pana-la-300.000-de-persoane-sunt-asteptate-anul-acesta-la-untold

Până la 300.000 de persoane sunt aşteptate anul acesta la UNTOLD

Până la 300.000 de persoane sunt aşteptate să intre, începând de joi, pe porţile Festivalului UNTOLD, cumulat în cele patru zile de desfăşurare. Organizatorii au anunţat că în fiecare zi sunt aşteptate... Citeste mai mult »
accesul-la-patinoarul-artificial-din-cetatea-tg-mures,-limitat-la-90-de-persoane-pe-tura

Accesul la patinoarul artificial din Cetatea Tg Mureș, limitat la 90 de persoane pe tură

Autorităţile locale din Târgu Mureş au luat decizia de a limita numărul persoanelor care au acces simultan pe patinoarul artificial din Cetate, pentru a combate răspândirea noului coronavirus. Potrivit unui comunicat de... Citeste mai mult »
accesul-in-salile-de-fitness-si-aerobic-se-va-face-numai-pe-baza-de-programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare şi după triaj şi măsurarea temperaturii, prevede ordinul emis de autorităţile în domeniu şi publicat în Monitorul... Citeste mai mult »
investitie-pentru-un-acces-mai-facil-la-promenada-mall

Investiție pentru un acces mai facil la Promenada Mall

Noul proiect de dezvoltare implementat de Promenada Mall Târgu Mureş va contribui la fluidizarea traficului prin construcția și extinderea unor căi de acces în/din zona de parcare. Proiectul a început în luna... Citeste mai mult »
acces-cu-restrictii-la-biblioteca-judeteana-sibiu

Acces cu restricţii la Biblioteca Judeţeană Sibiu

Cititorii au voie, începând de mâine, să intre în holul Bibliotecii Judeţene ASTRA, unde li se măsoară temperatura cu un termometru digital şi sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, potrivit unui... Citeste mai mult »
romanii-vor-putea-merge-la-biserica-din-15-mai

Românii vor putea merge la biserică din 15 mai

Românii vor putea merge la biserică din 15 mai, însă cel mai probabil vor asista la slujbă în curtea lăcașului de cult, spune premierul Ludovic Orban, adăugând că şi în acest caz... Citeste mai mult »
accesul-in-pietele-din-tg.mures-va-fi-permis-controlat

Accesul în piețele din Tg.Mureș va fi permis controlat

Noile reguli de organizare a piețelor permite vânzarea de fructe și legume doar de către producători autorizați, fiind excluși comercianții intermediari. Totodată, aceștia trebuie să respecte regulile de igienă și de distanțare... Citeste mai mult »
accesul in spitalele muresene limitat drastic

Accesul în spitalele mureșene, limitat drastic

Din cauza creșterii numărului de infecții respiratorii din ultima perioadă, cele două mari spitale din Târgu-Mureș nu mai permit accesul vizitatorilor la persoanele internate decât în condiții stricte. Măsurile au fost luate... Citeste mai mult »
linie speciala de acces pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din china

Linie specială de acces pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat azi că au fost înfiinţate pe aeroporturile internaţionale linii speciale de acces pentru pasagerii care vin din China. Personal am vizitat împreună cu echipa Ministerului Sănătăţii... Citeste mai mult »
turistii nu pot ajunge la cabanele de la balea lac dupa ce telecabina a fost oprita din cauza vantului

Turiştii nu pot ajunge la cabanele de la Bâlea Lac după ce telecabina a fost oprită din cauza vântului

Accesul pe Transfăgărăşan a fost interzis şi telecabina a fost oprită din motive de siguranţă. Vântul foarte puternic bate şi cu 76 km/oră, potrivit meteorologilor. Zona turistică Bâlea se află, azi, sub... Citeste mai mult »