“voluntari-pentru-batos”,-omagiu-adus-femeii

“Voluntari pentru Batoș”, omagiu adus Femeii

Inițiativa “Voluntari pentru Batoș” și-a consumat duminică, 7 martie un nou episod, dedicat de această data zilei de 8 Martie. Ideea acestui demers s-a născut din dorința unui grup de oameni din... Citeste mai mult »
mures:-vanzarile-de-flori-au-scazut-la-jumatate,-fata-de-anul-trecut

Mureș: Vânzările de flori au scăzut la jumătate, față de anul trecut

În prima săptămână a lunii martie, când se sărbătorește Mărțișorul și Ziua femeii, vânzările de flori explodează. Însă, de câțiva ani acest lucru nu mai e valabil, au constatat florarii, care și-au... Citeste mai mult »
video:-lucretia-cadar:-„ziua-de-8-martie-reprezinta-un-motiv-de-bucurie-pentru-noi,-toate-femeile”

VIDEO: Lucreția Cadar: „Ziua de 8 Martie reprezintă un motiv de bucurie pentru noi, toate femeile”

Ziua de 8 Martie reprezintă un frumos prilej de recunoștință față de ființa dragă, fier că vorbim da mame, surori, bunici, colege sau prietene, toate având dedicat un gând special cu ocazia... Citeste mai mult »
la-multi-ani-de-ziua-femeii!

LA MULȚI ANI de Ziua Femeii!

8 Martie – Ziua Internațională a Femeii. Însă 8 Martie este mai mult decât atât. Reprezintă o zi în care se celebrează drepturile obţinute de femei pe mai multe planuri, fiind denumită... Citeste mai mult »
oameni-&-fapte-–-8-martie

Oameni & Fapte – 8 martie

– Este cea de-a 67-a zi a lui 2021. Au mai rămas 298 de zile până la sfârşitul anului. Soarele va răsări la ora 6:48 şi va apune la ora 18:18. –... Citeste mai mult »
gradina-de-vara-–-preparate-speciale-si-un-cadou-de-ziua-femeii-pentru-doamne/-galerie-foto.

Grădina de Vară – Preparate speciale și un cadou de Ziua Femeii pentru doamne/ Galerie Foto.

În zilele de 6, 7 și 8 martie, Grădina de Vară vine cu specialități dedicate Zilei Femeii și un cadou din partea casei pentru doamne.Sâmbătă, duminică și luni vă puteți bucura de... Citeste mai mult »
politistii au impartit flori si zambete

Poliţiştii au împărţit flori şi zâmbete

Ca în fiecare an, polițiștii rutieri au participat, cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localități din județ. De... Citeste mai mult »
ziua femeii sarbatorita intr un mod inedit la gradina de vara

Ziua Femeii, sărbătorită într-un mod inedit la Grădina de Vară

Doamnele, dar și domnii care vor să le însoțească pe sărbătoritele Zilei Femeii, vor avea parte de o petrecere specială la restaurantul Grădina de Vară din Târgu Mureș. Sâmbătă 7 Martie, de... Citeste mai mult »
circulatie inchisa temporar se reface covorul asfaltic pe strada 8 martie

Circulație închisă temporar: Se reface covorul asfaltic pe strada 8 Martie!

Primăria Municipiului Târgu Mureş a remis în urmă cu puține minute un comunicat de presă prin care anunță că în zilele de luni și marți, respectiv 23 și 24 septembrie 2019, în... Citeste mai mult »