csm-discuta-proiectul-usr-de-desfiintare-a-sectiei-de-investigare-a-infractiunilor-din-justitie

CSM discută proiectul USR de desfiinţare a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii are, pe ordinea de zi de azi, proiectul de lege depus la Camera Deputaţilor de USR privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie. Proiectul a... Citeste mai mult »
in-romania-au-fost-facute-260.000-de-testari-pentru-covid-19

În România au fost făcute 260.000 de testări pentru COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor, astăzi, că în România au fost realizate 260.000 de testări pentru identificarea pacienţilor cu COVID-19. Din punctul de vedere al numărului zilnic,... Citeste mai mult »
deputatul-usr-lavinia-cosma:-“trebuie-sa-fim-solidari,-sa-gasim-solutii,-astfel-incat-sa-depasim-aceasta-perioada-critica”

Deputatul USR Lavinia Cosma: “Trebuie să fim solidari, să găsim soluții, astfel încât să depășim această perioadă critică”

Ce sfaturi are pentru această perioadă și cum va arăta viața noastră după pandemia de coronavirus am aflat de la deputatul USR de Mureș, Lavinia Cosma. De asemenea, aceasta a comentat, pentru... Citeste mai mult »
initiativele legislative vor putea fi depuse si online

Iniţiativele legislative vor putea fi depuse şi online

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, propune modificarea Regulamentului acestei Camere parlamentare, astfel încât iniţiativele legislative să poată fi depuse şi online, prin intermediul unei aplicaţii informatice. Şi liderul USR, Dan Barna, solicită o... Citeste mai mult »
parlamentul va stabili cand va avea loc votul de investitura pentru cabinetul citu

Parlamentul va stabili când va avea loc votul de învestitură pentru cabinetul Cițu

Conducerea Parlamentului urmează să stabilească luni data la care va avea loc votul de învestitură pentru cabinetul premierului desemnat, Florin Cîțu. Şedința comună poate fi programată cel mai târziu vineri, dar liberalii... Citeste mai mult »
marti intalnire cu partidele la guvern pentru stabilirea datei alegerilor

Marți, întâlnire cu partidele, la Guvern, pentru stabilirea datei alegerilor

La Guvern, va avea loc, marți, 10 martie, de la ora 17,00, o întâlnire cu toate partidele parlamentare pentru stabilirea datei alegerilor locale din acest an. Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, i-a... Citeste mai mult »
consultari la palatul cotroceni

Consultări la Palatul Cotroceni

UPDATE ora 19,00: PMP îl propune pe Cristian Diaconescu pentru funcţia de prim-ministru Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat azi că formaţiunea sa îl propune pentru funcţia de premier pe Cristian Diaconescu.... Citeste mai mult »
la usa iadului oare mai e timp sa alegem

La ușa Iadului. Oare mai e timp să alegem?!

Pe cine vei alege să conducă acest oraș? Cândva minunat…, așa susține memoria colectivă a mureșenilor. A celor fugiți, plecați, transferați sau rămași aici dar cu amintirea vie a ceea ce a... Citeste mai mult »
ce subventii au mai primit partidele in februarie 2020 ce partid vrea eliminarea lor

Ce subvenții au mai primit partidele în februarie 2020? Ce partid vrea eliminarea lor

Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit aplicării algoritmului de calcul prevăzut la art. 24 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, aprobate prin... Citeste mai mult »
p deputat lavinia cosma de vorba cu cetatenii fii informat

(P) Deputat Lavinia Cosma: De vorbă cu cetățenii. Fii informat!

Județul Mureș și municipiul Tîrgu Mureș înseamnă pentru noi acasă. Acest lucru presupune rezolvarea problemelor comunității noastre. Îmi doresc ca pe această cale să vin în sprijinul cetățenilor, să găsim soluții, împreună,... Citeste mai mult »