acces-liber-in-biserici-si-pentru-vaccinati,-si-pentru-nevaccinati,-cer-cultele-religioase!-ce-spun-autoritatile

Acces liber în biserici și pentru vaccinați, și pentru nevaccinați, cer cultele religioase! Ce spun autoritățile

Cultele religioase cer Guvernului ca accesul credincioșilor la slujbe și în locurile de rugăciune să nu fie condiționat de certificatul verde. Decizia finală va fi luată însă în Parlament. Iar premierul Nicolae... Citeste mai mult »
500-persoane-din-comuna-racos-primesc-ajutor-printr-un-proiect-finantat-cu-fonduri-norvegiene

500 persoane din comuna Racoș primesc ajutor printr-un proiect finanțat cu fonduri norvegiene

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov, alături de mai mulți parteneri, derulează proiectul „RACOS – Responsabilitate, Acces, Cooperare, Oportunități și Susținere”. Scopul final al acesteia este sporirea calității vieții și creșterii... Citeste mai mult »
toti-clientii-postei-romane-vor-avea-acces-in-unitatile-postale-din-intreaga-tara,-fara-a-fi-nevoiti-sa-prezinte-certificatul-verde

Toți clienții Poștei Române vor avea acces în unitățile poștale din întreaga țară, fără a fi nevoiţi să prezinte certificatul verde

Astfel, pensionarii și părinții pot să ridice pensiile și alocațiile așa cum au făcut-o și până acum. Compania recomandă, totodată, purtarea în mod corect a măștii de protecție care trebuie să acopere... Citeste mai mult »
peste-15.000-de-locuitori-din-zona-de-campie-a-judetului-mures-au-acum-acces-la-servicii-medicale

Peste 15.000 de locuitori din zona de câmpie a județului Mureș au acum acces la servicii medicale

Săptămâna trecută s-a deschis la Râciu o policlinică medicală, după ce timp de câțiva ani aici a funcționat doar un cabinet stomatologic. De această unitate sanitară vor beneficia locuitori din șase comune... Citeste mai mult »
accesul-in-primaria-sfantu-gheorge-covasna-se-face-doar-pe-baza-de-programare

Accesul în Primăria Sfântu Gheorge-Covasna se face doar pe bază de programare

Accesul în incinta Primăriei Sfântu Gheorghe se va putea face, începând de miercuri, doar cu programare prealabilă, măsura fiind luată pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Potrivit Prefecturii Covasna, incidenţa cazurilor de COVID-19... Citeste mai mult »
pana-la-300.000-de-persoane-sunt-asteptate-anul-acesta-la-untold

Până la 300.000 de persoane sunt aşteptate anul acesta la UNTOLD

Până la 300.000 de persoane sunt aşteptate să intre, începând de joi, pe porţile Festivalului UNTOLD, cumulat în cele patru zile de desfăşurare. Organizatorii au anunţat că în fiecare zi sunt aşteptate... Citeste mai mult »
accesul-la-patinoarul-artificial-din-cetatea-tg-mures,-limitat-la-90-de-persoane-pe-tura

Accesul la patinoarul artificial din Cetatea Tg Mureș, limitat la 90 de persoane pe tură

Autorităţile locale din Târgu Mureş au luat decizia de a limita numărul persoanelor care au acces simultan pe patinoarul artificial din Cetate, pentru a combate răspândirea noului coronavirus. Potrivit unui comunicat de... Citeste mai mult »
accesul-in-salile-de-fitness-si-aerobic-se-va-face-numai-pe-baza-de-programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare şi după triaj şi măsurarea temperaturii, prevede ordinul emis de autorităţile în domeniu şi publicat în Monitorul... Citeste mai mult »
investitie-pentru-un-acces-mai-facil-la-promenada-mall

Investiție pentru un acces mai facil la Promenada Mall

Noul proiect de dezvoltare implementat de Promenada Mall Târgu Mureş va contribui la fluidizarea traficului prin construcția și extinderea unor căi de acces în/din zona de parcare. Proiectul a început în luna... Citeste mai mult »
acces-cu-restrictii-la-biblioteca-judeteana-sibiu

Acces cu restricţii la Biblioteca Judeţeană Sibiu

Cititorii au voie, începând de mâine, să intre în holul Bibliotecii Judeţene ASTRA, unde li se măsoară temperatura cu un termometru digital şi sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, potrivit unui... Citeste mai mult »