momente-speciale-dedicate-romaniei,-la-scoala-gimnaziala-„liviu-rebreanu”

Momente speciale dedicate României, la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”

De 1 decembrie, spiritul Marii Uniri și însemnătatea pe care o portă aceste două cuvinte pentru români, s-au simțit peste măsură la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”. Astfel, cu prilejul Zilei Naționale a... Citeste mai mult »
foto:-pretuire-nemarginita-pentru-romania,-la-targu-mures

FOTO: Prețuire nemărginită pentru România, la Târgu Mureș

1 Decembrie a fost la Târgu Mureș despre unirea sufletelor și despre cântecul înălțător pe care bucuria acestora l-a degajat. Tremurul mulțimii n-a fost din cauza frigului, ci s-a datorat emoțiilor care... Citeste mai mult »
la-multi-ani,-romania!-la-multi-ani,-reghin!-la-multi-ani-reghineni!

La mulți ani, România! La mulți ani, Reghin! La mulți ani reghineni!

Municipalitatea reghineană a marcat Ziua Națională a României printr-un spectacol folcloric găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Startul a fost dat și de această dată de... Citeste mai mult »
circa-2.000-de-persoane,-la-ceremoniile-de-ziua-nationala-de-la-miercurea-ciuc

Circa 2.000 de persoane, la ceremoniile de Ziua Națională de la Miercurea Ciuc

Aproximativ două mii de persoane au participat, azi, în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, la ceremonialul dedicat Zilei Naţionale a României, parada militară fiind cea care a atras un număr mare de participanţi. Manifestarea... Citeste mai mult »
de-ziua-nationala,-la-targu-mures-s-a-discutat-despre-pace-si-omenie

De Ziua Națională, la Târgu Mureș s-a discutat despre pace și omenie

Startul evenimentelor dedicate Zilei Naționale s-a dat la ora 10, cu o expoziție de tehnică militară, și a continuat cu ceremonia oficială din centrul municipiului. După intonarea imnului național, drapelul a ajuns... Citeste mai mult »
ziua-nationala-a-romaniei,-la-sfantu-gheorghe

Ziua Națională a României, la Sfântu Gheorghe

Ziua Națională a României a fost marcată la Sfântu Gheorghe printr-un ceremonial militar şi religios și depuneri de coroane de flori la statuia voievodului Mihai Viteazul din centrul municipiului. Manifestările, la care... Citeste mai mult »
targumuresenii-au-la-dispozitie-o-zi-intreaga-pentru-a-se-bucura-de-ziua-nationala-a-romaniei

Târgumureșenii au la dispoziție o zi întreagă pentru a se bucura de Ziua Națională a României

Startul activităților s-a dat la ora 10, cu o expoziție de tehnică militară, și continuă în aceste momente cu ceremonia oficială din centru municipiului. Se anunță o zi aglomerată dar pentru toate... Citeste mai mult »
avansari-in-grad-la-jandarmeria-harghita,-cu-ocazia-zilei-nationale-a-romaniei

Avansări în grad la Jandarmeria Harghita, cu ocazia Zilei Naționale a României

Un ofiţer şi 10 subofițeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita au fost înaintaţi astăzi în grad înainte de termen. Ceremonialul militar a avut loc în fața sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean... Citeste mai mult »
sarbatoarea-de-1-decembrie-este-marcata-si-in-strainatate

Sărbătoarea de 1 Decembrie este marcată şi în străinătate

Vor fi numeroase evenimente organizate de reprezentanţele diplomatice şi de comunităţile de români de peste hotare. În centrul Romei culorile drapelului naţional vor ilumina în această seară una dintre fântânile oraşului şi... Citeste mai mult »
premierul-nicolae-ciuca:-sa-aratam-ca-1-decembrie-este,-cu-adevarat,-ziua-unitatii-noastre

Premierul Nicolae Ciucă: Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei... Citeste mai mult »