perchezitii-la-persoane-care-falsificau-euro!

PERCHEZITII la persoane care falsificau euro!

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tîrgu Mureş, cu sprijinul Oficiului Naţional Central pentru combaterea falsului de monedă şi sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria... Citeste mai mult »
groaznic.-un-individ-si-a-batut-mama!-s-a-ales-doar-cu-dosar-penal

GROAZNIC. Un individ si-a batut mama! S-a ales doar cu dosar penal

Aseara, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 14 Ghindari au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din comuna Bălăuşeri a avut loc un scandal în familie. În urma cercetărilor efectuate,... Citeste mai mult »
se-reiau-cursurile-gratuite-de-inot-pentru-copii-din-targu-mures!

Se reiau cursurile gratuite de înot pentru copii din Târgu-Mureș!

Începând cu data de 30 septembrie, vor fi reluate cursurile gratuite de înot pentru copii din Târgu-Mureș. ”Peste 1.200 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani au deprins, în... Citeste mai mult »
falsificatori-de-euro-prinsi-de-politistii-din-mures!

Falsificatori de euro prinși de polițiștii din Mureș!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, au efectuat vineri, 13 septembrie, trei percheziţii domiciliare în județul Cluj, la persoane... Citeste mai mult »
temperaturi-in-scadere-in-mures!

Temperaturi în scădere în Mureș!

Primele semne că se aproprie iarna vor apărea săptămâna aceasta și în județul Mureș. Conform portalului vremea.net, temperatura va scădea drastic începând de miercuri, 18 septembrie, ajungând în unele regiuni chiar și... Citeste mai mult »
si-a-agresat-mama

Și-a agresat mama

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 14 Ghindari au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din comuna Bălăuşeri a avut... Citeste mai mult »
agresata-de-sotul-gelos

Agresată de soțul gelos

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din localitate, cu privire la... Citeste mai mult »
femeie-din-targu-mures-agresata-de-sot

Femeie din Târgu-Mureș agresată de soț

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au fost sesizați duminică, 15 septembrie, în jurul orei 20.10, de o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că... Citeste mai mult »
agresata-de-concubin

Agresată de concubin

# La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.14 Ghindari au fost sesizați de o femeie de 24 de ani, din comuna... Citeste mai mult »
cel-mai-frumos-mastiff-tibetan-din-lume-traieste-la-targu-mures!

Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume trăiește la Târgu-Mureș!

Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume, Boss Phantom, care s-a născut şi trăieşte la Târgu-Mureş, în canisa ”Lion Dog Guard”, aparţinând unui multiplu campion în Ju-Jitsu-Full Contact, Tudor Sălăgean, a fost,... Citeste mai mult »