in-premiera,-fermierii-pot-achizitiona-hale-si-grajduri-prin-afir

În premieră, fermierii pot achiziţiona hale şi grajduri prin AFIR

Acest lucru se poate realiza în mod direct, începând cu data de 27 iunie, între furnizori și fermieri, fără ca aceștia din urmă să mai parcurgă procedura de achiziţie prin selecţie de... Citeste mai mult »
au-fost-semnate-contractele-pentru-inchiderea-depozitelor-neconforme-de-deseuri-din-5-localitati-brasovene

Au fost semnate contractele pentru închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din 5 localităţi brașovene

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat azi, la Prefectura Braşov, împreună cu preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu, Cornel Brezuică, şi primarii a cinci localităţi din judeţ, contractele pentru închiderea depozitelor de deşeuri... Citeste mai mult »
conducea,-baut,-un-vehicul-cu-numar-fals-de-inmatriculare

Conducea, băut, un vehicul cu număr fals de înmatriculare

În data de 21 iulie, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza comunei Vărgata, un autoturism condus de un... Citeste mai mult »
programul-complet-in-acest-weekend-festivalul-vaii-muresului-sarbatoreste-15-ani-de-traditii-alaturi-de-invitati-de-exceptie.

PROGRAMUL COMPLET. În acest weekend Festivalul Văii Mureșului sărbătorește 15 ani de tradiții alături de invitați de excepție.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Mureșului” organizează în perioada 27-28 Iulie a XV-a ediție a Festivalului Vîii Mureșului. Comunitățile de pe Valea Mureșului se întâlnesc pe Platoul ”La Alei” din comuna Răstolița... Citeste mai mult »
peste-7-hectare-de-padure-au-ars-in-acest-an-in-judetul-mures-din-cauza-focului-lasat-nesupravegheat

Peste 7 hectare de pădure au ars în acest an în județul Mureș din cauza focului lăsat nesupravegheat

Reprezentanţii Romsilva fac un nou apel către proprietarii terenurilor agricole şi turişti să nu lase focul nesupravegheat şi să urmeze instrucţiunile specialiştilor pentru a evita declanşarea incendiilor de pădure. Apelul vine în... Citeste mai mult »
doi-harghiteni,-suspectati-ca-au-urcat-la-volan-sub-influenta-unor-substante-psihoactive-interzise

Doi harghiteni, suspectați că au urcat la volan sub influenţa unor substanţe psihoactive interzise

Un bărbat şi o femeie sunt bănuiţi că au urcat la volan sub influenţa unor substanţe psihoactive interzise, după ce au fost supuşi testării cu aparatele ‘DrugTest’ intrate în dotarea IPJ Harghita.... Citeste mai mult »
prins-baut-la-volan

Prins băut la volan

În data de 21 iulie, în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic un autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului... Citeste mai mult »
isi-fac-curaj-cu-batura-la-volan!

Își fac curaj cu bătura la volan!

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari, au oprit în trafic, pe DJ 136, un autoturism, conducătorului auto, în... Citeste mai mult »
foto:-spatiul-comercial-de-10.000-euro/mp-a-intrat-in-renovare

FOTO: Spaţiul comercial de 10.000 euro/mp a intrat în renovare

Unul dintre cele mai râvnite spaţii comerciale din centrul municipiului Târgu Mureş, cel în care zeci de ani a funcţionat cel mai cunoscut coafor/frizerie din oraş, a intrat în renovare. Istoria acestui... Citeste mai mult »
amezi-pentru-cei-care-hranesc-ursii

Amezi pentru cei care hrănesc urșii

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat azi că a transmis spre publicare Ordinul de ministru prin care se aprobă o cotă de intervenţie pentru 140 de exemplare de urs, în condiţiile creşterii... Citeste mai mult »