foto:-jandarmeria-reghin,-castigatoarea-primei-editii-a-cupei-”ziua-politiei-romane”-la-fotbal

FOTO: Jandarmeria Reghin, câștigătoarea primei ediții a Cupei ”Ziua Poliției Române” la fotbal

Poliția Municipală Reghin, cu sprijinul Primăriei Reghin a organizat în perioada 18-19 martie 2023 prima ediție a Cupei ”Ziua Poliției Române” la fotbal, competiție organizată cu ocazia Zilei Naționale a Poliției Române... Citeste mai mult »
lift-pus-in-functiune-la-spitalul-municipal-”dr.-eugen-nicoara”

Lift pus în funcțiune la Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”

Finalul lunii februarie a consemnat inaugurarea liftului din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”. Lucrările, pentru montarea unui lift exterior la spitalul din Reghin au început în luna ocrombrie a anului trecut... Citeste mai mult »
pal-anna,-centenara

Pál Anna, Centenară

Municipiul Reghin adaugă în selecta galerie a persoanelor cu vârsta de 100 de ani încă un nume, doamna Pál Anna, răsplătită în cursul zilei de luni, 20 februarie, cu o Diplomă Aniversară... Citeste mai mult »
aplauze-pentru-prof.-ioan-contiu

Aplauze pentru prof. Ioan Conțiu

După o îndelungă activitate la conducerea Casei Municipale de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, prof. Ioan Conțiu și-a luat la revedere activității domniei sale în domeniul artistic cu ocazia spectacolului dedicat... Citeste mai mult »
a-inceput-renovarea-cladirii-b-(fosta-generala-3)-din-cadrul-colegiului-”petru-maior”

A început renovarea clădirii B (fosta Generală 3) din cadrul Colegiului ”Petru Maior”

Începutul de săptămână vine cu o veste bună pentru Colegiul ”Petru Maior” din Reghin prin începerea lucrărilor de renovare a clădirii B (fosta Școală Generală nr. 3). „Am început renovarea completă a... Citeste mai mult »
la-multi-ani,-romania!-la-multi-ani,-reghin!-la-multi-ani-reghineni!

La mulți ani, România! La mulți ani, Reghin! La mulți ani reghineni!

Municipalitatea reghineană a marcat Ziua Națională a României printr-un spectacol folcloric găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Startul a fost dat și de această dată de... Citeste mai mult »
foto:-vioara,-la-o-noua-poveste-de-dragoste-spusa-la-reghin

FOTO: Vioara, la o nouă poveste de dragoste spusă la Reghin

Fabricarea instrumentelor muzicale la Reghin are o vechime de peste șapte decenii, poveste începută de Roman Boianciuc, cel care la începutul anilor 50 punea bazele secţiei în care avea să construiască primele... Citeste mai mult »
asca-reghin,-la-o-noua-performanta

ASCA Reghin, la o nouă performanță

După ce anul trecut marcau o premieră, ”Tura de mare” când 17 cicliști reghineni parcurgeau 1.300 de kilometri, cu bicicleta traseul Reghin – Eforie Sud tur- retur, la un an distanță, membrii... Citeste mai mult »
foto,-video:-masinile-clasice-au-luat-cu-asalt-centrul-reghinului

FOTO, VIDEO: Mașinile clasice au luat cu asalt centrul Reghinului

Centrul municipiului Reghin s-a umplut de lume sâmbătă, 21 mai, venită să admire mașinile participante în cadrul Castel Rally by EHRLE,  raliu de regularitate cu mașini de epocă organizat de Retromobil Club România.... Citeste mai mult »
sectia-de-terapie-intensiva-a-spitalului-municipal-reghin,-renovata

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Reghin, renovată

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin se poate mândri cu finalizarea renovării Secției de Terapie Intensivă (ATI), anunț făcut de primarul Márk Endre pe păagina personală de Facebook. „S-a înlocuit rețeaua... Citeste mai mult »