Echipa PNLHot NewsPolitică

Ne ținem de cuvânt față de mureșeni!

Astăzi se vor semna ultimele contracte pentru introducerea apei pe Câmpie după în această noapte la ora 0:00 a expirat perioada de depunere a contestațiilor!
Două asocieri de firme au fost declarate câștigătoare ale licitațiilor organizate pentru realizarea celor două loturi rămase din proiectul de introducere a apei potabile curente în zona de vest a județului și astăzi vor semna contractele de execuție a lucrărilor începând cu ora 12,00.
Pentru Zona Luduș și Câmpie Sud – lucrări pe sistemele de alimentare cu apă de pe raza comunelor Șăulia, Miheșu de Câmpie, Tăureni, Zau de Câmpie, Sânger, valoarea adjudecată a contractului este de circa 25,76 milioane de lei + TVA, în timp ce pentru lotul Zona Luduș și Câmpie Sud – gospodărie de apă și rețea de distribuție Grebenișu de Câmpie, oferta declarată câștigătoare este de aproximativ 15,62 milioane de lei + TVA.
Semnarea celor două contracte vine la scurt timp de la semnarea contractului și începerea lucrărilor de execuție pe primul lot, la conducta de aducțiune a apei potabile în zona de vest a județului nostru, Luduș-Grebenișu de Câmpie și ne aduce mai aproape de realizarea obiectivului mult dorit, de introducere a apei potabile curente pe Câmpie – proiect pe care l-am aprobat în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Aqua Invest Mureș” în 2014, în perioada în care conduceam această Asociație.
Începând de astăzi toate loturile aferente acestui proiect important vor avea constructori. Astfel, nu mai există niciun impediment care să pună în pericol execuția lucrărilor. Așa cum le-am promis mureșenilor, în luna decembrie a acestui an, vom bea împreună apă potabilă de la robinetele gospodăriilor din comunele de pe Câmpie.
Proiectul urmează să fie finalizat până la sfârșitul acestui an. Ca urmare a acestei investiții, cu fonduri europene nerambursabile, peste 9.000 de mureșeni din comunele Sânger, Tăureni, Zau de Câmpie, Șăulia, Miheșu de Câmpie și Grebenișu de Câmpie vor avea asigurată sursa de apă potabilă curentă!
Voi ține periodic la curent opinia publică cu stadiul execuției acestor lucrări.

Deputat
Ervin Molnar

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button