politia-mures,-alertata-prin-112!-statistica-anului-2019

Poliția Mureș, alertată prin 112! Statistica anului 2019

În decursul anului 2019, la nivelul județului Mureș la Dispeceratul integrat 112 au fost înregistrate 22.342 de apeluri prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 vizând strict atribuţiile Poliţiei, a... Citeste mai mult »
psd-anunta-candidatii-la-consiliul-judetean-si-primaria-targu-mures

PSD anunță candidații la Consiliul Județean și Primăria Târgu-Mureș

Joi seara a avut loc Conferința Județeană Extraordinară a PSD Mureș, forul superior de conducere al organizației județene. La închiderea ediției, cotidianul Zi de Zi a obținut, în exclusivitate, informații și declarații... Citeste mai mult »
fost-prefect-de-mures,-inscriere-in-pro-romania!

Fost prefect de Mureș, înscriere în Pro România!

Echipa de comunicare a Partidului Pro România Mureș a anunțat joi, 23 ianuarie, pe pagina de Facebook a formațiunii politice, că social-democratul Alexandru Petru Frătean s-a înscris în Pro România. ”Domnul Alexandru... Citeste mai mult »
prima-sedinta-din-2020-pentru-consiliul-local-targu-mures

Prima ședință din 2020 pentru Consiliul Local Târgu-Mureș

Dispoziția nr. 136 din 23 ianuarie 2020 privind convocarea Ședinței ordinare a Consiliului local al municipiului Târgu Mureș din data de 30 ianuarie 2020 Primarul Municipiului Târgu Mureș, Având în vedere prevederile... Citeste mai mult »
atentie,-soferi!-radarele-politiei-mures,-scoase-pe-drumurile-din-judet!

ATENȚIE, șoferi! Radarele Poliției Mureș, scoase pe drumurile din județ!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis joi, 23 ianuarie, următorul comunicat de presă: ”Poliţiştii sunt la datorie şi acţionează pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării... Citeste mai mult »
consilierii-judeteni-convocati-la-sedinta

Consilierii județeni convocați la ședință

Dispoziția Nr. 173 din 23 ianuarie 2020 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, În temeiul prevederilor art.178 alin. (1), art.179 coroborat cu art.134 alin.(1) lit.a),... Citeste mai mult »
politia-mures,-la-bilant.-mii-de-stari-conflictuale-aplanate-in-2019!

Poliția Mureș, la bilanț. Mii de stări conflictuale aplanate în 2019!

În decursul anului 2019, menținerea ordinii și siguranței publice pe raza județului Mureș de către salariații Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost orientată pentru prevenirea și combaterea criminalității, realizându-se într-un sistem... Citeste mai mult »
topul-firmelor-muresene.-impact-mode,-importator-tootal-fabrics-in-romania

Topul Firmelor Mureșene. Impact Mode, importator Tootal Fabrics în România

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și... Citeste mai mult »
bilantul-anului-2019,-cutremurator:-carnagiu-pe-drumurile-din-mures!

Bilanțul anului 2019, cutremurător: carnagiu pe drumurile din Mureș!

În decursul anului 2019, pe drumurile din județul Mureș s-au înregistrat 289 de accidente rutiere grave soldate cu 56 de persoane decedate, a informat miercuri, 22 ianuarie, Biroul de presă al Inspectoratului... Citeste mai mult »
proiect-important-de-infrastructura-pentru-comuna-deda

Proiect important de infrastructură pentru comuna Deda

Primăria comunei Deda anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înființare rețea de canalizare menajeră în localitatea Filea, comuna Deda, județul Mureș”, propus a fi... Citeste mai mult »