Social

Mărțișor cu surprize la Shopping City Târgu Mureș

Târgu Mureș, 24 februarie 2021 – Anul acesta, pregătirile pentru Mărțișor încep din timp la Shopping City Târgu Mureș. În perioada 26 februarie – 9 martie, clienții pot alege cadouri speciale pentru doamne și domnișoare dintr-o selecție pregătită de artizani locali. Articole vestimentare, bijuterii, decorațiuni și multe altele vor putea fi găsite la parterul mall-ului, în fiecare zi, între orele 10.00-21.00. De asemenea, între 1-31 martie, vizitatorii sunt invitați să lase un mesaj de recunoștință pentru o femeie importantă din viața lor în colțul special amenajat la parterul centrului comercial. Prin tragere la sorți, pot câștiga bijuterii cu diamante de la Exquisite, perfecte pentru a fi dăruite.

 

Săptămânile cadourilor de primăvară, cu obiecte speciale, create de artizani locali

Manufacturierii locali vor pune la dispoziția celor care trec pragul mall-ului produse lucrate cu drag pentru această ocazie, de la clasicele mărțișoare, la aranjamente cu baloane pentru un decor perfect. Pentru că o surpriză dulce este apreciată de oricine, Vegan Desserts va pregăti deserturi savuroase din ingrediente vegane. La Mures Events, Divanis și Iubescus clienții vor putea alege dintre trandafiri criogenați, decorațiuni de hârtie, bijuterii din cristale și perle, sau accesorii handmade cu flori naturale și rășină. Pentru cei care iubesc natura, Lavanda di Maria oferă o gamă largă de uleiuri esențiale și produse din lavandă. Mai mult, vizitatorii aflați în căutarea unui cadou deosebit vor găsi articole vestimentare din blană pentru toate gusturile.

 

Arată-ți recunoștința față de EA și poți câștiga bijuterii marca Exquisite

În martie, clienții care fac cumpărături de minimum 200 de lei pot să-și exerseze creativitatea lăsând un mesaj de mulțumire pentru o femeie dragă pe „Peretele Recunoștinței”, un colț special amenajat la parterul mall-ului. Aceștia vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele două premii oferite de Exquisite: un inel sau un pandantiv cu diamante.

 

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button