medicii-sustin-ca-sunt-necesare-noi-politici-de-tratamente-pentru-pacientii-care-au-nevoie-de-reabilitare-neurologica

Medicii susțin că sunt necesare noi politici de tratamente pentru pacienții care au nevoie de reabilitare neurologică

Majoritatea pacienților care au nevoie de reabilitare neurologică nu beneficiază de aceste servicii medicale. Medicii spun că sunt necesare politici noi care să asigure un tratament de recuperare personalizat pentru fiecare pacient,... Citeste mai mult »
paramedici-din-ucraina,-pregatiti-la-targu-mures

Paramedici din Ucraina, pregătiți la Târgu Mureș

Paramedici din Ucraina sunt pregătiţi la Târgu Mureş şi Oradea în prim-ajutor de bază şi medicină tactică de intervenţie în caz de război, în baza unui acord asumat de România în cadrul... Citeste mai mult »
”saptamana-altfel”-si-pentru-politia-mures

”Săptămâna Altfel” și pentru Poliția Mureș

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, respectiv Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic, Biroului Rutier Târgu Mureș, Poliției municipiului Târnăveni... Citeste mai mult »
muresenii-vizeaza-a-6-a-victorie-consecutiva-in-campionat

Mureșenii vizează a 6-a victorie consecutivă în campionat

CSM Tg.Mureș întâlnește, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00, în deplasare, pe CSM Galați, într-un meci din grupa locurilor 11-18 din Liga Națională de baschet masculin. Înaintea acestui joc, cele două... Citeste mai mult »
cirstea-s-a-oprit-in-semifinale-la-miami

Cîrstea s-a oprit în semifinale la Miami

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a ratat calificarea în finala Open-ului de la Miami, din Florida, după ce a fost învinsă, vineri seara, în semifinale, cu 7-5, 6-4, de Petra Kvitova,... Citeste mai mult »
in-sibiu-se-pot-inchiria-din-nou-biciclete,-in-sistem-de-bike-sharing

În Sibiu se pot închiria din nou biciclete, în sistem de bike-sharing

Începând de astăzi, în Sibiu se pot închiria din nou biciclete puse la dispoziție de Primăria municipiului în sistem de bike-sharing. În cadrul programului ‘Sibiu Bike City’ sunt puse la dispoziția cetățenilor... Citeste mai mult »
romania-risca-noi-sanctiuni-din-partea-ue-deoarece-nu-a-respectat-planul-de-gestionare-a-deseurilor

România riscă noi sancțiuni din partea UE deoarece nu a respectat planul de gestionare a deşeurilor

România riscă noi sancțiuni din partea Uniunii. Europene, pentru că autoritățile au acționat insuficient și au monitorizat deficitar activitatea de management al deșeurilor, avertizează Curtea de Conturi într-un raport publicat ieri. Concluzia... Citeste mai mult »
peste-600-de-centre-de-ingrijire-a-varstnicilor-din-intreaga-tara,-verificate-de-protectia-consumatorilor

Peste 600 de centre de îngrijire a vârstnicilor din întreaga țară, verificate de Protecția Consumatorilor

Peste 600 de centre de îngrijire a vârstnicilor din întreaga țară au fost verificate de Protecția Consumatorilor, iar valoarea amenzilor aplicate depășește 3,6 milioane de lei. Inspectorii au oprit temporar activitatea în... Citeste mai mult »
facturile-la-gaze-naturale-pentru-consumatorii-casnici-ar-putea-creste-cu-pana-la-5%

Facturile la gaze naturale pentru consumatorii casnici ar putea crește cu până la 5%

Facturile la gaze naturale pentru consumatorii casnici ar putea crește cu până la 5% din această lună, din cauza majorării tarifelor de transport și distribuție. Asociația Energia Inteligentă susține că, potrivit deciziei... Citeste mai mult »
o-echipa-romaneasca-de-tineri-cercetatori-va-trimite-o-imprimanta-3-d-in-spatiu

O echipă românească de tineri cercetători va trimite o imprimantă 3-D în spațiu

O echipă românească de tineri cercetători va trimite astăzi o imprimantă 3-D în spațiu. Dispozitivul a fost creat de studenți de la Universitatea Politehnică București și își propune să ușureze sarcinile astronauților.... Citeste mai mult »