cateva-reguli-despre-cum-sa-te-vindeci-de-covid-19-acasa!

Câteva reguli despre cum să te vindeci de COVID-19 acasă!

Liniile directoare pentru îngrijirea la domiciliu se aplică numai cazurilor ușoare de Covid-19. Paracetamol pentru cei cu puține simptome, antibiotice numai dacă febra persistă peste 72 de ore. Fără hidroxiclorochină. Iată pe... Citeste mai mult »
casa-a-devenit-spatiu-de-lucru,-scoala,-sala-de-sport,-restaurant,-spital-si-chiar-casa-de-vacanta!

Casa a devenit spațiu de lucru, școală, sală de sport, restaurant, spital și chiar casă de vacanță!

Urmează o nouă eră, în care „Acasă devine centrul universului”. Oamenii au fost nevoiți să comprime toate planurile cândva exterioare în spațiul de acasă. Tendința se va menține și în următorii 10... Citeste mai mult »
jumatate-dintre-angajatii-care-au-copii-si-lucreaza-de-acasa,-spun-ca-le-este-greu-sa-isi-organizeze-eficient-activitatea

Jumătate dintre angajații care au copii și lucrează de acasă, spun că le este greu să își organizeze eficient activitatea

Aproape jumătate dintre angajații care au copii și lucrează de acasă spun că le este greu să își organizeze eficient activitatea, arată un sondaj derulat de o platformă de recrutare online. Majoritatea... Citeste mai mult »
oficial.-parintii-primesc-zile-libere-pentru-supravegherea-copiilor-pana-la-incheierea-anului-scolar!

OFICIAL. Părinții primesc ZILE LIBERE pentru supravegherea copiilor până la încheierea anului şcolar!

Deputații au votat, miercuri, cu unanimitate de voturi proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 30/2020. Potrivit acestuia, părinții vor beneficia de zile libere pentru a-și supraveghea copiii până la încheierea anului... Citeste mai mult »
“tipografic-majuscul”-–-un-film-de-vazut-chiar-si-de-acasa

“Tipografic Majuscul” – un film de văzut chiar și de acasă

Filmul Tipografic Majuscul a intrat în cinematografe la sfârșitul lui februarie. Este cel de-al șaptelea lungmetraj al regizorului Radu Jude și a pornit de la spectacolul omonim al Gianiei Carbunariu. Filmul spune... Citeste mai mult »
coronavirus in romania cum iti ajuti copilul sa invete cand scoala s a inchis

Coronavirus în România: cum îți ajuți copilul să învețe când școala s-a închis!

Coronavirus în România: cum îți ajuți copilul să învețe când școala s-a închis Din cauza răspândirii virusului COVID-19, multe școli, licee și facultăți și-au închis sediile fizice. Ministerul Sănătății îndeamnă toți cetățenii... Citeste mai mult »
presedintele cj harghita a anuntat ca cei mai multi angajati vor lucra de acasa

Preşedintele CJ Harghita a anunţat că cei mai mulți angajaţi vor lucra de acasă

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că majoritatea angajaţilor instituţiei pe care o conduce va lucra de acasă, în contextul măsurilor luate pentru limitarea răspândirii... Citeste mai mult »
parintii ar putea ramane acasa cu copiii

Părinții ar putea rămâne acasă cu copiii

Parlamentarii PSD vor vota joi, în procedură de urgenţă, proiectul de lege prin care părinţii îşi pot lua liber de la locul de muncă pentru a sta acasă cu copiii, în situaţia... Citeste mai mult »