la-multi-ani-tuturor-femeilor!-cum-se-sarbatoreste-8-martie-in-lume

La mulți ani tuturor femeilor! Cum se sărbătorește 8 Martie în lume

Astăzi, Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită la data de 8 martie în întreaga lume. În România, în ziua de 8 Martie se sărbătorește Ziua Femeii. Pânâ în decembrie 1989 se vorbea... Citeste mai mult »
zeci-de-pachete-cadou-vor-fi-oferite-de-8-martie-mamelor-vulnerabile-din-tg.mures

Zeci de pachete cadou vor fi oferite de 8 martie mamelor vulnerabile din Tg.Mureș

Acestea au fost colectate și alcătuite de Asociația „Divers” în cadrul campaniei „Adoptă o Mamă” derulată de Fundația Zurli. Donațiile vor fi oferite, mâine, mamelor – victime ale violentei domestice – care... Citeste mai mult »
romania-va-iesi-din-starea-de-alerta-la-8-martie

România va ieși din starea de alertă la 8 martie

Anunțul a fost făcut de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a avut, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care au fost prezenţi premierul Nicolae Ciucă şi membri... Citeste mai mult »
“voluntari-pentru-batos”,-omagiu-adus-femeii

“Voluntari pentru Batoș”, omagiu adus Femeii

Inițiativa “Voluntari pentru Batoș” și-a consumat duminică, 7 martie un nou episod, dedicat de această data zilei de 8 Martie. Ideea acestui demers s-a născut din dorința unui grup de oameni din... Citeste mai mult »
mures:-vanzarile-de-flori-au-scazut-la-jumatate,-fata-de-anul-trecut

Mureș: Vânzările de flori au scăzut la jumătate, față de anul trecut

În prima săptămână a lunii martie, când se sărbătorește Mărțișorul și Ziua femeii, vânzările de flori explodează. Însă, de câțiva ani acest lucru nu mai e valabil, au constatat florarii, care și-au... Citeste mai mult »
video:-lucretia-cadar:-„ziua-de-8-martie-reprezinta-un-motiv-de-bucurie-pentru-noi,-toate-femeile”

VIDEO: Lucreția Cadar: „Ziua de 8 Martie reprezintă un motiv de bucurie pentru noi, toate femeile”

Ziua de 8 Martie reprezintă un frumos prilej de recunoștință față de ființa dragă, fier că vorbim da mame, surori, bunici, colege sau prietene, toate având dedicat un gând special cu ocazia... Citeste mai mult »
la-multi-ani-de-ziua-femeii!

LA MULȚI ANI de Ziua Femeii!

8 Martie – Ziua Internațională a Femeii. Însă 8 Martie este mai mult decât atât. Reprezintă o zi în care se celebrează drepturile obţinute de femei pe mai multe planuri, fiind denumită... Citeste mai mult »
oameni-&-fapte-–-8-martie

Oameni & Fapte – 8 martie

– Este cea de-a 67-a zi a lui 2021. Au mai rămas 298 de zile până la sfârşitul anului. Soarele va răsări la ora 6:48 şi va apune la ora 18:18. –... Citeste mai mult »
gradina-de-vara-–-preparate-speciale-si-un-cadou-de-ziua-femeii-pentru-doamne/-galerie-foto.

Grădina de Vară – Preparate speciale și un cadou de Ziua Femeii pentru doamne/ Galerie Foto.

În zilele de 6, 7 și 8 martie, Grădina de Vară vine cu specialități dedicate Zilei Femeii și un cadou din partea casei pentru doamne.Sâmbătă, duminică și luni vă puteți bucura de... Citeste mai mult »
politistii au impartit flori si zambete

Poliţiştii au împărţit flori şi zâmbete

Ca în fiecare an, polițiștii rutieri au participat, cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localități din județ. De... Citeste mai mult »