Administrație liberalăHot NewsÎnvățământȘtiri

Alexandru GYORGY – PNL Tg Mures – Lucrarile avanseaza rapid la gradinita si cresa din cartierul Belvedere!

Potrivit reprezentanților constructorului, obiectivul de investiții “Amenajare grădiniță și creșă în cartierul Belvedere” ar putea fi finalizat înainte de termen, cel mai probabil imediat după prima parte a anului.

➡️ Proiectul răspunde unei nevoi presante de noi locuri în învățământul antepreșcolar și preșcolar în Târgu Mureș, prin oferirea a 150 de locuri la grădiniță și 60 la creșă, în condiții moderne.

↗️ Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4, Prioritatea de investiții 4.4, Obiectiv Specific 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă, cu cofinanțare de la bugetul local.

✅ Noii indicatori tehnico-economici, aprobați anul trecut, pentru obiectivul de investiții “Amenajare grădiniță și creșă în cartierul Belvedere” prevăd o valoare totală a lucrărilor de construcții-montaj de 12,05 milioane de lei (inclusiv TVA), din care circa 4 milioane de lei valoare eligibilă, iar restul de la bugetul local și un termen de finalizare a lucrărilor cel mai târziu în data de 31 decembrie 2024.

↗️ Lucrăm pentru copiii noștri!

#educatie #modernizare #pnl #sepoate #2024

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button