toamna,-cinstita-de-prescolarii-gradinitei-cu-program-prelungit-deda

Toamna, cinstită de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit Deda

Grădinița cu program prelungit din Deda a cinstit cum se cuvine anotimpul toamna printr-o activitate coordonată de prof. înv. preșcolar  Andreea Gabriela Petruț și Alexandra Claudia Ilieș. Potrivit acestora, toamna, asemeni unei... Citeste mai mult »
accident-provocat-de-un-sofer-baut

Accident provocat de un șofer băut

Polițiștii mureșeni au fost solicitați să intervină duminică, 24 octombrie, la un eveniment rutier în localitatea Berghia, soldat cu avarii. ”În urma verificărilor efectuate, unul dintre conducătorii auto avea o alcoolemie de... Citeste mai mult »
adrian-giurgiu-(usr),-in-lupta-deschisa-cu-hotii-de-lemne

Adrian Giurgiu (USR), în luptă deschisă cu hoții de lemne

Deputatul Adrian Giurgiu continuă munca activă pentru protecția mediului. Cabinetul său parlamentar a marcat, recent, o premieră în România, prin organizarea, la Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaților, a... Citeste mai mult »
atribuire.-un-milion-de-euro-pentru-maturatul-si-spalatul-strazilor-din-targu-mures!

ATRIBUIRE. Un milion de euro pentru măturatul și spălatul străzilor din Târgu Mureș!

Primăria municipiului Târgu Mureș a atribuit, prin negociere, societății Salubritate SA Deva, în data de 29 septembrie 2021, un contract în valoare de 4.965.264 de lei (aproximativ un milion de euro), fără... Citeste mai mult »
cine-va-construi-cresa-de-7,1-milioane-de-lei-de-pe-strada-apaductului

Cine va construi creșa de 7,1 milioane de lei de pe strada Apaductului

Primăria municipiului Târgu Mureș a atribuit firmei Terra Nostra SRL Bistrița Năsăud, la data de 19 octombrie 2021, un contract în valoare de 7.132.546 de lei, fără TVA, pentru proiectare, asistență tehnică... Citeste mai mult »
accesul-in-mall-uri,-doar-cu-certificat-verde!-exceptia,-explicata-de-raed-arafat

Accesul în mall-uri, doar cu certificat verde! Excepția, explicată de Raed Arafat

Guvernul a aprobat, printr-o nouă hotărâre, ca accesul în centrele comerciale al persoanelor care se deplasează pentru vaccinare în aceste incinte să se facă fără prezentarea certificatului verde, dar cu asigurarea unor... Citeste mai mult »
activitate-erasmus-la-muzeul-umfst

Activitate Erasmus la Muzeul UMFST

Muzeul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost gazda studenţilor Erasmus UMFST în cadrul evenimentului „Discover Targu Mures – A cultural marvel”, inițiat de organizația... Citeste mai mult »
fata-de-15-ani-accidentata-pe-strada-budiului

Fată de 15 ani accidentată pe strada Budiului

O tânără în vârstă de 15 ani a fost accidentată duminică, 24 octombrie, pe strada Budiului din Târgu Mureş. ”Conducătorul autoturismului, un bărbat, 46 de ani,din comuna Sântana de Mureş, a surprins... Citeste mai mult »
dumitrita-gliga-(psd),-mesaj-de-apreciere-pentru-armata-romaniei

Dumitrița Gliga (PSD), mesaj de apreciere pentru Armata României

Președintele interimar al PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a scris luni, 25 octombrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj special cu ocazia Zilei Armatei Române. ”Glorie deplină și recunoștință veșnică eroilor... Citeste mai mult »
doar-15-localitati-muresene,-in-afara-scenariilor-”rosu”-si-”galben”!

Doar 15 localități mureșene, în afara scenariilor ”roșu” și ”galben”!

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au publicat, pe pagina web a instituției, www.aspms.ro, ratele de incidență COVID-19 valabile pentru data de 24 octombrie la nivelul celor 102 unități administrativ-teritoriale ale județului... Citeste mai mult »