grupa-b-a-campionatului-national-de-hochei-pe-gheata

Grupa B a Campionatului Național de hochei pe gheață

Patinoarul „Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc a găzduit luni, 13 martie, un meci din grupa B a Campionatului Național de hochei pe gheață. Formația locală, Sport Club Csíkszereda (FOTO), s-a impus cu... Citeste mai mult »
csikszereda-a-invins-pe-steaua-rangers-la-hochei

Csíkszereda a învins pe Steaua Rangers la hochei

Patinoarul „Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc a găzduit, zilele trecute, ultima „dublă” din sezonul regulat al Campionatului Național de hochei pe gheață: Sport Club Csíkszereda – Steaua Rangers București 8-5 (joi, 9... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-in-semifinalele-erste-liga

Hocheiștii din Gheorgheni, în semifinalele Erste Liga

„Sferturile” campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 24 februarie, au avut loc două jocuri cu numărul patru: Sport... Citeste mai mult »
csikszereda-a-invins-la-brasov,-in-erste-liga

Csíkszereda a învins la Brașov, în Erste Liga

Campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, a ajuns în faza „sferturilor”, care se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. La acest nivel s-au calificat toate cele trei... Citeste mai mult »
hochei:-csikszereda-a-invins-pe-dunaujvarosi

Hochei: Csíkszereda a învins pe Dunaújvárosi

Marți, 31 ianuarie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, a avut loc meciul de la patinoarul „Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc, unde Sport Club Csíkszereda a învins pe Dunaújvárosi... Citeste mai mult »
csikszereda-a-invins-steaua-la-hochei

Csíkszereda a învins Steaua la hochei

Marți, 10 ianuarie, la patinoarul „Mihai Flamaropol” din București, a avut loc o partidă contând pentru Campionatul Național de hochei pe gheață. Gruparea locală CSA Steaua Rangers București a cedat cu 1-3... Citeste mai mult »
corona-a-invins-csikszereda,-in-erste-liga-de-hochei

Corona a învins Csíkszereda, în Erste Liga de hochei

Vineri, 9 decembrie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, au avut loc patru meciuri: Corona Brașov Wolves – Sport Club Csíkszereda 5-2 (FOTO, cu gazdele în albastru complet), Urșii... Citeste mai mult »
hochei-intern:-fenestela-a-castigat-la-gheorgheni!

Hochei intern: Fenestela a câștigat la Gheorgheni!

Vineri, 9 decembrie, patinoarul din Gheorgheni a găzduit un meci din Campionatul Național de hochei pe gheață: Hockey Klub Gheorgheni – Fenestela 68 Brașov 5-5 și 5-6 după penalty-uri (FOTO). În clasament... Citeste mai mult »
csikszereda-si-corona,-victorioase-in-ungaria

Csíkszereda și Corona, victorioase în Ungaria

Joi, 1 decembrie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, s-au jucat două partide, ambele în Ungaria: Dunaújvárosi Acélbikák – Sport Club Csíkszereda 7-9 și FEHA19 – Corona Brașov Wolves... Citeste mai mult »
gheorgheni,-victorioasa.-corona-si-csikszereda,-invinse

Gheorgheni, victorioasă. Corona și Csíkszereda, învinse

Luni, 28 noiembrie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, s-au disputat trei partide: Corona Brașov Wolves – Budapest Jégkorong Akadémia HC 1-2 după prelugiri, Sport Club Csíkszereda – FTC-Telekom... Citeste mai mult »