alerta-de-coronavirus-pe-aeroportul-international-timisoara

Alertă de coronavirus pe Aeroportul International Timisoara

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică Timiș au fost chemați de urgență la Aeroportul Internațional Traian Vuia, după ce o femeie a anunțat autoritățile că fiicele ei se află la bordul... Citeste mai mult »
toti-romanii-care-revin-in-tara-din-regiunile-din-italia-unde-este-carantina-pentru-coronavirus-vor-fi-izolati-timp-de-14-zile

Toţi românii care revin în ţară din regiunile din Italia unde este carantină pentru coronavirus vor fi izolaţi timp de 14 zile

Ministerul Sănătăţii a anunţat că toţi românii, care revin în ţară din cele doua regiuni din Italia unde este carantină pentru coronavirus, vor fi izolaţi timp 14 zile. Secretarul de stat, Nelu... Citeste mai mult »
”young-doctors-of-romania”:-marius-alexandru-beleaua

”Young Doctors of Romania”: Marius Alexandru Beleaua

Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România a lansat proiectul YDoR (”Young Doctors of Romania”), cu scopul de a ajuta studenții să cunoască mai bine sistemul medical din România. Astfel, prin prezentarea... Citeste mai mult »
sase-romani-sunt-printre-europenii-adusi,-azi,-de-pe-vasul-de-croaziera-aflat-in-carantina

Şase români sunt printre europenii aduşi, azi, de pe vasul de croazieră aflat în carantină

Şase români sunt printre europenii aduşi azi din Japonia cu un avion militar italian, după ce s-au aflat pe vasul de croazieră „Diamond Princess”, izolat timp de 14 zile în carantină în... Citeste mai mult »
peste-700-de-eleve-muresene-sunt-vaccinate-impotriva-hpv

Peste 700 de eleve mureșene sunt vaccinate împotriva HPV

Este vorba de fete care au vârsta de 14 ani, ai căror părinți au solicitat încă de acum trei ani administrarea acestui vaccin. Vaccinul împotriva infecției cu virusul HPV (Human Papilloma Virus)... Citeste mai mult »
se-redeschide-punctul-de-recoltare-sange-de-la-fagaras!

Se redeschide Punctul de recoltare sânge de la Făgăraș!

Punctul de recoltare sânge din Făgăraș își reia activitatea în 27 februarie, după un an în care nu a funcționat, în urma discuțiilor purtate de primărie cu Centrul de transfuzii din Brașov.... Citeste mai mult »
mii-de-femei-din-mediul-rural,-testate-pentru-cancerul-de-col-uterin

Mii de femei din mediul rural, testate pentru cancerul de col uterin

De mai bine de un an, cele opt unități mobile pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin au efectuat circa 9.000 de testări la femei din medii defavorizate sau greu accesibile... Citeste mai mult »
cazurile-de-cancer-de-col-uterin-au-scazut-in-ultimii-ani

Cazurile de cancer de col uterin au scăzut în ultimii ani

Dacă în urmă cu 5 ani erau peste 4.000 de cazuri noi depistate la nivel național, anul trecut numărul acestora a scăzut la 3.300. Acest lucru se datorează atât campaniilor de informare,... Citeste mai mult »
florin-buicu:-”guvernul-minciuna-pnl-pd-l-“a-uitat”-sa-asigure-spitalelor-publice-banii-de-salarii”

Florin Buicu: ”Guvernul Minciună PNL- PD-L “a uitat” să asigure spitalelor publice banii de salarii”

Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, deputatul mureșean social-democrat Florin Buicu, a publicat vineri, 21 februarie, pe pagina sa de Facebook, un text în care critică Guvernul condus de... Citeste mai mult »
doar-10%-din-elevele-din-harghita-vor-fi-vaccinate-anti-hpv

Doar 10% din elevele din Harghita vor fi vaccinate anti-HPV

Un număr de 690 de fete, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 14 ani, vor fi vaccinate anti-HPV în Harghita, după ce părinţii lor au solicitat acest lucru, numărul reprezentând aproximativ 10%... Citeste mai mult »