”unda-verde”-pentru-un-centru-zonal-de-tenis-la-ludus

”Undă verde” pentru un Centru Zonal de Tenis la Luduș

În anul 2020, Federația Română de Tenis (FRT) a solicitat Primăriei orașului Luduș darea în folosință gratuită a unei suprafețe de teren de 3.000 de metri pătrați, în vederea înființării unui „Centru... Citeste mai mult »
”visul-american”-adus-la-targu-mures-de-tudor-chirila

”Visul American” adus la Târgu Mureș de Tudor Chirilă

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Spectacolul, care a plecat în primul turneu național post-pandemie,... Citeste mai mult »
ferma-noua-de-peste-40.000-de-gaini,-intr-o-localitate-mureseana

Fermă nouă de peste 40.000 de găini, într-o localitate mureșeană

Conducerea societății Diadrag SRL anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru ,,Fermă de găini ouătoare”, activitate încadrată în Anexă nr. 1 la Legea nr. 278/2013... Citeste mai mult »
constantin-dulcan:-dorina-matis-a-scris-nu-doar-un-ghid-psihologic-de-alinare-a-suferintei,-ci-si-un-adevarat-roman-psihologic

Constantin Dulcan: Dorina Matiș a scris nu doar un ghid psihologic de alinare a suferinței, ci și un adevărat roman psihologic

Maria-Dorina Matiş, hipnoterapeut, corespondent special pentru judeţul Mureş al AGERPRES, şi-a lansat, vineri, la Târgu Mureş, în prezenţa a numeroşi participanţi, prima sa carte, „Îngerul meu, Gabriel. Ghid de vindecare a suferinţelor... Citeste mai mult »
targu-mures:-impact-intre-o-masina-si-o-motocicleta

Târgu Mureș: Impact între o mașină și o motocicletă

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 21 mai, în jurul orei 12.10, la un accident rutier care a avut loc pe strada Gheorghe Doja din... Citeste mai mult »
fortele-penru-operatii-speciale-recruteaza-mureseni

Forțele penru Operații Speciale recrutează mureșeni

Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale scoate la concurs 80 de posturi de soldat și gradat profesionist pentru mai multe unități din România, printre care și cea de la Târgu Mureș. ”Spune da... Citeste mai mult »
autobuze-electrice-pentru-sighisoara

Autobuze electrice pentru Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat joi, 19 mai, că instituția pe care o conduce a depus o cerere de finanțare pentru achiziționarea a opt autobuze electrice, prin Planul Național de... Citeste mai mult »
lacuri-piscicole-noi,-in-pregatire-in-ideciu-de-jos

Lacuri piscicole noi, în pregătire în Ideciu de Jos

Conducerea Primăriei comunei Ideciu de Jos publicul interesat asupra organizarii ședinței de dezbatere publică pentru documentația “PUZ – Introducere în intravilan pentru amenajare lacuri piscicole”, titular SC Astor Com SRL Târgu Mureș,... Citeste mai mult »
video:-cum-arata-interioarele-hotelului-si-restaurantului-”cocosul-de-aur”

VIDEO: Cum arată interioarele hotelului și restaurantului ”Cocoșul de Aur”

Post-ul VIDEO: Cum arată interioarele hotelului și restaurantului ”Cocoșul de Aur” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: VIDEO:... Citeste mai mult »
protest-al-comerciantilor-de-la-platoul-cornesti,-in-fata-primariei

Protest al comercianților de la Platoul Cornești, în fața Primăriei

În prima parte a zilei de vineri, 20 mai, un număr de aproximativ 15-20 de persoane s-au adunat în fața Primăriei Municipiului Târgu Mureș, instituția responsabilă cu organizarea licitației pentru utilizarea a... Citeste mai mult »