validarea producatorilor si dealerilor din cadrul programelor rabla si rabla plus

Validarea producătorilor şi dealerilor din cadrul programelor Rabla şi Rabla Plus

Validarea producătorilor şi dealerilor din cadrul programelor Rabla şi Rabla Plus va fi lansată în perioada 2-6 martie. Administraţia Fondului de Mediu anunţă că vrea să lanseze cele două linii de finanţare... Citeste mai mult »
masinile electrice castiga teren in mures

Mașinile electrice câștigă teren în Mureș

Până în decembrie anul trecut în Mureș erau înmatriculate 12 autoturisme ecologice, din care 3 electrice și celelalte hibride. Autoturismele electrice pot circula acum fără grijă pe ”autostrada electrică”. E.ON Energie a... Citeste mai mult »
programul rabla pentru electrocasnice

Programul „Rabla pentru electrocasnice”

Programul „Rabla pentru electrocasnice” se reia de mâine. Vor fi folosiţi banii neutilizaţi în primele două sesiuni din acest an aproximativ – 20 de milioane de lei. Înscrierile se pot face online,... Citeste mai mult »
pe 15 iulie incepe a treia sesiune de inscriere in programul rabla pentru electrocasnice

Pe 15 iulie începe a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice

Pe 15 iulie începe a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice, prin care se pot obţine vouchere de până la 400 de lei, în schimbul unui aparat vechi. Vor... Citeste mai mult »
doar jumatate din cei care s au inscris la rabla pentru electrocasnice au folosit voucherele

Doar jumătate din cei care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”, au folosit voucherele

Ca atare, sesiunea a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice”, care s-a încheiat ieri, a folosit fondurile neutilizate în prima sesiune. Directorul Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel Bezuică, a declarat pentru RTM... Citeste mai mult »
fondurile alocate programului rabla pentru electrocasnice s au epuizat

Fondurile alocate programului „Rabla pentru electrocasnice” s-au epuizat

Fondurile alocate sesiunii a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice” s-au epuizat la miezul nopţii, la doar 14 ore de la lansare. Administraţia Fondului pentru Mediu a pus pe piaţă ieri voucherele... Citeste mai mult »
marti se reiau inscrierile in programul rabla pentru electrocasnice

Marţi se reiau înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat că va lansa o nouă sesiune de înscriere pentru persoanele fizice care vor să-şi cumpere, la schimb cu un aparat vechi, un televizor, un frigider, o... Citeste mai mult »
127 de dosare aprobate in cadrul programelor rabla si rabla plus pentru persoane juridice

127 de dosare aprobate în cadrul Programelor ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’ pentru persoane juridice

Comitetul de Avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu a aprobat, azi, 127 de dosare în cadrul Programelor ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’ pentru persoane juridice, iar listele sunt disponibile pe site-ul instituţiei.... Citeste mai mult »