spitalul-clinic-judetean-de-urgenta-targu-mures-a-ramas-fara-acreditare

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a rămas fără acreditare

Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate a suspendat acreditarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş din cauza aspectelor negative apărute în spaţiul public referitoare la condiţiile igienico-sanitare din Secţia... Citeste mai mult »
in judetul mures functioneaza doar doua cantine sociale acreditate

În județul Mureș funcționează doar două cantine sociale acreditate

Cele două cantine sociale din Sighișoara și Târgu Mureș sunt un real sprijin pentru cei cu venituri reduse. La Târgu Mureș, cantina socială funcționează la Fundația Alpha Transilvană, pe baza unui protocol... Citeste mai mult »
noi prevederi privind acreditarea spitalelor

Noi prevederi privind acreditarea spitalelor

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a pus în dezbatere publică un proiect de ordin prin care spitalele sunt obligate să afișeze la intrare – vizibil – informații despre categoria... Citeste mai mult »
premiera in acreditarea spitalelor

Premieră în acreditarea spitalelor

Autoritatea Naţională de Management a Calităţii în Sănătate pune în dezbatere publică un proiect de ordin prin care spitalele sunt obligate să afişeze la intrare, vizibil, informaţii despre categoria de acreditare primită.... Citeste mai mult »
muzeul judetean mures acreditat de ministerul culturii si identitatii nationale

Muzeul Județean Mureș, acreditat de Ministerul Culturii și Identității Naționale

Ministerul Culturii și Identității Naționale a emis un ordin pentru acreditarea Muzeului Județean Mureș, anunță Monitorul Oficial din 26 iulie, îndeplinind criteriile și normele de acreditare a muzeelor și a colecțiilor publice,... Citeste mai mult »