guvernul-a-decis-in-sedinta-de-ieri-sa-prelungeasca-unele-masuri-de-ajutor-economic-si-pentru-perioada-starii-de-alerta

Guvernul a decis în şedinţa de ieri să prelungească unele măsuri de ajutor economic şi pentru perioada stării de alertă

Este vorba de plata şomajului tehnic pentru sectoarele economice care rămân închise şi a zilelor libere până la terminarea anului şcolar pentru părinţii care stau acasă cu copiii. De asemenea, concediile medicale... Citeste mai mult »
guvernul-a-prelungit-mandatele-alesilor-locali-din-cauza-crizei-generate-de-coronavirus

Guvernul a prelungit mandatele aleșilor locali din cauza crizei generate de coronavirus

Guvernul consideră că, în condițiile de criză aduse de noul virus, alegerile locale trebuie amânate, prelungind prin Ordonanță de Urgență mandatele aleșilor locali până cel târziu la 31 decembrie. Vicepremierul Raluca Turcan... Citeste mai mult »
guvernul are in vedere trei scenarii pentru anul scolar

Guvernul are în vedere trei scenarii pentru anul școlar

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat astăzi că Guvernul are în vedere trei scenarii pentru anul școlar, unul fiind chiar repetarea acestuia. Ea a precizat, la RFI, că așteaptă o analiză de la... Citeste mai mult »
marti intalnire cu partidele la guvern pentru stabilirea datei alegerilor

Marți, întâlnire cu partidele, la Guvern, pentru stabilirea datei alegerilor

La Guvern, va avea loc, marți, 10 martie, de la ora 17,00, o întâlnire cu toate partidele parlamentare pentru stabilirea datei alegerilor locale din acest an. Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, i-a... Citeste mai mult »
guvernul va lansa in dezbatere publica un nou program pilot scoala dupa scoala

Guvernul va lansa în dezbatere publică, un nou program-pilot „Şcoală după școală”

Guvernul va lansa, săptămâna viitoare, în dezbatere publică, un apel pentru derularea unui nou program-pilot „Şcoală după școală”, care se adresează elevilor din zone defavorizate și familiilor dezavantajate. Anunțul a fost făcut... Citeste mai mult »
pnl propune alegeri anticipate

PNL propune alegeri anticipate

Ideea organizării de alegeri anticipate în ţara noastră continuă să genereze reacţii şi luări de poziţie în rândul liderilor politici. Vicepremierul Raluca Turcan a reafirmat, ieri, la Sibiu, că liberalii sunt decişi... Citeste mai mult »
varsta de pensionare nu va creste in romania la 70 de ani

Vârsta de pensionare nu va creşte în România la 70 de ani

Vârsta de pensionare nu va creşte în România la 70 de ani, cel puţin în perioada următoare, însă angajaţii ar trebui să aibă posibilitatea de a alege să se retragă mai târziu... Citeste mai mult »
pnl isi angajeaza raspunderea pe buget

PNL își angajează răspunderea pe buget

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că liberalii au decis să-şi angajeze răspunderea pe bugetul de stat, având în vedere faptul că în Parlament s-a dovedit că există ‘lipsă de responsabilitate şi de... Citeste mai mult »
guvernul are in vedere eliminarea pensiilor speciale

Guvernul are în vedere eliminarea pensiilor speciale

Guvernul are în vedere eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia celor ale magistraţilor şi ale militarilor, a reafirmat, ieri, vicepremierul Raluca Turcan. Magistraţii beneficiază de o decizie a Curţii Constituţionale, iar militarii sunt... Citeste mai mult »
guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Guvernul îşi va angaja răspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat astăzi că Guvernul îşi va angaja răspunderea, în maximum două săptămâni, pentru abrogarea recursului compensatoriu, dacă nu se va reuşi modificarea legii prin dezbatere în Parlament. Ea... Citeste mai mult »