Administrație

Consilierul primarului, Claudiu Maior, prezent la deschiderea unui Curs Internațional de Artroscopie la Târgu-Mureș

Consilierul primarului, Claudiu Maior, a participat la deschiderea oficială a celei de a V-a ediţii a evenimentului care plasează orașul pe harta numelor internaționale ale lumii medicale. Municipiul Târgu-Mureș este gazda Cursului Internațional de Artroscopie, care se desfășoară în perioada 29-31 mai 2019.

Cele mai importante nume din ortopedia europeană s-au reunit în Târgu Mureș, iar cursanți din patru țări participă alături de colegii lor români, la lucrările aflate în desfășurare.

”Nu pot decât să mă bucur pentru modul în care orașul nostru se impune în exterior. Lumea medicală mureșeană este apreciată pe mapamond, iar aceste evenimente sunt dovada profesionalismului care îi caracterizează pe medicii târgumureșeni. Urez invitaților să aibă parte de zile plăcute în orașul nostru și reamintesc că Primăria Târgu Mureș este alături de profesioniști”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

… dar şi la închiderea festivă a anului şcolar 2018-2019!

În cursul aceleiaşi zile, Claudiu Maior, a fost prezent, în calitate de invitat, la mai multe unităţi de învăţământ, la închiderea festivă a anului şcolar 2018-2019. Mii de absolvenți ai școlilor din oraș şi-au luat rămas bun de la viața de elev.  Acesta a adresat un mesaj tinerilor de la Liceul Teoretic “Gheorghe Marinescu” și Liceul Tehnologic „Traian Vuia”.

“Felicit elevii care au rămas fideli ideii de învățătură. Doar prin educație și cultură poate fi ridicată comunitatea. De asemenea, felicit profesorii care au știut să îi țină aproape de carte și să le insufle dragostea față de învățătură.  Nu în ultimul rând, mă înclin în fața părinților care fac eforturi susținute pentru copiii lor. Primăria Târgu Mureș a venit mereu în întâmpinarea școlilor, a făcut investiții în modernizări și reabilitări în unitățile de învățământ. Vom continua să facem tot ce este posibil pentru a asigura copiilor condiții decente pentru învățat”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Primarul Dorin Florea a fost, de asemenea, prezent la Sala Polivalentă din Târgu Mureş, la festivitatea de sfârşit de an a Colegiului Naţional “Unirea”. În discursul său, edilul şef al municipiului a adresat felicitări dascălilor şi părinţilor, iar elevilor le-a transmis mult succes la examenele care se apropie.

(Comunicat de presă, Serviciul de Relații Interne și Internaționale – Primăria Târgu-Mureș)

 

Post-ul Consilierul primarului, Claudiu Maior, prezent la deschiderea unui Curs Internațional de Artroscopie la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Consilierul primarului, Claudiu Maior, prezent la deschiderea unui Curs Internațional de Artroscopie la Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button