EvenimentSocial

SPECTACOL EXTRAORDINAR CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A FEMEII

Organizația AUR Târgu Mureș alături de Societatea Culturală „Miorița” invită cu drag doamnele și domnișoarele duminică, 5 martie 2023 de la ora 17.00 la un spectacol extraordinar dedicat Zilei Femeii. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Mihai Eminescu de pe strada Nicolae Grigorescu, nr. 19. Intrarea este liberă, și așteptăm cu drag toate familiile dornice să se bucure de o seara plină de folclor, muzică și dansuri.

Dorim să omagiem cea mai importantă ființă din viața oricărei familii, bunică, mamă, soră sau fiică, rolul special al femeii trebuie prețuit și tocmai din acest motiv invităm târgumureșenii pentru a ne bucura împreună de această zi specială.

Marcarea Zilei internaţionale a femeii este o oportunitate pentru a sărbători actele de curaj şi determinare întreprinse de femei obişnuite, care au jucat un rol extraordinar în istoria comunităţilor din care fac parte.

La spectacolul organizat vom avea plăcerea să admirăm ansamblurile artistice „Junii Cetății” , „Miorița” , „Amicii” , „Izvorașul” și „Românașii” alături de grupuri vocale ale elevilor de la Școlile Gimnaziale „Mihai Viteazul” și „Al. Ioan Cuza”. De asemenea, soliștii vocali Liviu Dascăl, Iulia Maier și Iulia Moldovan ne vor încânta prin interpretări de excepție. Coregrafia este asigurată de către doamna Eva Alberth alături de domnul Gheorghe Vanga, întregul eveniment fiind prezentat de către îndrăgitul actor mureșean Rudy Moca.

 

Vă așteptăm cu drag, intrarea este liberă!

Dragoș Burghelia, Președinte AUR Târgu Mureș

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button