automobilism-formula-1:-max…-la-maximum

Automobilism Formula 1: Max… la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 30 octombrie, pe Autodromul „Hermanos Rodriguez” din Mexico City, cursa de 71 de tururi pentru Marele Premiu al Mexicului, contând ca... Citeste mai mult »
verstappen,-vechiul-si-noul-campion-mondial

Verstappen, vechiul și noul campion mondial

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 9 octombrie, pe circuitul de la Suzuka, întrecerea de 53 de tururi (din care s-au parcurs doar 28, din cauza ploii... Citeste mai mult »
formula-1

Formula 1

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 2 octombrie, pe circuitul stradal Marina Bay, cursa de 61 de tururi pentru Grand Prix-ul Republicii Singapore, cea de-a 17-a etapă... Citeste mai mult »
max,-la-maximum

Max, la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 24 iulie, pe circuitul „Paul Ricard” din Le Castellet, cursa de 53 de tururi pentru Grand Prix-ul Franței, cea de-a 12-a... Citeste mai mult »
formula-1:-perez-s-a-impus-la-monte-carlo

Formula 1: Peréz s-a impus la Monte Carlo

       Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 29 mai, pe circuitul stradal din Monte Carlo, cursa de 78 de tururi contând pentru Marele Premiu al... Citeste mai mult »
verstappen-la…-max(imum)

Verstappen la… Max(imum)

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 8 mai, pe Autodromul „Miami International”, Marele Premiu al orașului Miami, din statul american Florida, contând ca cea de-a 5-a etapă... Citeste mai mult »
formula-1:-verstappen-a-castigat-in-san-marino

Formula 1: Verstappen a câștigat în San Marino

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 24 aprilie, pe Autodromul „Enzo e Dino Ferrari” din San Marino, cursa de 63 de tururi pentru Marele... Citeste mai mult »
verstappen,-invingator-in-arabia-saudita

Verstappen, învingător în Arabia Saudită

   În Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 s-a desfășurat duminică, 27 martie, pe „Jeddah Corniche Circuit” din Jeddah, cursa pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, contând ca cea de-a doua etapă... Citeste mai mult »
verstappen,-noul-campion-mondial

Verstappen, noul campion mondial

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 12 decembrie, pe „Yas Marina Circuit” din Abu Dhabi, cursa de 55 de tururi pentru Marele Premiu al Emiratelor Arabe... Citeste mai mult »
hamilton-si-verstappen,-duel-pentru-titlul-in-f1

Hamilton și Verstappen, duel pentru titlul în F1

Britanicul Lewis Hamilton, de la Mercedes și olandezul Max Verstappen, de la Red Bull Racing Honda, vor lupta duminică, 12 decembrie, pentru titlul mondial la Formula 1. Înaintea ultimei etape a sezonului,... Citeste mai mult »