festival-dedicat-lutierilor-din-reghin

Festival dedicat lutierilor din Reghin

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România (AALR) organizează, în perioada 10-12 august, Festivalul ”70 de ani de luterie reghineană”, pe parcursul căruia vor avea loc concerte extraordinare susţinute de artişti de renume, care... Citeste mai mult »
harmonia-cordis-2021,-oferta-generoasa-pentru-iubitorii-muzicii

Harmonia Cordis 2021, ofertă generoasă pentru iubitorii muzicii

Au mai rămas puține zile până când Festivalul Internațional de Chitară Harmonia Cordis își va deschide porțile pentru cea de a XVI-a ediție, eveniment care va avea loc la Târgu Mureș în... Citeste mai mult »
festivalul-9r-(roman),-prefatat-de-concertul-„dincolo-de-nil…acustic”

Festivalul 9R (Roman), prefațat de concertul „Dincolo de Nil…Acustic”

În avampremiera Festivalului 9R (Roman), Muzeul Județean Mureș organizează vineri, 6 august, ora 20, în holul Palatului Culturii, concertul de muzică orientală  intitulat „Dincolo de Nil…Acustic”, protagonist fiind Radu Varga.  Artistul va... Citeste mai mult »
festivalul-regal-de-opera-“virginia-zeani”-revine-in-luna-august

Festivalul Regal de Opera “Virginia Zeani” revine în luna august

În perioada 20-22 august va avea loc la Tîrgu Mureș cea de-a IV-a ediție a Festivalului Regal de Opera “Virginia Zeani” – o ediție atipică, organizată pentru a asigura continuitatea în perioada... Citeste mai mult »
incendiu-de-vegetatie-in-zona-autostrazii-a3,-in-mures

Incendiu de vegetație în zona Autostrăzii A3, în Mureș

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au fost solicitați să intervină marți, 3 august, la un incendiu de vegetație uscată în localitatea Gheja, lângă kilometrul 33 al Autostrăzii A3. ”Incendiul... Citeste mai mult »
scoala-dintr-o-comuna-mureseana,-reabilitata-cu-1,8-milioane-de-lei

Școală dintr-o comună mureșeană, reabilitată cu 1,8 milioane de lei

Conducerea Primăriei comunei Zau de Câmpie a atribuit, în data de 27 iulie 2021, firmei Kronos Life Construct SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.851.552 de lei, fără TVA, pentru... Citeste mai mult »
3-sud-est,-cap-de-afis-la-festivalul-berii-dintr-o-localitate-mureseana!

3 Sud Est, cap de afiș la Festivalul Berii dintr-o localitate mureșeană!

În perioada 6-8 august va avea loc Festivalul Berii, eveniment aflat la prima ediție, care se va desfășura pe Platoul de lângă DN15 (E60) dintre localitățile Bogata și Luduș (lângă Colina Sasului... Citeste mai mult »
sculpturile-cu-personaje-istorice,-intens-cautate-la-festivalul-sighisoara-medievala

Sculpturile cu personaje istorice, intens căutate la Festivalul Sighișoara Medievală

Sculpturile în lemn reprezentând personaje istorice şi diferite steme, brăţările din piele şi bijuteriile de lemn, însă şi oglinzile decorate cu flori realizate din coji de ouă pictate au fost obiectele intens... Citeste mai mult »
”book-vs.-facebook”,-la-targul-international-de-carte-targu-mures

”Book vs. Facebook”, la Târgul Internațional de Carte Târgu Mureș

Aleșii județeni au aprobat recent, la sfârșitul lunii iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, finanțarea Târgului Internațional de Carte, din bugetul Consiliului Județean Mureș, cu suma de 60.000 de lei.... Citeste mai mult »
suv-iesit-in-decor-pe-dj-110,-in-mures!

SUV ieșit în decor pe DJ 110, în Mureș!

Pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu au fost solicitați să intervină marți, 3 august, în jurul orei 11.45, pentru a asigura măsuri PSI în urma unui accident rutier care a avut loc... Citeste mai mult »