oare-pot-sa-tratez-eczema-sau-sa-previn?

Oare pot să tratez eczema sau să previn?

Eczema (dermatita) este o afecțiune care apare ca o inflamație a pielii. Există diferite tipuri de eczeme și motivele care stau la baza acestora variază. Cauza eczemei ​​poate fi: Moștenit și cronic... Citeste mai mult »
sa-nu-il-uitam-pe-dr.-valer-russu!

Să nu îl uităm pe dr. Valer Russu!

Asociația „Dr. Valer Russu” Luduș organizează vineri, 6 decembrie, de la ora 12.00, la Casa de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” Luduș, o conferință „In memoriam” dedicată comemorării a patru decenii de la trecerea... Citeste mai mult »
cele-6-centre-universitare-din-tara-sunt-pregatite-de-rezidentiat

Cele 6 centre universitare din țară sunt pregătite de Rezidenţiat

Ministerul Sănătăţii va organiza duminică, 8 decembrie, concursul de intrare în Rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Ca și în anii precedenți, concursul se va desfăşura în principalele 6 centre... Citeste mai mult »
actiune-de-donare-de-sange-la-sf.gheorghe

Acţiune de donare de sânge la Sf.Gheorghe

Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna anunţă organizarea unei noi acţiuni de donare de sânge, pentru a putea acoperi cu promptitudine cererile venite din partea spitalelor în perioada sărbătorilor de iarnă. În apelul... Citeste mai mult »
un-nou-lot-de-vaccin-antigripal-se-va-livra-in-jurul-datei-de-15-decembrie

Un nou lot de vaccin antigripal se va livra în jurul datei de 15 decembrie

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a informat, zi, că în jurul datei de 15 decembrie se va livra un nou lot de vaccin antigripal către medicii de familie. El a adăugat că medicii... Citeste mai mult »
a-fost-data-in-folosinta-unitatea-de-primiri-urgente-de-la-spitalul-de-copii-brasov

A fost dată în folosinţă Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul de Copii Brașov

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului pentru Copii din Braşov, reabilitată şi extinsă, printr-un proiect finanţat cu fonduri de la Consiliul Judeţean, de peste 500.000 de lei, a fost inaugurată, azi, astfel... Citeste mai mult »
programe-de-screening-privind-cancerul-si-hepatita,-in-valoare-de-103-milioane-de-euro

Programe de screening privind cancerul şi hepatita, în valoare de 103 milioane de euro

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, azi, lansarea mai multor programe de screening privind cancerul şi hepatita, din bani europeni, în valoare de 103 milioane de euro. Beneficiari sunt peste un milion de... Citeste mai mult »
vaccinurile-antigripale,-la-mare-cautare-in-mures

Vaccinurile antigripale, la mare căutare în Mureș

Spre deosebire de anii trecuți, vaccinarea antigripală este mult devansată anul acesta, fiind utilizate aproape toate dozele de vaccin antigripal repartizate gratuit de Ministerul Sănătății județului Mureș. Este vorba de 17.500 de... Citeste mai mult »
tratamentul-naturist-al-sinuzitei

Tratamentul naturist al sinuzitei

A venit frigul și primim tot mai multe solicitări pentru tratamentul sinuzitelor cronice și acute. Iată un tratament simplu, necostisitor, care dă rezultate indiferent de natura infecției și vechimea bolii. Este nevoie... Citeste mai mult »
niciun-caz-de-rabie-in-brasov,-in-ultimii-patru-ani

Niciun caz de rabie în Brașov, în ultimii patru ani

În județul Brașov, de patru ani încoace, nu s-a mai înregistrat niciun caz de rabie, susține directorul Direcției Sanitar-Veterinare, Dorin Enache. Este dovada faptului că toate campaniile de vaccinare din avion au... Citeste mai mult »