AdministrațieAdministrație liberalăEconomiePoliticăreSTART Targu Mures reSTART RomâniaȘtiri

Guvernul liberal continuă investițiile în obiectivele din Târgu Mureș și din țară, susținând motorul economic reprezentat de domeniul construcțiilor în vreme de pandemie

Guvernul Orban susține investițiile din Județul Mureș. Investim în viitorul tinerilor, investim în viitorul lor și al nostru.

Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii este implementat de Agenția Națională pentru Locuințe, instituție aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și în municipiul Târgu Mureș. Pe 2 Martie 2020, Guvernul Orban a aprobat indicatorii economico-financiari ai obiectivului de investiție locuințe pentru tineri, destinate închirierii din municipiul Târgu Mureș în amplasamentul din strada Depozitelor fn, iar in aceasta săptămână a fost finalizată contractarea execuției lucrărilor. Proiectul prevede construirea a 60 de unități locative, 3 tronsoane având un regim de înălțime P+3E (parter+3etaje) beneficiarii fiind tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, care au și posibilitatea sa achiziționeze aceste imobile, după o perioadă de închiriere de minimum un an.

Guvernul liberal continuă investițiile în obiectivele din Târgu Mureș și din țară, susținând motorul economic reprezentat de domeniul construcțiilor în vreme de pandemie. În acest sens, Guvernul Orban a alocat 16,1 miliarde de lei pentru investiții în primele șase luni ale anului 2020, cea mai mare sumă alocată investițiilor în ultimii zece ani.

Un alt aspect important este investiția în locuințe destinate tinerilor, investiții de prioritate maximă pentru un Târgu Mureș depopulat de generația tinerilor.

În cadrul programului de campanie locală #reSTART Târgu Mureș, al Partidului National Liberal, am propus noi investiții destinate tinerilor, dar și investiții în infrastructură atât de necesare pentru modernizarea municipiului, investiții pentru care vom avea sprijinul Guvernului Orban

a declarat subsecretarul de stat Şarlea Horea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button