impact-intre-doua-tiruri,-pe-e60,-in-mures

Impact între două tiruri, pe E60, în Mureș

Pomperii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină miercuri, 18 august, la un accident în localitatea Nadeș, cu două tiruri implicate. ”Conducatorul autotrenului din localitatea Nadeș a fost descarcerat... Citeste mai mult »
accident-nocturn-cu-doua-victime-in-ibanesti

Accident nocturn cu două victime în Ibănești

Pompierii din cadrul Detașamentului Reghin au fost solictați să intervină luni, 2 august, în jurul orei 00.30, la un accident rutier la ieșire din localitatea Ibănești spre localitatea Lăpușna. ”A fost vorba... Citeste mai mult »
accident-cu-cinci-victime-pe-calea-sighisoarei!

Accident cu cinci victime pe Calea Sighișoarei!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă după-masă, 15 mai, pentru a asigura măsurile PSI la un accident rutier petrecut pe Calea Sighișoarei din... Citeste mai mult »
autocamion-”parcat”-intr-o-casa

Autocamion ”parcat” într-o casă

Miercuri dimineață, 17 martie, în jurul orei 6.40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier pe raza localității... Citeste mai mult »
foto:-ciocnire-intre-doua-camioane-pe-e60,-in-mures!

FOTO: Ciocnire între două camioane pe E60, în Mureș!

Un acccident rutier între două autocamioane a avut loc vineri, 12 martie, pe E 60, în dreptul localității Venchi din județul Mureș, unde au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Potrivit... Citeste mai mult »
foto:-accident-cu-cinci-victime-in-saschiz

FOTO: Accident cu cinci victime în Saschiz

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină miercuri, 3 martie, în jurul orei 6.50, pentru a asigura masuri de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui... Citeste mai mult »
masina-intrata-intr-un-bloc-din-targu-mures!

Mașină intrată într-un bloc din Târgu Mureș!

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat, duminică, dimineață, să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Negoiului din Târgu Mureș, unde un autoturism a intrat într-un bloc. ”Victima este... Citeste mai mult »
incidente-rutiere-gestionate-de-isu-mures

Incidente rutiere gestionate de ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș a transmis marți, 27 septembrie, prin intermediul unui buletin informativ, faptul că în cursul zilei de 27 octombrie, ISU Mureș a fost... Citeste mai mult »
masina-rasturnata-in-saes

Mașină răsturnată în Șaeș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au intervenit, marți dimineața, pentru a asigura măsurile PSI în urma unui accident rutier cu un autoturism răsturnat în afara părții carosabile în localiatea... Citeste mai mult »