
citu:-sa-alocam-resurse-pentru-investitii-pentru-a-evita-tragedii-precum-cea-de-la-‘matei-bals’

Cîţu: Să alocăm resurse pentru investiţii pentru a evita tragedii precum cea de la ‘Matei Balş’

Premierul Florin Cîţu a afirmat astăzi că ‘metehnele’ sistemului de sănătate din România s-au văzut şi în cazul tragediei de la ‘Matei Balş’. El a subliniat că e nevoie de alocarea a... Citeste mai mult »
ancheta-la-institutul-„matei-bals”-din-bucuresti-in-urma-incendiului-din-aceasta-dimineata

Anchetă la Institutul „Matei Balș” din București în urma incendiului din această dimineață

O anchetă este în desfășurare la Institutul „Matei Balș” din București în urma incendiului din această dimineață, soldat cu moartea a patru pacienți. A fost deschis un dosar penal in rem pentru... Citeste mai mult »
corpul-de-control-merge-astazi-la-institutul-„matei-bals”

Corpul de Control merge astăzi la Institutul „Matei Balş”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat azi, la Iaşi, că în cursul acestei zile va demara un control la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, în urma primirii unei... Citeste mai mult »