Economie

Educație financiară pentru studenții UMFST: „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”

Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș va găzdui marți, 21 mai, începând cu orele 11.00, în sala C23, o întâlnire cu reprezentanții Bursei de Valori București și ai firmei de investiții Goldring SA din Târgu Mureș.

Conform blogului UMFST, cu prilejul acestui eveniment va fi lansată competiția de randamente bursiere „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”, care se dorește a fi o lecție practică de educație financiară pentru cei mai tineri dintre investitori.

„În cadrul acestui eveniment, vor fi abordate aspecte practice privind evaluarea companiilor și fundamentarea strategiilor de tranzacționare pe bursă. De asemenea, va fi lansată competiția de randamente bursiere „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”, în cadrul căreia vor participa șase echipe formate din studenți ai Facultății noastre și elevi ai Colegiului Economic Transilvania din Târgu Mureș. Studenții sunt invitați și așteptați cu drag să ia parte la startul acestei competiții, care se dorește a fi o lecție practică de educație financiară pentru cei mai tineri dintre investitori”, a transmis lector univ. dr. Ovidiu Spătăcean, prodecanul științific al Facultății de Economie și Drept.

Post-ul Educație financiară pentru studenții UMFST: „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Educație financiară pentru studenții UMFST: „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button