brasov:-autobuzul-turistic,-care-va-circula-in-centrul-istoric-si-pe-drumul-spre-poiana,-va-fi-repus-in-functiune-de-sambata

Braşov: Autobuzul turistic, care va circula în centrul istoric şi pe drumul spre Poiană, va fi repus în funcţiune de sâmbătă

Autobuzul turistic supraetajat va funcţiona şi în acest an în ultima lună de vară în municipiul Braşov, începând de sâmbătă, 6 august, au anunţat reprezentanţii Primăriei. Acesta va circula prin centrul istoric... Citeste mai mult »
poiana-brasov-promite-turistilor-noi-facilitati-de-petrecere-a-timpului-liber

Poiana Brașov promite turiștilor noi facilități de petrecere a timpului liber

Stațiunea brașoveană este căutată și în perioada verii chiar dacă este recunoscută în principal pentru pârtiile sale de schi. Chiar mâine hotelierii se vor întâlni cu autoritățile locale pentru a discuta despre... Citeste mai mult »
pregatiri-pentru-extinderea-domeniului-schiabil-in-poiana-brasov

Pregătiri pentru extinderea domeniului schiabil în Poiana Brașov

    Spre finalul sezonului de schi din acest an au demarat procedurile pentru extinderea domeniului schiabil din Poiana Brașov spre Râșnov, pentru următorul sezon următor, de schi, susține viceprimarul Brașovului, Sebastian... Citeste mai mult »
s-a-incheiat,-oficial,-sezonul-de-schi-din-poiana-brasov

S-a încheiat, oficial, sezonul de schi din Poiana Brașov

De astăzi se încheie oficial sezonul de schi din Poiana Brașov.     Și în acest sezon, domeniul schiabil din Poiana Brașov a rămas opțiunea preferată de brașoveni și turiști, datorită calității... Citeste mai mult »
sezon-bun-de-schi-in-poiana

Sezon bun de schi în Poiană

     Domeniul schiabil din Poiana Braşov a a rămas opţiunea preferată a braşovenilor şi turiştilor, confirmarea acestui fapt fiind numărul record de treceri prin turnichete, înregistrat în acest sezon, până în... Citeste mai mult »
se-prelungeste-sezonul-de-schi-in-poiana-brasov

Se prelungește sezonul de schi în Poiana Brașov

Sezonul de schi va fi prelungit până în data de 25 aprilie, în Poiana Brașov. Într-un comunicat al Primăriei Brașov se precizează că programul de funcționare al telegondolei și al telescaunului Ruia... Citeste mai mult »
primaria-brasov-estimeaza-un-final-de-sezon-de-schi-bun-in-poiana

Primăria Braşov estimează un final de sezon de schi bun în Poiană

Primăria Braşov estimează un nou final de sezon de schi foarte bun în Poiana Braşov, cu aproximativ două milioane de treceri prin turnichete, în al doilea an consecutiv în care acesta a... Citeste mai mult »
se-schiaza-bine-in-poiana-brasov

Se schiază bine în Poiana Brașov

Condițiile de schi din Poiana Brașov sunt foarte bune pe partea superioară a masivului Postăvaru unde zăpada bătătorită de pe pârtii măsoară aproximativ 50 de centimetri. S-ul mare rămâne cu toate acestea... Citeste mai mult »
primii-monitori-de-schi-cu-dizabilitatii-motorii-din-romania-vor-activa-in-poiana-brasov

Primii monitori de schi cu dizabilității motorii din România vor activa în Poiana Brașov

Asociația „Caiac Smile” derulează, în premieră naţională, campania „Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze”, iar weekendul acesta va aduce primii monitori de schi cu dizabilități din România pe Pârtia Bradul... Citeste mai mult »
din-acest-weekend-vor-fi-deschise-toate-partiile-din-poiana-brasov

Din acest weekend vor fi deschise toate pârtiile din Poiana Brașov

Având în vedere ninsorile din ultima perioadă și temperaturile coborâte, care au permis funcționarea non-stop a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, la sfârșitul acestei săptămâni, vor fi deschise și ultimele două... Citeste mai mult »