196-de-dosare-de-finantare-aprobate-pentru-‘rabla-clasic’-si-‘rabla-plus’

196 de dosare de finanţare aprobate pentru ‘Rabla Clasic’ şi ‘Rabla Plus’

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat, recent, alte 196 de dosare de finanţare în cadrul programelor ‘Rabla Clasic’ şi ‘Rabla Plus’. În cadrul Programului ‘Rabla Clasic’ au fost acceptate 149 dosare iar... Citeste mai mult »
ultima-zi-de-inscriere-a-persoanelor-juridice-in-programele-‘rabla-clasic’-si-‘rabla-plus’

Ultima zi de înscriere a persoanelor juridice în programele ‘Rabla Clasic’ şi ‘Rabla Plus’

Astăzi este ultima zi în care persoanele juridice se pot înscrie în programele ‘Rabla Clasic’ şi ‘Rabla Plus’, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). Programul ‘Rabla’ – ediţia 2020 a demarat pe... Citeste mai mult »
procedura-simplificata-de-inscriere-in-programele-rabla-clasic-si-rabla-plus

Procedură simplificată de înscriere în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Procedura de înscriere în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus a fost simplicată, anunţă Administraţia Fondului de Mediu. Astfel, dosarele vor fi transmise prin intermediul poştei electronice, atât pentru persoanele fizice, cât... Citeste mai mult »
dosarele-pentru-rabla-clasic-sau-rabla-plus-pot-fi-depuse-online

Dosarele pentru Rabla Clasic sau Rabla Plus pot fi depuse online

Persoanele fizice sau juridice care doresc să cumpere o mașină nouă prin programele Rabla Clasic sau Rabla Plus pot depune dosarele integral online, fiind acceptate în format electronic toate documentele necesare –... Citeste mai mult »
validarea producatorilor si dealerilor din cadrul programelor rabla si rabla plus

Validarea producătorilor şi dealerilor din cadrul programelor Rabla şi Rabla Plus

Validarea producătorilor şi dealerilor din cadrul programelor Rabla şi Rabla Plus va fi lansată în perioada 2-6 martie. Administraţia Fondului de Mediu anunţă că vrea să lanseze cele două linii de finanţare... Citeste mai mult »
programul rabla plus va fi suplimentat cu 15 milioane de lei

Programul Rabla Plus va fi suplimentat cu 15 milioane de lei

De mâine urmează să fie suplimentat cu 15 milioane de lei bugetul pentru Programul Rabla Plus, prin care românii pot beneficia de un ecotichet de 45 de mii de lei dacă îşi... Citeste mai mult »
bugetul pentru programul rabla plus va fi suplimentat

Bugetul pentru Programul „Rabla Plus” va fi suplimentat

Bugetul pentru Programul ‘Rabla Plus’ va fi suplimentat începând de luni, 15 iulie, cu suma de 15 milioane de lei, a anunţat Ministerul Mediului. Prin acest program, românii pot beneficia de un... Citeste mai mult »