romania-indeplineste-conditiile-de-aderare-la-spatiul-schengen

România îndeplineşte condiţiile de aderare la spaţiul Schengen

Așa a declarat premierul suedez Ulf Kristersson, la o conferinţă de presă comună cu omologul său român, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Stockholm. El a reiterat că tema Schengen rămâne pe... Citeste mai mult »
cele-mai-frumoase-rezervatii-de-flori-salbatice-din-romania

Cele mai frumoase rezervații de flori sălbatice din România

Nu încetăm să fim surprinși de frumusețea naturală a țării noastre, și tocmai de aceea vrem să împărtășim cu tine iubirea noastră pentru locurile spectaculoase pe care trebuie să le descoperi primăvara... Citeste mai mult »
consilierul-de-stat-laszlo-borbely,-la-forumul-regional-pentru-dezvoltare-durabila:-romania-ramane-un-partener-de-nadejde,-deschis-parteneriatului-pentru-implementarea-obiectivelor-de-dezvoltare-durabila

Consilierul de stat László Borbély, la Forumul Regional pentru Dezvoltare Durabilă: România rămâne un partener de nădejde, deschis parteneriatului pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă

 Între 29 și 30 martie 2023 a avut loc la Palatul Națiunilor din Geneva Forumul pe Dezvoltare Durabilă din Regiunea UNECE (Comisia Economică a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa din care fac... Citeste mai mult »
romania-pregateste-aproape-200-de-paramedici-din-ucraina,-la-targu-mures-si-oradea

România pregăteşte aproape 200 de paramedici din Ucraina, la Târgu Mureş şi Oradea

România pregăteşte în această perioadă, în cadrul centrelor de ISU de la Târgu Mureş şi Oradea, paramedici din Ucraina. Lise pregă medicină tactică de intervenţie, inclusiv în caz de război, în cadrul... Citeste mai mult »
vizitator-maghiar-in-romania:-„targu-mures-e-dragut”

Vizitator maghiar în România: „Târgu Mureș e drăguț”

Zsolt și Daniel sunt doi tineri din Ungaria care au vizitat pe rând România și au vorbit despre surprizele pe care le-au avut în momentul în care au ajuns să cunoască români... Citeste mai mult »
consumul-de-gaze-ramane-la-niveluri-istoric-reduse.-romania-depoziteaza-gaze,-pentru-ca-nu-are-ce-face-cu-ele

Consumul de gaze rămâne la niveluri istoric reduse. România depozitează gaze, pentru că nu are ce face cu ele

Consumul de gaze al României se păstrează la niveluri extrem de reduse, chiar și cu răcirea vremii, rămânând la sub 30 de milioane de metri cubi. Astăzi se consumă 28,7 de milioane... Citeste mai mult »
bernadette-szocs,-alte-trei-titluri-castigate-de-cea-mai-buna-jucatoare-de-tenis-de-masa-din-romania

Bernadette Szocs, alte trei titluri câștigate de cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România

Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare română de tenis de masă, a câştigat, sâmbătă, titlurile la dublu feminin şi dublu mixt în cadrul Campionatului Naţional Individual Romstal 2023, găzduit de Sala Polivalentă... Citeste mai mult »
romania,-cu-doua-echipe-in-„sferturile”-ligii-campionilor

România, cu două echipe în „sferturile” Ligii Campionilor

Rapid București s-a calificat în „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a câștigat barajul cu Krim Mercator Ljubljana. Returul a avut loc duminică, 26 martie, în Sala Polivalentă din Capitală,... Citeste mai mult »
agentia-fitch-a-revizuit-perspectiva-de-tara-a-romaniei,-la-stabila

Agenția Fitch a revizuit perspectiva de țară a României, la stabilă

    Agenţia Fitch a revizuit perspectiva de ţară a României de la negativă la stabilă, prima modificare în sens pozitiv din 2020. În acelaşi timp Fitch a confirmat ratingul datoriei guvernamentale... Citeste mai mult »
trecem-la-ora-de-vara,-la-noapte-ceasurile-se-dau-inainte-si-ora-3:00-devine-ora-4:00

Trecem la ora de vară, la noapte ceasurile se dau înainte și ora 3:00 devine ora 4:00

    La noapte trecem la ora de vară, ceasurile se dau înainte și ora 3:00 devine ora 4:00, așa că ziua de mâine va fi cea mai scurtă din an, cu... Citeste mai mult »