171-de-ani-de-la-nasterea-lui-mihai-eminescu

171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Ziua de 15 ianuarie reprezintă atât Ziua Culturii Naționale, cât și ziua de naștere a celui mai mare poet român, Mihai Eminescu, în acest an împlinindu-se 171 de ani de la nașterea... Citeste mai mult »
soos-zoltan-in-vizita-la-ministrul-tineretului-si-sportului

Soós Zoltán în vizită la ministrul tineretului și sportului

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că a realizat o vizită ministrului tineretului și sportului din România, pentru a discuta despre... Citeste mai mult »
ventilatoare-mecanice-pentru-spitalul-clinic-judetean-mures

Ventilatoare mecanice pentru Spitalul Clinic Județean Mureș

La sfârșitul anului trecut,  la Spitalul Clinic Județean Mureș au ajuns cele 4 ventilatoare mecanice, EVITA V500 DRAEGER, în valoare totală de 644.980 lei și 12 ventilatoare mecanice, PURITAN BENNET, în valoare... Citeste mai mult »
drept-important-pentru-personalul-didactic-de-predare-de-gen-feminin

Drept important pentru personalul didactic de predare de gen feminin

Personalul didactic de predare de gen feminin din unitățile de învățământ preuniversitar are dreptul să opteze pentru continuarea executării contractului individual de muncă până la împlinirea vârstei de 65 de ani. Conform... Citeste mai mult »
maraton-de-spectacole-lectura-la-national,-de-ziua-culturii-nationale

Maraton de spectacole lectură la Național, de Ziua Culturii Naționale

Reprezentanții Teatrului Național Târgu Mureș au transmis prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că de Ziua Culturii Naționale, celebrată la data de 15 ianuarie, Teatrul Național Târgu Mureș va găzdui un... Citeste mai mult »
info-covid-19-in-mures

Info Covid-19 în Mureș

Până astăzi, 14 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate  15.878 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 52 cazuri noi de persoane infectate, acestea... Citeste mai mult »
lista-spatiilor-puse-la-dispozitie-de-primaria-targu-mures-pentru-centre-de-vaccinare.

Lista spațiilor puse la dispoziție de Primăria Târgu Mureș pentru centre de vaccinare.

În cadrul unei Ședinţe de îndată a Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș a fost adoptată azi (14.01.2020) o hotărâre de CL, prin care Primăria Târgu Mureș pune la dispoziție spații ce urmează... Citeste mai mult »
concerte-de-re-revelion-la-filarmonica

Concerte de Re-Revelion la Filarmonică

Palatul Culturii va găzdui în zilele de 14 și 15 ianuarie 2021, orele 19.00, concertele de ReRevelion ale Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, eveniment realizat în parteneriat cu TVR Târgu Mureș. Dirijorul... Citeste mai mult »
conducerea-comunei-hodac-in-formula-completa.-ioan-feier-ales-viceprimar

Conducerea Comunei Hodac în formula completă. Ioan Feier ales viceprimar

Căminul Cultural din localitatea Hodac a găzduit marți, 12 ianuarie, ședința ordinară a Consiliului Local Hodac, cu două puncte pe ordinea de zi: aprobarea organigramei aparatului de specialitate a primarului Comunei Hodac... Citeste mai mult »
noutati-despre-actele-de-stare-civila-emise-de-marea-britanie

Noutăți despre actele de stare civilă emise de Marea Britanie

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, prin Serviciul Stare Civilă, informează prin intermediul unui comunicat de presă persoanele interesate cu privire la incidența, în materia stării civile a ieșirii Regatului Unit al Marii... Citeste mai mult »