organizatia-salvati-copiii-romania-deschide-sapte-centre-de-consiliere-si-informare-pentru-copiii-ucraineni-si-familiile-lor

Organizaţia Salvaţi Copiii România deschide şapte Centre de consiliere şi informare pentru copiii ucraineni şi familiile lor

Punctele vor fi amplasate în Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Timişoara şi Târgu Mureş. Potrivit statisticiolor EUROSTAT, peste 70% dintre copiii ucraineni care beneficiază de statutul de protecţie temporară au vârsta... Citeste mai mult »
salvati-copiii-romania-ajuta-la-dotarea-spitalelor-din-brasov,-covasna,-mures-si-harghita

Salvați Copiii România ajută la dotarea spitalelor din Brașov, Covasna, Mureș și Harghita

     Organizația Salvați Copiii România a încheiat recent un program prin care a dotat secțiile de pediatrie ale mai multor spitale din țară.     Întreg programul aduce echipamente în valoare... Citeste mai mult »
echipele-salvati-copiii-romania-acorda-asistenta-umanitara-pentru-copiii-refugiati-din-ucraina

Echipele Salvați Copiii România acordă asistență umanitară pentru copiii refugiați din Ucraina

Echipele Salvați Copiii România au acordat asistență umanitară pentru aproape 1200 de copii refugiați din Ucraina aflați în punctele de frontieră și pentru mai bine de 1000 de adulți, în special mame.... Citeste mai mult »
studiu:-56%-dintre-parinti-isi-pedepsesc-copiii

STUDIU: 56% dintre părinți își pedepsesc copiii

Organizaţia Salvaţi Copiii, care va extinde programul „Să fim prieteni – Fără bullying” în 15 grădiniţe, arată că, potrivit unor date colectate anul trecut, 22% dintre copii sunt expuşi abuzului verbal şi... Citeste mai mult »
mures,-fruntas-in-topul-judetelor-cu-cele-mai-multe-mame-minore

Mureș, fruntaș în topul județelor cu cele mai multe mame minore

Potrivit unui studiu „Salvați copiii” România, din 749 de mame cu vârsta sub 15 ani, 29 sunt deja la a doua naştere, iar cele mai multe vin din judeţul Mureş. Asociația Suryam... Citeste mai mult »
studiu-al-organizatiei-„salvati-copiii”-romania

Studiu al Organizației „Salvați Copiii” România

În perioada pandemiei, un copil din 3 s-a confruntat cu stări de anxietate şi a avut nevoie de consiliere şi suport psiho-emoţional, arată un studiu realizat de organizaţia Salvaţi Copiii România. În... Citeste mai mult »
salvati-copiii-romania-vrea-sa-asigure-echipamente-si-aparatura-medicala-pentru-21-de-spitale

Salvați Copiii România vrea să asigure echipamente și aparatură medicală pentru 21 de spitale

Este vorba despre campania „Prima aniversare”, parte a programului de combatere a mortalității infantile derulat de organizație, care urmărește achiziționarea de dotări pentru maternitățile și secțiile de pediatrie a 21 de spitale... Citeste mai mult »
aproape-600-de-mii-de-elevi-din-tara-noastra-au-avut-acces-ingreunat-sau-chiar-impiedicat-la-invatamantul-on-line

Aproape 600 de mii de elevi din ţara noastră au avut acces îngreunat sau chiar împiedicat la învăţământul on-line

De asemenea, circa 65 de mii riscă să rămână cu mediile neîncheiate pe primul semestru al anului şcolar, spune directorul executiv al asociaţiei „Salvaţi Copiii” România, Gabriela Alexandrescu. Ea a precizat astăzi,... Citeste mai mult »
judetele-din-centrul-tarii-depasesc-media-nationala-a-abandonului-scolar

Județele din centrul țării depășesc media națională a abandonului școlar

Abandonul școlar devine un pericol real în această perioadă când un număr mare de școli au trebuit să schimbe modalitatea de predare pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus. O anchetă sociologică... Citeste mai mult »
scolile-muresene-sunt-pregatite-pentru-noul-an-scolar

Școlile mureșene sunt pregătite pentru noul an școlar

Aceasta este concluzia la care a ajuns Asociația Salvați Copiii România în urma unei anchete la peste 140 de școli din 14 județe ale țării, între care unele și din jud. Mureș.... Citeste mai mult »