todoran-iulia-teodora-selectata-de-fundatia-regala-margareta-a-romaniei

Todoran Iulia Teodora selectată de Fundația Regală Margareta a României

Fundația Regală Margareta a României anunță debutul ediției 2023 a programului tinere talente și numele celor 30 de noi bursieri la categoria muzică și arte vizuale. Cea de-a 15-a ediție a programului... Citeste mai mult »
incep-lucrarile-la-gimnaziul-„friedrich-schiller”!

Încep lucrările la Gimnaziul „Friedrich Schiller”!

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a participat marți, 7 februarie, alături de reprezentanții Direcției Școli a municipalității, a cărei activitate o coordonează, la predarea amplasamentului, în vederea începerii lucrărilor... Citeste mai mult »
caravana-de-screening-ajunge-in-judetul-brasov

Caravana de screening ajunge în judeţul Braşov

Caravana de screening ajunge în judeţul Braşov. Femeile din Roadeş sunt invitate să participe la testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa... Citeste mai mult »
finantare-de-1,9-milioane-de-lei-pentru-sanpetru-de-campie

Finanțare de 1,9 milioane de lei pentru Sânpetru de Câmpie

Primarul comunei Sânpetru de Câmpie, Spiru Șerban Crăciun, a semnat marți, 7 februarie, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, un contract privind finanțarea, prin Planul Național de Redresare și Reziliență... Citeste mai mult »
primarul-din-sangeorgiu-de-mures,-sah-la-guvern-pentru-rezolvarea-unor-probleme!

Primarul din Sângeorgiu de Mureș, șah la Guvern pentru rezolvarea unor probleme!

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Sándor Szabolcs, a participat marți, 7 februarie, în incinta Hotelului Marriott din capitală, la lucrările celei de-a 26-a sesiuni ordinare a Asociației Comunelor din România. Cu... Citeste mai mult »
alerta-alimentara!-chipsuri-retrase-de-urgenta-de-la-vanzare

Alertă alimentară! Chipsuri retrase de urgență de la vânzare

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat retragerea de la vânzare a unui lot de chipsuri, din cauza conţinutului ridicat de acrilamidă, o substanţă dăunătoare.  „Retragerea produsului de... Citeste mai mult »
magazinul-carrefour-din-mures-mall-inchis-de-protectia-consumatorilor!

Magazinul Carrefour din Mureș Mall închis de Protecția Consumatorilor!

Magazinul Carrefour din incinta Mureș Mall din Târgu Mureș a fost închis marți, 7 februarie 2023, de către inspectori ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Imaginile ne-au fost trimise în urmă cu... Citeste mai mult »
ungheni,-pol-de-dezvoltare-economica:-investitii-de-17,6-milioane-de-euro!

Ungheni, pol de dezvoltare economică: investiții de 17,6 milioane de euro!

Dorința primarului orașului Ungheni, Victor Prodan, de a atrage investitori și investiții pe raza localității pe care o reprezintă, a fost făcută publică încă de la începutul învestirii sale în calitatea de... Citeste mai mult »
se-deschide-primul-magazin-maxi-pet-din-targu-mures!

Se deschide primul magazin Maxi Pet din Târgu Mureș!

Animalele de companie din Târgu Mureș vor avea, și ele, propriul lor hipermarket! În 17 februarie, Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii dedicate animăluțelor de companie, deschide primul... Citeste mai mult »
pas-inainte-pentru-”ergopolis”-–-consortiu-regional-pentru-invatamant-tehnic-dual

Pas înainte pentru ”Ergopolis” – Consorțiu Regional pentru Învățământ Tehnic Dual

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a semnat marți, 7 februarie, contractul în vederea constituirii ”Ergopolis” – Consorțiu Regional pentru Învățământ Tehnic Dual, inițiativă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST)... Citeste mai mult »