concerte-lectie-si-educative-pentru-copii-sustinute-de-filarmonica-targu-mures

Concerte lecție și educative pentru copii susținute de Filarmonica Târgu Mureș

Filarmonica de Stat Târgu Mureș susţine și în luna aprilie concerte lecție și educative pentru copii.Concertele vor avea loc: pentru secția română vineri, 21 aprilie 2023, de la ora 12, prezentat de moderatoarea... Citeste mai mult »
noile-autobuze-electrice-solaris-ale-orasului-sunt-echipate-cu-8-camere-de-luat-vederi-pentru-a-monitoriza-calatoria-in-siguranta-a-cetatenilor

Noile autobuze electrice Solaris ale orașului sunt echipate cu 8 camere de luat vederi pentru a monitoriza călătoria în siguranță a cetățenilor

Noile autobuze electrice Solaris ale orașului sunt echipate cu 8 camere de luat vederi pentru a monitoriza călătoria în siguranță a cetățenilor at Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Noile autobuze electrice... Citeste mai mult »
consilierul-de-stat-laszlo-borbely,-la-forumul-regional-pentru-dezvoltare-durabila:-romania-ramane-un-partener-de-nadejde,-deschis-parteneriatului-pentru-implementarea-obiectivelor-de-dezvoltare-durabila

Consilierul de stat László Borbély, la Forumul Regional pentru Dezvoltare Durabilă: România rămâne un partener de nădejde, deschis parteneriatului pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă

 Între 29 și 30 martie 2023 a avut loc la Palatul Națiunilor din Geneva Forumul pe Dezvoltare Durabilă din Regiunea UNECE (Comisia Economică a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa din care fac... Citeste mai mult »
opt-persoane-din-valea-rece-amendate-pentru-aprinderea-unui-foc-pe-malul-muresului

Opt persoane din Valea Rece amendate pentru aprinderea unui foc pe malul Mureșului

Un cetățean a sesizat că pe malul Mureșului, în dreptul uzinei de apă, niște persoane au aprins un foc în zonă, cu degajare de fum. La fața locului s-a deplasat patrula mobilă... Citeste mai mult »
doi-mureseni-sub-control-judiciar-pentru-inregistrarea-de-facturi-fara-continut-economic-real

Doi mureșeni sub control judiciar pentru înregistrarea de facturi fără conținut economic real

La data de 29 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au efectuat 15 percheziții în... Citeste mai mult »
presedintele-pnl-mures,-ciprian-dobre:-centrala-de-energie-electrica-iernut-va-fi-finalizata.-se-semneaza-contractul-pentru-constructie!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre: Centrala de energie electrică Iernut va fi finalizată. Se semnează contractul pentru construcție!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat că în câteva zile se va semna contractul pentru execuția centralei termoelectrice Iernut.“Centrala de energie electrică Iernut va fi finalizată. Se semnează contractul pentru construcție!... Citeste mai mult »
romgaz-a-incheiat-un-contract-pentru-finalizarea-centralei-electrice-de-430-mw-de-la-iernut

Romgaz a încheiat un contract pentru finalizarea centralei electrice de 430 MW de la Iernut

Romgaz, cel mai mare producător de gaz al țării și a doua cea mai valoroasă companie a statului (după Hidroelectrica), anunță semnarea noului contract cu compania spaniolă Duro Felguera pentru finalizarea centralei de... Citeste mai mult »
wizz-air-pierde-lupta-impotriva-ajutorului-de-stat-de-62-milioane-de-euro-pentru-blue-air

Wizz Air pierde lupta împotriva ajutorului de stat de 62 milioane de euro pentru Blue Air

Operatorul european de transport aerian cu buget redus Wizz Air a pierdut miercuri lupta împotriva ajutorului de stat de 62 de milioane de euro acordat rivalului său român Blue Air, după ce... Citeste mai mult »
autoritatea-europeana-pentru-siguranta-alimentara-recomanda-ca-viteii-sa-nu-fie-tinuti-in-tarcuri-individuale

Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară recomandă ca viţeii să nu fie ţinuţi în ţarcuri individuale

Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară (EFSA) a recomandat miercuri ca viţeii să nu fie ţinuţi în ţarcuri individuale în primele săptămâni după fătare, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres. În schimb, experţii... Citeste mai mult »
clientii-programului-„banca-pentru-locuinte”-vor-primi-238-milioane-de-lei-prime-de-stat-datorate-perioadei-2014-2022

Clienții programului „Banca pentru Locuințe” vor primi 238 milioane de lei prime de stat datorate perioadei 2014-2022

Ministerul Dezvoltării anunţă că 79.277 de beneficiari programului „Banca pentru Locuinţe” vor primi, de la această instituţie, suma de peste 238 de milioane de lei, suma reprezentând primele de la stat datorate... Citeste mai mult »