BusinessSocialȘtiri

MyToDo – platforma online unde tu poți să găsești prestatori de servicii din diferite domenii aflați în Târgu Mureș

MyToDo, concept dezvoltat de o echipă tânără, creativă și eficientă, este o platforma prestatoare de servicii, care oferă atât beneficii pentru clienții săi, cât și pentru persoanele doritoare de munca independentă.
Cum funcționează MyToDo? Ei bine, în cazul în care ești în căutarea unui anumit prestator de servicii, prin numai câteva click-uri îți poți găsi persoana potrivită nevoii tale. De asemenea, în cazul în care ești o persoana independentă căreia îi surâde ideea de a muncii pe cont propriu, intri pe platformă, îți creezi un cont și devii ToDoer.
Platforma își începe călătoria în orașul Târgu Mureș pe data de 22.02.2022, iar pe parcurs aceasta se va dezvolta la nivel național.
MyToDo este cu si despre oameni, iar echipa de tineri care au venit cu acest concept, au ca și public țintă toate persoanele care își doresc mai mult timp liber sau care vor să delege din sarcinile din viața de zi cu zi. Totodată, și persoanele care doresc sa devină independente sau care vor să-și monetizeze pasiunile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button