rezultatele-alegerilor-locale-din-mures,-pe-site-ul-zi-de-zi!

Rezultatele alegerilor locale din Mureș, pe site-ul Zi de Zi!

Echipa cotidianului Zi de Zi va reflecta duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale, pe pagina web www.zi-de-zi.ro, modul de desfășurare a procesului electoral din județul Mureș. După ora 21.00, pe tot... Citeste mai mult »
experienta-antreprenorilor-din-livezeni-impartasita-viitorilor-antreprenori-din-cristian-(brasov)

Experiența antreprenorilor din Livezeni împărtășită viitorilor antreprenori din Cristian (Brașov)

Ziua de 27 august 2020 a înregistrat în cronologia proiectului „Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni, județul Mureș” una din cele mai frumoase și educative activități organizatorice, un... Citeste mai mult »
un-nou-centru-de-invatare-prin-simulare-la-umfst-targu-mures

Un nou centru de învățare prin simulare la UMFST Târgu Mureș

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis vineri, 25 septembrie, faptul că la data curentă a avut loc recepția echipamentelor și o... Citeste mai mult »
sighisoara:-parcari-pentru-parinti-in-curtea-gradinitei-si-cresei

Sighișoara: parcări pentru părinți în curtea grădiniței și creșei

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 24 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că a fost amenajată o parcare pentru părinți în curtea grădiniței și creșei... Citeste mai mult »
seara-folk-cu-focul-viu-la-rock-pub-clasim

Seară folk cu Focul viu la Rock Pub Clasim

„Când auzi de chiu și vai / Puneți șeile pe cai / Să cântăm în vechiul grai / Țurai, țurai și no hai”, sună un binecunoscut refrem al serilor folk cu muzici... Citeste mai mult »
26-septembrie-–-ziua-europeana-a-limbilor

26 septembrie – Ziua Europeană a Limbilor

Biroul de Presă al europarlamentarului Loránt Vincze, copreședintele Intergrupului pentru minorități tradiționale, comunități și limbi naționale din Parlamentul European, a transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că... Citeste mai mult »
interviuri-cu-sefii-de-promotie-din-mures.-andrada-toncean:-”am-fost-in-continua-competitie-cu-mine”

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Andrada Toncean: ”Am fost în continuă competiție cu mine”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai claselor a VIII-a din județul Mureș. Andrada Toncean este absolventă a Școlii Gimnaziale din Hodac și este... Citeste mai mult »
”alege-ti-primarul!”,-la-final!-rezultatele-voturilor-online!

”Alege-ți primarul!”, la final! Rezultatele voturilor online!

Vineri, 25 septembrie, ora 00.00, s-a încheiat perioada în care internauții au avut posibilitatea să participe la exercițiul democratic propus de cotidianul Zi de Zi, intitulat ”Alege-ți primarul!”. Astfel, în perioada 2... Citeste mai mult »
interviu-cu-presedintele-ligii-studentilor-din-targu-mures:-”consider-ca-invatamantul-hibrid-este-cea-mai-buna-optiune”

INTERVIU cu președintele Ligii Studenților din Târgu Mureș: ”Consider că învățământul hibrid este cea mai buna opțiune”

La Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș anul universitar 2020-2021 a început luni, 14 septembrie. Într-un interviu acordat cotidianului Zi de Zi, Paul Sorin... Citeste mai mult »
claudiu-maior-obligat-de-bec.-sa-stearga-de-pe-facebook-un-videoclip-despre-theodora-benedek

Claudiu Maior obligat de B.E.C. să șteargă de pe Facebook un videoclip despre Theodora Benedek

Biroul Electoral de Circumscripție (B.E.C.) Nr. 1 Târgu Mureș a adoptat vineri, 25 septembrie, Hotărârea nr. 34 în care se admite contestația făcută de Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu... Citeste mai mult »