actiuni-de-prevenire-antidrog-in-mures-si-harghita

Acțiuni de prevenire antidrog în Mureș și Harghita

În ultimele două zile, specialiștii Agenției Naționale Antidrog din județele Mureș și Harghita, împreună cu jandarmii, au făcut o serie de acțiuni de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Acțiunile... Citeste mai mult »
campanie-de-prevenire-a-infractiunilor-pe-internet

Campanie de prevenire a infracțiunilor pe internet

Directoratul Naţional în Securitate Cibernetică din România a lansat o campanie privind infracţionalitatea din mediul online. Asta în condițiile în care datele statistice arată că în primul trimestru din acest an fenomenul... Citeste mai mult »
pandemia-a-dus-la-o-crestere-cu-20%-a-misiunilor-executate-de-jandarmii-mureseni

Pandemia a dus la o creștere cu 20% a misiunilor executate de jandarmii mureșeni

Peste 5.300 de misiuni au executat jandarmii mureșeni în anul 2020, cu aproximativ 1.000 mai multe ca anul trecut. Activitatea jandarmilor s-a complicat din cauza centrelor de carantinare, care au fost păzite... Citeste mai mult »
unu-din-zece-romani-sufera-de-diabet

Unu din zece români suferă de diabet

Potrivit specialiștilor, aproximativ 1,7 milioane de persoane suferă de diabet zaharat în ţara noastră. Boala poate fi prevenită dacă se acționează din timp, însă datele Forumului Român de Diabet arată că majoritatea... Citeste mai mult »
ordin-comun-al-ministrilor-sanatatii-si-de-interne-privind-prevenirea-contaminarii-cu-coronavirus

Ordin comun al miniștrilor sănătății și de interne privind prevenirea contaminării cu coronavirus

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a aprobat Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe... Citeste mai mult »
masuri suplimentare luate de autoritati si institutiile publice din harghita pentru prevenirea raspandirii covid 19

Măsuri suplimentare luate de autorităţi şi instituţiile publice din Harghita, pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Mai multe instituţii publice din Harghita au decis să îşi suspende sau să restrângă programul cu publicul. Atât IPJ Harghita cât şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi au decis să suspende programul de... Citeste mai mult »
noi masuri pentru a preveni infectia cu covid 19

Noi măsuri pentru a preveni infecția cu COVID-19

Autoritățile pregăstesc noi măsuri în situația extiderii cazurilor de coronavirus în țară. Statul ar putea apela chiar la medici privați pentru a da o mână de ajutor colegilor lor din spitale, a... Citeste mai mult »
masuri de prevenire in mures din cauza gripei aviare

Măsuri de prevenire în Mureș din cauza gripei aviare!

După ce un focar de gripă aviară a fost depistat ieri la o fermă de găini ouătoare din localitatea Seini, județul Maramureș, autoritățile sanitar-veterinare din toată țara au luat astăzi o serie... Citeste mai mult »
campanie de prevenire si combatere a fumatului in scolile harghitene

Campanie de prevenire şi combatere a fumatului în şcolile harghitene

Prefectul Harghitei, Jean Adrian Andrei, a emis azi un ordin ce vizează declanşarea unei campanii de prevenire şi combatere a fumatului în unităţile de învăţământ şi în spaţiile adiacente, după ce acest... Citeste mai mult »
masuri pentru prevenirea pestei porcine africane in harghita

Măsuri pentru prevenirea pestei porcine africane în Harghita

Prefectul Harghitei, Jean-Adrian Andrei, a dispus azi intensificarea filtrelor rutiere, pentru verificarea transporturilor de animale şi furaje, în vederea prevenirii apariţiei pestei porcine africane, după ce în judeţul Covasna a fost confirmat... Citeste mai mult »