festivalul-academia-sighisoara-2020,-anulat

Festivalul Academia Sighișoara 2020, anulat

Directorul artistic al Academiei Sighişoara, Alexandru Gavrilovici, violonist elveţian de origine română, a declarat joi, 25 martie, pentru Agerpres, că din cauza pandemiei de Coronavirus s-a luat decizia anulării ediţiei a 27-a... Citeste mai mult »
foto video visul unei seri de bal balul palatului la al treilea sunet de gong

FOTO-VIDEO: Visul unei seri de bal. Balul Palatului – la al treilea sunet de gong

Pe muzică de vals, în pașii de vals ai dansatorilor DanceArt și ai participanților, cu reprize emoționante de muzică de operă și unele grațioase de balet, cortina virtuală a căzut după cinci... Citeste mai mult »
irina gavrilovici profesoara la academia sighisoara

Irina Gavrilovici, profesoară la Academia Sighişoara

Irina Gavrilovici, fost lector la catedra de canto a Academiei de Muzică din Bucureşti, care a emigrat în Austria în anul 1986 şi a devenit unul dintre cei mai căutaţi profesori de... Citeste mai mult »
academia sighisoara pod cultural intre romania si elevetia

Academia Sighișoara, „pod cultural” între România și Eleveția

Academia Sighişoara, a cărei a 26-a ediţie se desfăşoară în Cetatea Sighişoarei până în data de 9 august, este un proiect gândit ca un pod cultural între Elveţia şi România, a declarat,... Citeste mai mult »
ambasadorul confederatiei elvetiene in romania la sighisoara

Ambasadorul Confederației Elvețiene în România, la Sighișoara

Excelența Sa, Arthur Mattli, Ambasador al Confederației Elvețiene în România, participă astăzi la manifestările celei de a XXVI-a ediții a festivalului-școală de vară Academia Sighișoara. Oficialul, în calitate și de pianist profesionist... Citeste mai mult »
azi incepe a xxvi a editie a academiei sighisoara

Azi începe a XXVI-a ediție a Academiei Sighișoara

Este o școală de vară pentru muzicieni, organizată de violonistul elvețian de origine română Alexandru Gavrilovici. Anul acesta se reunesc la Sighișoara 45 de cursanți din rândul instrumentiștilor și al soliștilor, îndrumători... Citeste mai mult »