accident-cu-cinci-victime-pe-calea-sighisoarei!

Accident cu cinci victime pe Calea Sighișoarei!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă după-masă, 15 mai, pentru a asigura măsurile PSI la un accident rutier petrecut pe Calea Sighișoarei din... Citeste mai mult »
autocamion-”parcat”-intr-o-casa

Autocamion ”parcat” într-o casă

Miercuri dimineață, 17 martie, în jurul orei 6.40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier pe raza localității... Citeste mai mult »
foto:-ciocnire-intre-doua-camioane-pe-e60,-in-mures!

FOTO: Ciocnire între două camioane pe E60, în Mureș!

Un acccident rutier între două autocamioane a avut loc vineri, 12 martie, pe E 60, în dreptul localității Venchi din județul Mureș, unde au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Potrivit... Citeste mai mult »
foto:-accident-cu-cinci-victime-in-saschiz

FOTO: Accident cu cinci victime în Saschiz

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină miercuri, 3 martie, în jurul orei 6.50, pentru a asigura masuri de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui... Citeste mai mult »
masina-intrata-intr-un-bloc-din-targu-mures!

Mașină intrată într-un bloc din Târgu Mureș!

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat, duminică, dimineață, să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Negoiului din Târgu Mureș, unde un autoturism a intrat într-un bloc. ”Victima este... Citeste mai mult »
incidente-rutiere-gestionate-de-isu-mures

Incidente rutiere gestionate de ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș a transmis marți, 27 septembrie, prin intermediul unui buletin informativ, faptul că în cursul zilei de 27 octombrie, ISU Mureș a fost... Citeste mai mult »
masina-rasturnata-in-saes

Mașină răsturnată în Șaeș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au intervenit, marți dimineața, pentru a asigura măsurile PSI în urma unui accident rutier cu un autoturism răsturnat în afara părții carosabile în localiatea... Citeste mai mult »