accesul-in-salile-de-fitness-si-aerobic-se-va-face-numai-pe-baza-de-programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare

Accesul în sălile de fitness şi aerobic se va face numai pe bază de programare şi după triaj şi măsurarea temperaturii, prevede ordinul emis de autorităţile în domeniu şi publicat în Monitorul... Citeste mai mult »
investitie-pentru-un-acces-mai-facil-la-promenada-mall

Investiție pentru un acces mai facil la Promenada Mall

Noul proiect de dezvoltare implementat de Promenada Mall Târgu Mureş va contribui la fluidizarea traficului prin construcția și extinderea unor căi de acces în/din zona de parcare. Proiectul a început în luna... Citeste mai mult »
acces-cu-restrictii-la-biblioteca-judeteana-sibiu

Acces cu restricţii la Biblioteca Judeţeană Sibiu

Cititorii au voie, începând de mâine, să intre în holul Bibliotecii Judeţene ASTRA, unde li se măsoară temperatura cu un termometru digital şi sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, potrivit unui... Citeste mai mult »
romanii-vor-putea-merge-la-biserica-din-15-mai

Românii vor putea merge la biserică din 15 mai

Românii vor putea merge la biserică din 15 mai, însă cel mai probabil vor asista la slujbă în curtea lăcașului de cult, spune premierul Ludovic Orban, adăugând că şi în acest caz... Citeste mai mult »
accesul-in-pietele-din-tg.mures-va-fi-permis-controlat

Accesul în piețele din Tg.Mureș va fi permis controlat

Noile reguli de organizare a piețelor permite vânzarea de fructe și legume doar de către producători autorizați, fiind excluși comercianții intermediari. Totodată, aceștia trebuie să respecte regulile de igienă și de distanțare... Citeste mai mult »
accesul in spitalele muresene limitat drastic

Accesul în spitalele mureșene, limitat drastic

Din cauza creșterii numărului de infecții respiratorii din ultima perioadă, cele două mari spitale din Târgu-Mureș nu mai permit accesul vizitatorilor la persoanele internate decât în condiții stricte. Măsurile au fost luate... Citeste mai mult »
linie speciala de acces pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din china

Linie specială de acces pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat azi că au fost înfiinţate pe aeroporturile internaţionale linii speciale de acces pentru pasagerii care vin din China. Personal am vizitat împreună cu echipa Ministerului Sănătăţii... Citeste mai mult »
turistii nu pot ajunge la cabanele de la balea lac dupa ce telecabina a fost oprita din cauza vantului

Turiştii nu pot ajunge la cabanele de la Bâlea Lac după ce telecabina a fost oprită din cauza vântului

Accesul pe Transfăgărăşan a fost interzis şi telecabina a fost oprită din motive de siguranţă. Vântul foarte puternic bate şi cu 76 km/oră, potrivit meteorologilor. Zona turistică Bâlea se află, azi, sub... Citeste mai mult »
neversea accesul in festival transportul in comun si restrictii de circulatie

NEVERSEA – accesul în festival, transportul în comun și restricții de circulație

În doar trei zile, fanii festivalului vor intra în lumea fantastică NEVERSEA și vor scrie încă o pagină din legendă. Plaja, unde pentru 4 zile și 4 nopți timpul își pierde din... Citeste mai mult »
puncte de acces gratuit la internet wireless in sighisoara

Puncte de acces gratuit la internet wireless, în Sighișoara

Municipiul Sighişoara a fost desemnat câştigător în cel de-al 2-lea apel pentru obţinerea voucher-ului din partea Comisiei Europene privind programul WiFi4EU. Astfel, Sighişoara se numără printre cele 8 localităţi din judeţul Mureş,... Citeste mai mult »