handbalistii macedonieni au castigat trofeul carpati

Handbaliștii macedonieni au câștigat „Trofeul Carpați”

Macedonia de Nord (FOTO) a învins România cu 24-20 – duminică, 29 decembrie – în finala „Trofeului Carpați” la handbal masculin, câștigând ediția 2019 a competiției. „Finala mică” a revenit Olandei, care... Citeste mai mult »
trofeul carpati la handbal masculin

„Trofeul Carpați” la handbal masculin

În Sala Polivalentă „Dinamo” din București are loc, în 28 și 29 decembrie, ediția 2019 a „Trofeului Carpați” la handbal masculin, competiție organizată de Federația Română de Handbal și la care participă... Citeste mai mult »
trofeul carpati la handbal masculin

„Trofeul Carpați” la handbal masculin

Sala Polivalentă „Dinamo” din București va găzdui, în 28 și 29 decembrie, „Trofeul Carpați” la handbal masculin, în organizarea Federației Române de Handbal. La competiție vor lua parte patru naționale de seniori:... Citeste mai mult »
trofeul carpati merge in africa

Trofeul Carpați merge în Africa

Angola a câștigat, la golaveraj, cea de-a 51-a ediție a „Trofeului Carpați” la handbal feminin, terminând pe locul întâi turneul de la Brăila, cu două victorii și un egal, ultimul punct fiind... Citeste mai mult »
trofeul carpati la handbal feminin

„Trofeul Carpați” la handbal feminin

Sala Polivalentă din Brăila va găzdui, în perioada 31 mai – 2 iunie, cea de-a 51-a ediție a „Trofeului Carpați” la handbal feminin, turneu internațional la care iau parte primele două selecționate... Citeste mai mult »