info.-cursuri-de-arte-martiale-pentru-copii,-la-cs-juvenes!

INFO. Cursuri de Arte Marțiale pentru copii, la CS JUVENES!

Antrenamentul de arte marţiale este un proces de schimbare, iar pentru copii înseamnă disciplină, autocontrol, întărirea organismului, antrenarea trupului şi a minţii. Antrenorul clubului CS Juvenes este un multiplu campion european, așadar... Citeste mai mult »
cu-cat-a-crescut-datoria-externa-totala-a-romaniei-in-perioada-ianuarie-–-noiembrie-2020!-raportul-bnr

Cu cât a crescut datoria externă totală a României în perioada ianuarie – noiembrie 2020! Raportul BNR

Datoria externă totală a României a crescut în perioada ianuarie – noiembrie 2020 cu 10,18 miliarde euro, la 119,97 miliarde euro, de la 109,78 miliarde euro la 31 decembrie 2019, arată datele... Citeste mai mult »
2020:-record-de-topire-a-ghetarilor-arctici.-avertismentul-secretarului-general-al-onu!

2020: Record de topire a gheţarilor arctici. Avertismentul secretarului general al ONU!

Anul trecut a fost unul dintre cei mai călduroşi trei ani înregistraţi vreodată, a confirmat joi Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), relatează dpa. Temperatura medie globală a atins 14,9 grade, adică cu 1,2... Citeste mai mult »
azi.-a-doua-etapa-de-vaccinare-anti-covid:-cum-se-face-programarea?!

AZI. A doua etapă de vaccinare anti-Covid: Cum se face programarea?!

Persoanele incluse în a doua etapă de vaccinare anti-Covid – cele de peste 65 de ani, cele aflate în evidență cu boli cronice și angajații din domenii esențiale – se vor putea... Citeste mai mult »
o-noua-atentionare-de-la-combinatul-azomures!

O nouă atenționare de la Combinatul Azomureș!

În această dimineață, una dintre instalațiile de producere amoniac a fost oprită neprogramat, se arată într-un comunicat emis de Azomures. În urma acestei proceduri tehnice este vizibilă, la una dintre expansiile instalației,... Citeste mai mult »
doi-mureseni-au-dat-o-spargere-in-germania!

Doi mureșeni au dat o spargere în Germania!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut doi bărbați, unul de 31 de ani, din comuna Glodeni, iar celălalt, de 56 de ani, din Târgu Mureș,   pe numele cărora autorităţile judiciare germane au emis mandate europene... Citeste mai mult »
klaus-iohannis-anunta-in-ce-conditii-se-vor-deschide-majoritatea-scolilor-in-8-februarie!

Klaus Iohannis anunță în ce condiții se vor deschide majoritatea școlilor în 8 februarie!

Președintele Klaus Iohannis, a declarat joi, după o ședință la Palatul Cotroceni, că din data de 8 februarie, odată cu începutul semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor deschide, conform digi24.ro „Am... Citeste mai mult »
s-au-stabilit-centrele-de-vaccinare-impotriva-covid–19,-la-targu-mures!

S-au stabilit centrele de vaccinare împotriva COVID–19, la Târgu Mureş!

Consilierii locali din Târgu Mureș au votat joi, 14.01.2021, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind aprobarea înfiinţării centrelor de vaccinare împotriva COVID–19, la nivelul municipiului Târgu Mureş. Acestea sunt: Sala de sport... Citeste mai mult »
1401.2021-–-situatia-ratei-de-incidenta-la-1000-locuitori-la-nivelul-judetului-mures!

14.01.2021 – Situația ratei de incidență la 1000 locuitori la nivelul județului Mureș!

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat astăzi, 14 ianuarie... Citeste mai mult »
14-ianuarie-2021-–-situatia-oficiala-privind-cazurile-covid-in-judetul-mures!

14 ianuarie 2021 – Situația oficială privind cazurile COVID în județul Mureș!

Până astăzi, 14 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 15.878 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 52 cazuri noi de persoane infectate, acestea... Citeste mai mult »