cate-un-singur-punct,-dar-pretios

Câte un singur punct, dar prețios

Ambele echipe mureșene din seria 9 a Ligii a III-a de fotbal au obținut câte un singur punct pe teren propriu în etapele a IX-a în turneele play-off și play-out. Remizele pe... Citeste mai mult »
unirea-ungheni-a-castigat-la-cluj,-cu-viitorul

Unirea Ungheni a câștigat la Cluj, cu Viitorul

     Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii a III-a de fotbal a avut loc vineri, 13 mai, cu echipele din zona noastră evoluând în meciurile: AFC Odorheiu Secuiesc – FC Pucioasa... Citeste mai mult »
muresenii,-lipsiti-de-sanse-si-griji-in-liga-a-iii-a

Mureșenii, lipsiți de șanse și griji în Liga a III-a

În urma rezultatelor obținute de echipele mureșene participante în seria 9 a Ligii a III-a de fotbal situația echipelor Unirea Ungheni și Avântul Reghin este în mare parte clarificată. În play-off echipa... Citeste mai mult »
sanse-ratate-de-mureseni-in-liga-a-iii-a

Șanse ratate de mureșeni în Liga a III-a

Cele două echipe mureșene din seria 9 a Ligii a III-a de fotbal au ratat șansa de a obține puncte importante în turneele play-off și play-out. În turneul de 4 echipe, cel... Citeste mai mult »
puncte-pretioase-in-liga-iii

Puncte prețioase în Liga III

Etapa a IV-a din faza a doua a Ligii a III-a de fotbal a adus celor două echipe mureșene din seria 9 noi puncte prețioase. În play-off Unirea Ungheni a obținut victoria... Citeste mai mult »
echipele-muresene-sustin-noi-meciuri-in-liga-a-iii-a

Echipele mureșene susțin noi meciuri în Liga a III-a

     În Liga a III-a de fotbal, etapa a 4-a a fazei play-off din seria a 9-a, Unirea Ungheni(foto) va juca, vineri, 22 aprilie, pe teren propriu, de la ora 17.00,... Citeste mai mult »
puncte-importante-pentru-mureseni

Puncte importante pentru mureșeni

În etapa a III-a a turneelor play-off și play-out din Liga a III-a de fotbal echipele județului Mureș din seria 9 au obținut puncte mai puțin scontate. În play-off Unirea Ungheni a... Citeste mai mult »
mureseni-cu-griji-si-fara-in-liga-iii

Mureșeni cu griji și fără în Liga III

În cea de-a doua etapă a turneelor play-off și play-out ale Ligii III de fotbal cele două echipe mureșene din Seria 9 au obținut același rezultat, 2-1, diferența constând în faptul că... Citeste mai mult »
starturi-diferite-si-emotii-in-liga-iii

Starturi diferite și emoții în Liga III

Cele două echipe mureșene din seria 9 a Ligii III de fotbal au debutat în jocurile fazei a doua în deplasare. Diferența dintre obiectivele lor este foarte mare. Unirea Ungheni s-a clasat... Citeste mai mult »
echipele-muresene,-deplasari-dificile-in-liga-a-3-a

Echipele mureșene, deplasări dificile în Liga a 3-a

    Unirea Ungheni va juca, sâmbătă, în deplasare, de la ora 17.00, contra echipei Metalurgistul Cugir, în prima etapă a fazei play-off a Ligii a III-a de fotbal, seria a 9-a.... Citeste mai mult »